Nytt igen!

Blev lite nytt igen! Men jag kände mig inte så speciellt nöjd
med den gamla designen så det fick bli denna :)

Nu ska jag sova, för jag är ganska trött
efter natten!
/anna♥

Trevlig kväll!

Hejsan!
Sorry för kass uppdatering men nu blir det lite bloggning :)
Gårkvällen var väldigt trevlig hos Johanna med god mat, singstar, melodifestivalen och massor av snack :)
Runt 5 tiden slockande vi och vaknade i morse halv 11. Har varit seg hela dagen och har sovit 2½ timme tidigare idag..

Nu har grannarna varit här och ätit så nu sitter jag här och ser lite TV!
Imorron ska jag nog införbi stan sen kanske kolla när Emmas spelar krullis..
Bilder kommer kanske i nästa inlägg :)
/anna♥

Facelook and Dresscode!

Såhär ser jag ut ikväll! :)



/anna♥


Städning! -_-

Ska börja städa nu eftersom jag aldrig gjorde det igår.. SKIT tråkigt verkligen :(
Men det är bara att ta tag och börja..

Träningen var väl kanske inte den bästa men den funkade. Jag menar 4 stycken på träningen är väl inget att ropa hej för! Haha, okej det där lät komiskt :P

/anna♥

God Morgon!

Tjo!
Har ätit frukost och så och ska snart börja ta på mig fotbollsgrejer. Det är träning 11-13. Hoppas vi inte kör så jätte mkt styrka för förra gången hade jag sån jäkla träningsverk efter!
Efter ska jag duscha och äta. Sen ska jag nog hjälpa Johanna med hennes naglar!
Sen ikväll blir det att sova hos Johanna :)

/anna♥


Storstan!

Yes, äntligen fredag vilket betyder sportloov! Skit härligt :)
Gjorde ju mitt nationella prov idag. Var lite sådär halv hyper innan, för jag var verkligen skit nervös :S Men när jag väl kom igång så flöt det bara på. Det tog cirka 2½ timme, och det gick väldigt fort :)

Efter skolan åkte jag in till stan med Jenny och Joel för att hitta present till Johanna eftersom hon fyller år på tisdag och vi ska sova hos henne i morron ;) Vi gick runt där och skrattade och hade allmänt trevligt. Sen skulle Joel hem så då gick jag och Jenny till Ringduvan och fikade pannkakor. Seriöst, vi satt vid ett bord som typ vinklade 45 grader! Haha :D
Fick även med mig hem ett svart nagellack och en hellokitty nececär för 15:- Skit gullig :)

Har ätit super god pasta sallad till kvällsmat och sitter nu proppmätt med datorn i famnen. Ikväll blir det en mysig hemmakväll med syster min!



/anna♥

DansDansDansDansDans

Yey! Dans today dårå! :) Skit skojjsigt, som alltid ;) Slutade egentligen 17.10 men stannade kvar till 6 med Ebbaaa!! Hon skulle på nåt möte så jag höll henna sällskap, vi dansade och lite sånt dära :) Trevligttrevligt!

När jag  kom hem beställde jag pizza som vi åt, mums! Fast man känner sig så onyttig när man äter det :S Haha ;)

Imorron är det nationella provet i 3 timmar!! Gaaahh!! Jag ska ha med mig vindruvor och loka så jag lär ju klara mig..

Puss på näsan..
/anna

22.07

Kvällen har spenderats uppe hos Johanna med lite engelska plugg. Hon började sedan berätta om andra världskriget och om en man som heter Emrich Roth, jätte intressant!
När jag kom hem geekade jag datorn som vanligt då :)
Och ska snart börja stänga av den och dra mig mot sängen..

Imorron är det skolan till halv 4, sen är det hem och iväg på dans. Åhh, vad jag älskar dans!! Ni som följer bloggen kanske börjar förstå det nu ;)
Jo, bilderna från promenaden orkar jag inte lägga in.. Ni får istället en bild som Johanna tog när vi var ute förut :)
GodNatt
/anna♥


Observera min fina får-mössa!! :D

Johanna

Går upp Johanna! Ska tydligen hjälpa henne med hennes läxa, men bara på ett villkor; om hon hjälper mig med min!!!!!!!!!! Mohahahahahaa! :D

Hejdå!


hahahahahahahahaha


Dresscode!


Sun

Solen skiiiiiiiiiiiner gott folk! Vilket betyder, hur jäkla fint väder som helst! :) Var ute och tog en promenad samtidigt som jag fotade. Gick bort mot oskarsstenen där den jääätte stora snöhögen var! Kors i taket vad stor, säger jag bara! :O

Hade ju SO prov idag också. Så jäkla härligt att det är över. Vi var några som satt och kvar på övertid men det behövdes för på MVG frågan var man tvungen att tänka till. Sedan så slutade vi klockan 1 med teoretisk gympa, vilket betydde att jag och Andre skulle vänta i 90 (!!) minuter på tyskan. Så vi gick bort och pratade med Birger och eftersom jag hade läst det vi skulle göra och André kunde ta hem så fick vi sluta. Händer inte så ofta, så det är ju kul när man får sluta tidigare ibland :)
Ingen dans eller nåt idag och jag känner mig rastlös :( Har liksom inget att göra.. Får väl ta att hitta på något ändå..
Bilder från promenaden kommer i nästa inlägg :)
/anna♥

Färdigpluggat!

Nu har jag pluggat klart, för idag iaf! Hoppas nu SO provet går bra i morron.. Men jag kan det rätt bra nu så det ska nog inte vara något jätte stort problem ;) 
Var på sång förut, och tiden bara sprang iväg. När jag tittade på klockan var den redan 5 och det var dags att sluta. Stannade kvar en stund efter också med Tove och Isabella :)

När jag kom hem lagade jag spagetti och köttfärsås och en sallad, super gott :)
Nu ska jag nog bara ta det lugnt, fast jag vill gå ut, eller jag vet inte :P
Kommer bli bättre med bilder på bloggen!!! Hade tänkt ta med kameran när vi ska ha extra sång och koreografi träning på dansskolan på sportlovet, så då blir det nog bilder :)

/anna♥

Tisdag!

Hejsan!
Fick sluta vid 1 istället för halv 2 idag för dom hade prov i den NO salen vi skulle vara i, vilket var najjjss!!:D Så jag har redan hunnit baka en kladdkaka som blev rätt god ;) Ska väl bara ta det lite lugnt nu innan jag ska traska iväg till sången i den här jäkla snöstormen! :S

Jo föresten, här är låten som vi dansar till på jazzen! :D




I want


Anna Anka!

Tack Amalia för det smeknamnet jag har fått av dej! Amalia går nämligen runt och säger Änna Änka, heela tiden till mig! Haha :D

Dagen har varit toppen!! Först matte där det rullade på. Sedan SO i 1½ timme, men det gick fort :) Sedan engelska där jag och Jenny spelade in ljud till våra power point presentationer, höhö.. Sen lunch och bild efter det. På rasten där fick jag ett feta snyggt nyckelband av Fredrik, det var snällt av honom tycker jag! 10 minuter efter fick jag en vit mössa med ett Tele2 får på, av Jenny! Skiiiiit snällt- för den är verkligen vääldigt snygg ;)

På dansen var det hur jäkla roligt som helst! Vi har börjat på en helt ny dans som är grym! Seriöst, det går inte att beskriva hur kul den är! Lite speciell men sjuukt rolig!
Ursäkta den överdrivna förklaringen men det är sanning alltihop :)

När jag kom hem så åt jag. Sedan bestämmde jag mig att plugga SO en timme och det gick snabbt må jag säga. Men jag börjar kunna det rikitgt bra nu :)
Jo juste, ska göra det-tre-timma-nationella-provet på fredag!!! HJÄLP!! Nej, men det ska nog gå bra :)))

Najjj, nu ska jag gå. Lägger upp låten vi dansar till när jag får reda på vad den heter för jag glömde liksom bort, eller jag sökte på det jag trodde men det fanns ingen låt som hette så! Haha :D

/anna


Evening!

God Kväll!
Har ätit och så nu, är heelt propp mätt! :O Sitter och ser på TV med mammi och emma, men vet inte riktigt vad vi ser på ;)

Imorron är det dans igen, like iiiit!! Men jag har sån gryym träningsvärk så vi får väl se hur det går :)

Kram
/anna♥



2 timmar!

Är hur länge jag har pluggat SO, rekord i pluggning tror jag! Först så var det lite segt men sen när man började förstå så blev det lite intressant ;) Det är så att vi har SO prov om Islam på onsdag som jag verligen vill få bra på :)

Innan var jag iväg på barndansen. Alltid lika kul, men man blir lite irriterad på vissa små barn, men det är bara att bita ihop och se glad ut ;)

Ska upp till Johanna om ett tag och vi ska bara ta det lugnt och se film. Sen ska jag hem och duscha sen ska vi upp till grannen och äta..

Bye!
/anna♥


Lördag!

Förlåt för dålig bloggning, men sen igår efter dansen har jag haft fullt upp hela tiden :)

Var ju först på discon, skiit kul! :D Men nu är det två fredagar med ingen disco så det ska bli skit tråkigt :(
Aja, efter det så åkte jag hem och lagade tacos till mig, emma o pappa, mums :)
Sedan så stjussade pappa mig till Lovisa. Vi gick och mötte Jonna, Ville, Diana, Amalia och Rikard som hade bowlat. Sedan gick vi med dom hem till Jonna. Det slutade med att jag, Lovisa, Jonna och Ville satt och drack te och pratade i hennes kök, skit mysigt :) Vid halv 1 så gick jag och Lovisa hem och vi somnade vid en gång.

Imorse så var det först fotboll 11-13. Kommer ha så jäääääääkla ont i mina ben i morron kan jag ju bara säga!!
Efter det så åkte jag hem, duschade och åt och åkte sedan till Ellinor. Hon målade mina naglar jätte fint sen åt vi lite mat hos henne.
Vid 6 ungefär gick vi från Ellinor till Atterdags, vilket betyder över typ hela stan, sen hem till mig. Vi fixade iordning grejerna till bakad potatis sen åt vi det. Såg lite lätt på Melodifestivalen men det slutade med att jag och Ellinor stod och dansade, haha! Jag lärde henne vår disco dans och hon var verkligen jätte duktig.. :)♥

Nu sitter Emma och jag vid varsin dator, höhö!
Nej, orkar inte skriva mer. Hoppas eran lördag har varit bra :) Imorron blir det plugg, inte skojj nej, men det är bara att bita i det sura äpplet!
Nej, hejdå!!!'
/anna♥


Smile :)

Är öööööööööööverlycklig över att det är freeedag, fy fasen vad skönt :D Har avklarat en svenska inlämning och ett ganska svårt No-läxförhör, men nu är det iaf klart vilket är skönt ;)
Har städat också, så nu är jag ready for daaance!!!

Sen ikväll ska jag nog vara med Lovisa, ska typ sova över! Skit mysigt :) Har inte träffat den lilla giraffen på skit länge :S ♥

Har annars varit allmänt glad i skolan idag, bevis finns på bild när jag helt spontant sådär gjorde en liten hjulning mitt i korridoren. Eller det var faktiskt Joel som började prata om det så då skulle jag bevisa att jag kunde så jag gjorde en, haha! Undra vad dom som såg tänkte ;)


Hihi :)

/anna♥

GOD NATT!

Även om vi har sovmorron en timme i morron så ska jag iaf sova nu. Är gryyymt trött, så lite sömn ska nog hjälpa :) Hoppas alla kommer sova gott!

GodNatt!! ♥

Har inte tid!

Känner att bloggandet just nu kommer på första...andra...tredje....fjärde....femte plats av det jag ska hinna med. Skola, kompisar, dans, fotboll.. Efter skolan var det bara att kasta i sig lite mat sen iväg på dansen. Piggar alltid upp när det enda man har i huvudet är plugg!
När jag kom hem försjönk jag mig i NO:n som jag hoppas jag kan ganska bra nu. Ganska smart som jag är, är svenskan klar så den har jag inte skänkt så stor tanke till idag vilket är skönt och den ska vara inne i morron. 
Skrev klart engelska meningar som vi har till nästa torsdag också så dom inte glöms bort med alla andra prov som vi har till nästa vecka ;) Orkar liksom inte dra ut på saker utan gör dom direkt istället vilket är jäkligt skönt i slutet när alla andra står och har massa plugg :)

Blev en promenad med Johanna nu också. Behövde prata och diverse saker som jag tror vi båda tyckte var bra :)
Nu blir det dusch, sen sova... Eller först en koll på NO:n, sen sova...Eller datorn först! Haha, sån är verkligen jag ;)

Punkt
/anna

I think

Jag tror jag är klar för kvällen med allt plugg. Eller allt o allt, inte så mkt kanske. Har skrivit klart svenska frågorna, och läst igenom NO:n. Nu är det bara att svara på NO frågorna men det gör ajg i morron ;)

Och förstår ni att snart är det SPORTLOV! Bara en vecka kvar liksom :) Nu har jag bara svenska inlämning, No-läxa, HK-prov, So-prov och Nationella prov kvar!! Haha, trodde det skulle vara lite men insåg ganska snabbt att det aldrig tog slut. Men ska nog klara av allt ändå ;)

Och på sportlovet är det full fläkt också. Ska ju spela krullis. Sen ska jag hinna med att vara massa på dansskolan för massa extra träning med showgruppen! Skit skojj :D Sen hade man ju tänkt sig kanske få någon sovmorgon och kanske någon dag över till att gå på stan ;)

Nu ska jag sluta babbla och hoppa in i duschen istället..
See you..
/anna♥




Plugg

Sitter och skriver dom sista analysfrågorna till boken vi har läst. Har 2 frågor kvar nu bara. Går lite trögt eftersom när man sitter vid datorn blir det svårt att slita sig från alla bloggasr och facebook, höhö ;) Nejmen, dom här frågorna känns rikitgt bra faktiskt. Sen ska jag nog göra lite NO frågor eftersom vi har ett mini-prov på fredag.
Sen fortsätter jag nog med Amalias desgin ;)

Idag i skolan så kom det en förlamad kille och berättade hur hans liv hade förändras under en bilolycka som han var med om 1996.. Hur intressant som helst att höra på, satt och gapade i typ 1 ½ timme och bara lyssnade. Tycker verkligen det är så himla hemskt när nåt såntdär händer, usch :( Men han verkar vara en stark person vilket är bra :)

Back to plugg...

/anna♥


Tisdag!

Hejsan :)
Har precis kommit hem från skolan.. Var jätte kul att träffa alla igen och man har faktiskt saknat skolan lite även om jag bara har varit borta i några dagar :S Har haft matte-dag hela dagen och det har varit riktigt kul, mycket bättre än vanliga lektioner :) I ett klassrum så spelade jag och Fredrik ett meningslöst spel där man skulle slå en tärning och få först upp till hundra, om man fick nummer 1 nån gång så försvann alla påäng.. Och det skulle Fredrik Såklart envisas om att köra klart! -_- Men jag vann tillslut, så jag var nöjd ;)
Och på slutet skulle vi bygga ihop massa bitar till ett mönster och min och Jennies kommer lätt vinna för den var snyggast ;)

Ska snart iväg på sång, najjs najjs :)
Tjoo /anna♥


Bilder från Kungsberget!

Laddar upp massa bilder från Kungsberget och det tar ju lite tid så jag hoppas på kommentarer! :)


Resan började på gotlandsfärjan, och vattnet var fullt av is!


När vi hade kommit fram.. Backen precis utanför lägenheten :)


Såhär glada var mamma o emma när vi kom fram... :)


..och SÅHÄR glad var jag :)


Backarna på kvällen..


SötSyster!


Jag kommer åkande.. Fotograf: Emma!


Emms


Mee


Anna, mamma, emma


Meee!


Avslutar med en crazy bild från hemresan ;)

Kom nu ihåg att kommentera!
/anna♥

Analysfrågor..

Sitter just nu och jobbar med massa analysfrågor kring boken En komikers uppväxt.. Lite krångligt eftersom det är ganska avancerade frågor, men det ska nog bli bra :) Finns ju liksom inte så mycket att göra när man sitter hemma och har tråkigt, så det är bara att ta tag i pluggandet. 
Har skrivit ganska mycket, så jag hoppas Cilla godkänner det.. 
Nej, dags att fortsätta..

 


Hemma igen och Sjuk!

Hejsan!
Det var ett tag sen jag bloggade nu.. :) Vi har haft det skit bra i kungsberget. Har åkt skidor från 9.30-16.00 varje dag! Skit härligt :) Har inte vurpat eller något så inget är brutet ;) Sista dagen kom min kusin Johan också och åkte med oss, han tog skit coola bilder i backen med sin systemkamera som jag ska få. Fast dom kommer typ om 2 veckor :/ Men annars har jag massor med andra bilder!
Kommer nog inte skriva vad vi gjorde från dag till dag men när bilderna kommer så skriver jag under ;)
På båtresdan hem så träffade jag Ellinor och hennes kusin Maja. Var med dom hela kvällen och vi spelade kort och hade det allmänt trevligt. Fast jag hade ganska ont i magen så i morse när jag vaknade bestämmde jag mig för att stanna hemma. Missar fotbollsturnerningen men det får gå.. Ska nog kolla på dansen ikväll också, har saknat dansen SKIT mkt! :O :)

Ja, så jag är alltså hemma idag. Usch, det tråkigaste som finns verkligen!! Har sett Hitta Nemo men jag somnade lite då och då så jag såg inte hela:P Och Nemo är ju väärldens gulligaste fisk också :)

Bilder kommer under dagen... så det blir lite kul att läsa min blogg iaf :)
/anna♥


One day left!!

Jaa, i morron åker vi!! Fy fasen vad kul det ska blii :D Skolan var väldigt sköön, vi var bara 13 stycken eftersom ganska många var sjuka sen höll några i fotbollsturneringen ;) Sprang emellan åt ner till gympasalen och kollade och hejade på dom som spelade fotboll :D Och på måndag är det vår tur!

När jag kom hem så började jag plocka fram det jag ska ha med till kungsberget.. Sen har jag vart och hämtat ner skidglasögon från förrådet och så ;) Najjs!! Nu blir det att ta det lugnt och packa ner alla saker och ladda inför i morron!
Sen i kväll blir det att ta ett vaaarmt bad :)

Nu ska jag gå!
Skriver mer ikväll :)
/anna♥

Promenad

Var ute med Johanna på en liten promenix förut, skönt att komma ut lite. Gick till Atterdags och köpte glass där, hihi! Eftersom jag har pytte lite ont i halsen, det börjar faktiskt gå bort nu! :D Nu är jag bara snorig.. :(
Sen gick vi hemmåt.. Har duschat och så och nu sitter jag här. Fick nya Facebook nu, lite konstigt men man vänjer väl sig ;)

Tänk, imorron kan jag säga; IMORRON ÅKER VI!! TJOHOO :D haha !
/anna♥

Nationellt prov!

Ja, vi började som sagt dagen med svenska nationellt prov-läsförståelse. 1½ timme satt hela klassen knäpp tyst och var helt försjunken i alla frågor. För mig gick det typ sämst kändes det som.. På slutet blev jag skit stressad för det var 5 min kvar och jag hade en sammanfattning kvar att skriva! Men jag fick ihop nåt iaf!
Fram till lunch gick jag typ och deppade och hade ont i halsen och över allt och var hungirg och massa! Skiit jobbigt, så jag kunde seriöst inte koncentrera mig på nåt.. Men efter lite mat i magen kändes det bättree

På hemkunskapen så skrev vi svar på frågor, jag hade MVG frågorna kvar och då skrev jag ganska mkt så det blev det att sitta och koncentrera sig igen! Men det gick helt ok..

Kom hem och gjorde klart matte läxan skrev jag lite på svenskan. Sen gick jag iväg på sång. Shit vad kul det är asså! Dansavslutningen kommer bli skiiit bra med allt vi ska göraa! :D

Juste, Emmas klass vann finalen i Vi i Femman, så nu ska dom möta lag från fastlandet. Dom är grymma den klassen asså!! :D

/anna♥

2 dagar!!


Måndag!!

Yes, äntligen måndag avklarad! Seriöst vi har SO en och halvtimme jö, men det gick himla snabbt idag ;) Sedan rullade skolan på som vanligt. Avslutade med gympa där jag och Hedda höll i uppvärmingen med dansen vi lärt oss sedan var det fotboll mot 8:orna..

Stack sen direkt iväg på dans. Jazz med Madde. Hon gör lite speciella övningar och det är kul och svårt, men det är ju så det ska va! :D Sen fortsatte vi med dansen, riktigt gammal jazz stil dans :P 

När jag kom hem så fixade jag med min engelska power point. Vi håller på med sagor som vi har översatt så har vi gjort en power point till det, skit kul :) Så nu är jag klar med den och det är ju skönt..

Nu väntar duschen sen Tv!! Imorron är det sång igen, ska bli ruuligt.. Sen blir det väl att börja packa lite, eller iaf kolla vad man ska ha med sig. Fast iochförsi så packar jag nog på onsdag eftersom jag varken har dans eller fotboll då, kul information va?? :D

Hejdå!
/anna♥ 

3 dagar kvar!!!! :D


Söndag kväll!

Hejsan :)
Var först då assistent på barndansen, blev lite kaos ett tag, nån skulle kissa, en slog sig, två bråkade, plus att jag fick hålla en grej själv för Frida skulle gå iväg med två barn, haha! Så ja, det blev lite kaos där, men annars gick det gallant :)
Sen bar det av till klintehamn och gotlandsrevyn. Johanna Persson var ju med och dom var jätte duktiga och Johanna fick en liten blomma av mig ;)

När vi kom hem så hjälpte jag till med maten lite, sedan så började jag skriva lite på analysfrågor till en bok vi har läst på svenskan, lite svårt men helt okej ;)

Imorron är det dans, skiit kul ska det bli. Man känner verkligen att man har kommit gruppen närmare under helgen, även om jag bara va med en dag. Så det ska bli jätte kul!! :D


/anna♥

Barndans sen Revy!

Nu sticker jag iväg och är assitent på barndansen. Ska bli roligt faktiskt, var ju inte med förra gången eftersom det var fotboll så det ska bli kul :) Efter det åker vi direkt till revyn i klintehamn, skit skojj!
Sen önskar jag allt fint folk i showgruppen lycka till på båda uppvisningarna i dag i Säve, puss på er! :) ♥

Tjaoo!
/anna♥

Bilder från dagen!


Sofiiiiaa! :)


Me and Sofiia! ;)


Saga och Sofia, haha känns som Sofia är med på varje bild! :P


Snygga kjolar vi hade va...?? ;)


Haaha, flum bild! :D
Tove
Ebba
Isabella
Alicia
Hanna
Malin
Matilda
Maja
Ellen
Sofia
Jag
Saga
Alice
Lina
Wilma
Felicia

Sofia och Tove!


Haha, så jädra skön bild! :) Jag och Tove :)

/anna♥


Dans i Hemse!

Är för ett tag sen hemkommen från Hemse där det har dansats! Skit kul verkligen :D Vi körde vår cancan dans och så var vi med i nån rock grej på slutet. Imorron är det samma sak fast i Säve, fast jag kan inte vara med efetrsom jag ska på revyn :/ Men sånt får man ta ;) Har tagit lite bilder och så under dagen, och jag LOVAR att dom kommer ut under eftermiddagen/kvällen!

Bye!
/anna♥


The Ting Tings

The Ting Tings- Shout Up And Let Me Go, dansar vi till på hiphopen med showgruppen-skit rolig dans! :D

Let´s dance!

Sitter just nu i min systers rum och ser let´s dannce och är propp mätt efter kvällens middag som avslutades med en napoleon bakelse, skit god men jag är jätte mätt!! ;) Asså seriöst Rabih är INTE bra!! Ut med han säger jag bara !!

Tänkte lägga in dagens outfit men mamma har med sig kameran där hon är så jag kan inte lägga in den :(

Imorron bitti åker vi ju till Hemse och dansar. Så det blir nog ett inlägg senare under eftermiddagen.. Och bilder kanske kommer ;)
/anna♥


FRIDAAAY!!

Yes, äntligen freedag!! Har städat och så, ovanligt..?? NEJ!! Skoldagen gick snabbt. Hade svenska nationella prov muntlig del, gick rikitgt bra faktiskt, även om dom flesta som redan hade gjort hade lurat mej innan att det hade varit skit svårt! NI SKA FÅ IGEN!! nån gång......
Blev även nerknuffad i en snödriva, alltid lika trevligt -_- Tack Hedvig för att du hjälpte mig upp! ♥ Bajs på Johanna och Fredrik! ;)

Ska snart sticka på dans, sen blir det hemmakväll med TV och god mat :)
/anna♥


Sweet dreams..

Tordag avklarad då!! Så jäkla skönt.. Nu är det exakt en vecka tills vi åker till fjällen, kan inte vänta längre :)
Har precis duschat efter att ha varit ute med Emma, hela ansiktet var typ en isbit eftersom jag och Emma "råkade" mula varandra.. *host* *host* *host*
Dagen gick ovanligt fort, fick tillbaka tyska provet, och det kunde inte ha gått bättre :)
På dansen så pratade vi lite om lördag och så. Vi ska nämligen dansa en can can dans i Hemse på Mojjes och Tobbe trollkarls show :) Så vi ska samlas på dansskolan vid halv 10 på morronen :P Men det ska bli skit kul :)

Nu orkar jag inte skriva mer, blir kanske nåt inlägg sen :) Puss
/anna♥ 


SNÖSTORM GOTT FOLK!!

Seriöst, i natt har det snöat SJUUUKT mycket, gick knappt att komma utanför dörrn i morse :O Och en i klassen var tvungen att stanna hemma för hon kom inte fram till bussen, skönt för henne :P

Vanligt skolkaos idag, nej men vår klass är ju liten som den är :S På No:n så mätte vi hur snabba nervsignaler vi har typ, skit coolt :)
Sedan avslutade vi dagen med tyska prov, det kändes vääldigt bra så jag är jätte nöjd :)

När jag kom hem så åkte jag o mamma ner på stan och vi inhandlade lite småsaker..
Sedan hyrde vi Sommaren med Göran, så det blir den filmen ikväll, mysi pys! :)
/anna♥

8 dagar kvar!

Tisdag!

Hejsan..
vanlig dag i skolan, hände väl inget speciellt. Jag fick ta tag i det här med krullis cup. Seriöst, vi är fem i klassen som ska va med. Det är precis så det räcker. Och en kanske inte ens kan va med :S Så när jag kom hem anmälde jag ett lag så får vi se hur det blir med det :P

Ska iväg på sång snart, sen vet jag inte vad jag ska göra.. Jo, lyssna på när Emmas klass är med i semi i Vi i femman, Emma ska även vara expert på ämnet svenska så den lilla tjejen ska få vara med i radio :)

/anna♥

????


Silly boy!





Var ute en stund med Johäänni förut, trevligt trevligt :) Sedan gick jag in o duschade och såg på TV.. Just nu sitter jag här och läser bloggar och lite annat.. Skit tråkigt inlägg men jag kände för att skriva :)

Imorron går jag till halv 2 sen vid 4 ska jag på sång.. Ska hinna läsa på tyskan en sista gång också :)

Jo, det här med fjällen.. Asså vi kommer åka nästa torsdag och kommer hem på söndagen, vi ska till kungsberget och det ska verkligen blir skiit kul :D Kommer missa ett nationellt prov men det får jag göra när jag kommer tillbaka ;) Eftersom jag skrev om fjällen igår så fick ni lite förklaring och så om vart vi ska o så :)
/anna♥


Dans *2!

Tjooo! :)
Då var måndagen avklarad då :) Lite segt med 1 ½ timmes SO på en måndag morron, men det funkade ändå :)
På gympan så dansade vi typ jazz/hip hop med en tjej som heter Emely, skit rolig dans till Tik tok :)
Sen efter skolan var det dans igen, den här gången jazz med Madde. Vi körde jätte mycket teknik och sånt och jag har typ nåt med höfterna så det gjorde skit ont vissa gånger :/

Har ätit och så nu och pluggat lite eftersom vi har ett ganska stort tyska prov på onsdag..
Juste, vi fick NewBody katalogerna idag i klassen av Natalia så nu ska vi börja sälja. Har redan hunntit varit uppe hos grannen och lämnat katalogen så dom får kolla igen och se om dom vill köpa ;) 

Går kanske ute eller nåt sen, haha! Me löööv snö! ;)
/anna♥