sööndaaag!

förlåt om jag inte skriver så mkt, men jag har liksom inte orkat o haft tid, jaja, nu skriver jag iaf.

Helgen har varit bääst.! Jag har bara tagit det lugnt,. Jag har haft ont i magen.. :(
På lördagen så skulle jag egentligen på distriksträning men jag orkade inte, jag tog det bara lugnt. Och på kvällen där så var det träningsläger men det gick jag inte heller på. Så lördagen var bara en slappar dag. Eller jo, jag gick på stan lite med johanna, jag köpte armband o bikini :). Det är jag nöjd ööver!

Idag söndag så vaknade jag av en konstig dröm, jag åt frukost och satt mej vid datorn. Jag gick med Emma till dansen sen så gick jag hem. Efter en timme igen gick jag o hämtade emma o jag o mamma stjutsade henne på fotboll. Jag o mamma åkte lite ärenden.
När vi kom hem så spelade jag o emma fotboll i trädgården :D, de va kul! :)
Jag har fått två nya klänningar från GinaTricot som är jäääättte fiina!

Jag har ätit o ska väl se på tv,,..

Imorron måste jag fixa nån engelska sen vet jag inte vad jag ska göra..

Ha de braaaaa.........


ajj

hej,
idag i skolan så har det inte hänt något särskilt utom att jag hade ont i magen :(. Jag var inte på så jätte roligt humör men efter ett par timmar så blev allt lite bättre. Joel o jag fick skrattattack, haha!! "Lissna! Wadd ab, äru bieeff"? hahaa, de va kul! :D Vi slutade klockan tre och när jag kom hem så pluggade jag till NO prov o Sve prov. Tyskan också för vi har läxa imorron.

Nellie o Joel är dumma bara för att jag inte har hunnit skriva här på ett tag så retar dom mej :( :). haha

ska o kolla på lagets fotbollsträning snart, jag ska inte va med för jag har ont i magen. "/.

om jag inte hinner skriva ikväll så får ni ha de bra!!

Hej Svejs! :)

Reegn :(

vaknade vid sju, men somnade om till nio. Jag gick och såg lite på tv, åt frukost, hjälpte mamma att frosta av frysen. Jag ringde Joel halv tolv men han sov då, den STOORA sjusovaren! Nellie va iaf vaken så jag gick upp till henne, sitter här vid hennes dator nu medans hon äter.. Skriver mer ikväll....

FoTboll heela daan! :)

hej,
gick upp typ sju "/, Skulle åka till när klockan 8 och spela när töis cup ;). Gick kanske inte så jätte bra om man jämför med andra året när vi vann cupen, vi kom 5:a av 6 lag :P. Åkte där i från klockan2, och var ombytt o klar på stan klockan 3. Jag och Nellie gick till intersport inne i centrum och jag köpte converse :). Jag o Nellie gick till Åhléns och spröt på oss typ 3000 liter parfym. Så när hennes föräldrar hämtade oss fick vi ha korsdrag i hela bilen ;). När vi kom hem gick jag till Nellie, sen gick jag ut me Joel o Johanna. Vi gick till "kvarnarna" :), Vi gick till äfferen, jag o joel. Nu sitter jag här och ser körslaget, jag är också inne på msn och chattar med älsklings joanna.<3


ha de bra, puss hej..

Glassbaren med fiinaste!! <3

HEj,
Idag så har det varit typ en helt vanlig dag i skolan, ganska bra.! Men vi gick till halv 4 och det var inte så kul. "/
Sista lektionen hade jag tyska och när jag kom ut från klassrummet satt Frida och Lydia o väntade på mig! :) <3 Dom frågade om jag ville göra något och jag sa att jag skulle till glassbaren med Nellie och Lisa, så dom gick med!<3
När vi typ hade suttit där på glassbaren en timme så gick vi till Kränku och vidare upp till stan, de va kul!:) Vid typ halv 6 började vi traska hemmåt.
Jag åt, gick upp till Nellie, men det var inte så kul för Nellie satt bara och tråkade vid datorn ;). Lydia undrade om skulle gå ut med henne, så vi gick ut.
I morgon ska jag gå på stan med älsklings Friida <3. Det ska bli kul:).

Ska typ duscha o så nu, ha de bra!

Ny här...

Hejsan,

Jag heter anna och är ny här.
Jag gillar vara med kompisar, dansa och spela fotboll.

Ha de bra...