This week

Måndag igen men som har gått väldigt fort. Hade två lektioner och så kollade jag på gympan pga foten innan jag gick hem. Väl hemma så blev det lite plugg sen cyklade jag till team sportia för att kolla på träningstights men uten resultat.
Ikväll har det varit dans där jag tog lite lugnt pga foten, haha, gud vilket tjat om foten ;)

Aja, den här veckan kommer jag att ha fullt upp så bloggningen kommer väl inte stå på topp men ska göra mitt bästa..
Tisdag: Stan med Malin+träna?, Sång
Onsdag: Handla med Sara till fredag, disco på kvällen
Torsdag: Dans, träna med gruppen?
Fredag: Fix inför kvällen.. Ja, vad händer på fredag egentligen...? ;)
            Jag undrar när jag ska avslöja det på bloggen, hmm!

Ja, ni ser! Men ska som sagt göra mitt bästa :)
Just nu ser jag på Familjen annurlunda och tar det lugnt. Försöker få livet att gå ihop med allt plugg, kompisar och fritid, vilket är lite svårt. Men jag gillar´t!
PÖSS


Snart så

Känner mig taggad på att blogga så strax kommer ett fet inlägg, eller nåt sånt ;) mobilbloggar just nu så jag ska bara fixa lite sen duscha och kura upp mig i soffan så får ni ett inöägg sen :) höööörs!!

Team Sportia helg

Det började i går morse! Samlades vid 07.20 men allt var försenat pågrund av en hemsk olycka på natten, så matchen började inte föränn efter två timmar.
Matcherna rullade på och det slutade med 2 oavgjorde och 2 förluster vilket resulterade att vi inte gick vidare. Vi spelade i Dam Juniorer 17-19 år. Stukade även foten i en match så nu är den ganska svullen men det gör inte lika ont som igår för då kunde jag knappt gå :/
Vårt andra lag gick till final men där kom dom tvåa.

På kvällen så såg jag, Fanny och Malin när 95/96 spelade, vi hade alltså 3 lag med år. Det var kul för P18 utklassade den första matchen vi såg :) Jag, Malin och Fanny hade även grymt kul! Traskade vidare till södervärn där det var super mycket folk och så satt vi där till 23.00. Fanny spelade även med A-laget så det såg vi också.
Efter ett tag blev jag och Malin så trötta så vi satt och skrattade åt precis allt vi sa, hahaha! OMG vad kul vi hade :D
När jag kom hem så såg jag lite på TV sen kröp jag ner i min sköna säng och sov!

Imorse gick jag upp runt 9 och kollade Emmas match. Dom gick till final så i eftermiddag har jag kollat på henne. Tyvärr kom dom också tvåa men dom vann förra året så dom får väl vara nöjda :)

Har tagit ganska mycket bilder i helgen och många ligger på facebook om ni vill se :)
Men några ska ni få se på bloggen iaf.
Helgen har i stora drag varit grymt kul och jag har skrattat galet mycket! :) Men det är tråkigt att allt fotbollsspelande är över..  Ett helt år till nästa cup!!




Ojj vad många flätor jag gjort denna helg, haha :)




Allt fixat

Har nu lagt fram kläder, fixat lite mellis och sånt till i morron. Varför jag gör detta är för att kunna sova någon minut längre i morron bitti :)
Ska sätta klockan på runt halv 7 så jag måste sova nu..
Är ganska trött så det blir nog bra..
Spelar hela förmiddagen i södervärn i morron så kom och kolla :)
Tider;
08.20 P18- IFK Visby
09.44 P18- Gotland Södra
10.26 P18- IFK Visby
13.10 P18- Gotland södra
Aa, så vi möter tydligen samma lag två gånger, lite konstigt men så är det!


Mys

Sitter just nu i soffan med myskläder och täcke! Supermysigt :) sitter och ser one tree Hill vilket jag har fastnat för :) hörs sen, puss :))

I bilen

Sitter just nu i bilen och ska stjussa mamma. Ska sen åka med pappi och köpa lite godis :) ska sen hem och äta och mysa. Har börjat se första säsongen av one tree Hill som jag lånat av mathilda så jag ska fortsätta se det sen också lets dance :) hörs sen!!

Och så taggar vi cup

Äntligen fredag och helg! Team sportia cup-helg! Första cupen med laget, tjoho :)
Var hos tandläkaren idag vilket gick bra. Hon sa typ 5 gånger att jag hade perfekta tänder, så det var ju roligt att höra :)
Sen tillbaka till skolan och slutade klockan 2!
Gick sen in till stan och köpte en blus som jag ska ha på min och Saras tjejmiddag! Visar nog bild då :)
Nu ska jag duscha och platta håret och sånt. Ska bara vara hemma och slappa ikväll eftersom klockan står på 06.30 i morron bitti. Samling 07.20 i södervärnshallen för att spela massa matcher :)



Vackra bilder från dagen!

Vi är bäst

Är nu hemma efter ha gymmat en timme! Väldigt skönt faktiskt :) Det blev en halv mil på löpbandet sen massa situps. Körde även nån annan konstig maskin också där det var som att gå i trappor, haha!
Jag och Sofia var iaf g to the rymma :D

Ska väl äta nåt snart sen ladda om för nästa "träningspass" :)
PÖSS


Dags att gymma!

Slutade redan vid 11 så när jag kom hem runt 12, eftersom jag åt i skolan, så cyklade jag ner på stan. Kollade på träningstights som jag ska be mamma köpa :) Hittaed även en blus på Åhléns på rea som mamma också får köpa innan hon kommer hem!
Sitter just nu och gör lite NO.. Vi kommer ha typ feeta provet om 2 veckor! Hjälp snälla!?!

Sen när Sofia har slutat ska vi till dansskolan och gymma lite! Eller iaf springa och lite sånt-nice :)
Vid 7 är det fotbollsträning men eftersom den andra halvan av laget spelar träningsmatch ska jag och Hedvig bättre på våra magrutor lite ;)


Tränat hela kvällen osv. osv..

Ajj fy satan säger jag bara! Har tränat typ hela kvällen så jag är dööööd!
När vi kom dit vi 5 tränade vi lite par sen sprang vi på bandet i gymmet. Åt och sprang igen och så var vi varma och svettiga! Lagom till discon skulle börja ;)
Och på discon så tog jag i massa så ja jag är död nu!
Nu ska jag borsta min tänder osv, sen dyyyke ner i sängen!
PÖSS osv. osv...




Mumsiga bilder från kvällen, osv. osv!

Panncakes

Efter skolan vid halv 1 så gick jag hem och pluggade tyska och gjorde lite historia. Nu har jag precis stekt pannkakor som jag ska ha med på dansskolan eftersom jag och Malin ska äta kvällsmat där :) discon börjar 8 men vi ska dit nu vid 5 och träna par :)) mobilbloggar just nu så därför får ni ingen bild! Men nu vet ni att jag lever iaf så hörs vi ikväll eller i morron :))

Dynamite

Parträningen gick as bra! Även om vi tränade i omklädningsrummet, hehe, så kom vi på fett bra saker :)
Hade sen sång vilket också vara kul!
När jag kom hem åt jag sen har jag suttit och pysslat med att lägga in låtar på iphonen. Det gick väl ganska bra och just nu har jag 24 låtar-YEAH säger jag bara.. Jag behöver ju inte jämföra mig med Johanna som har typ 600,pff!!

Nu ska jag snart duscha sen se TV.. Känns kosntigt att inte ha nåt plugg men det är väl bara att njuta :)


Tisdaaaag

Började dagen med en lektion sen 2 timmar håla! Nej men det gick ganska fort faktiskt.. Åt lite i caffis och fördröjde tiden med att hänga med mine fine klasskompisar, som förövrigt tog min mobil. Men aa, det går ju liksom inte att göra nåt eftersom en iphone 4 vill typ alla hålla på med...Det där lät lite skrytigt men det skulle absolut inte göra dää

På engelskan så ska vi börja med grupparbete och det var ju lite skojj, eller.. Nej men asså vi skulle sätta igång men ingen kan logga in på sina konton så vi stod där i bibblan som små laxar och bara kollade i taket för vi inte hade nåt att göra ;)
så det kan gå!

Nu ska jag invänta att klockan ska bli runt 4 och kila iväg till dansskolan. Ska dansa lite med Malin sen på sång- niize!

Ojj vad vackert!


Något jag inte berättat...

Kom på en sak jag inte hade skrivit här på bloggen som kan vara kul att läsa!
Alltså såhär..
I slutet av Spetember ska familjen åka till...........*trumvirvel*.... Rhodos!! Haha, vi ska åka dit tillsammans med en annan familj vilket ska bli jätte kul :)
Jag vet att det typ är ett halvår kvar men ändå. Man kan ju få längta lite :)
Vi reser liksom aldrig utomlands till något varmt land så det kom som en liten chock, men som sagt, jag blev väldigt glad!!

Hotllet vi ska bo på har inte öppnat än utan öppnar i April så det är ju perfekt, nytt och frächt liksom :)


Sofia Mythos Beach Aparthotel
Åååh vad härligt det ska bli :)

Söndag kväll

Ajj fy, passet i dag var helt galet jobbigt!! Alltså han som höll i det sa att när han hade kört samma pass med hockey killar så hade 5 stycken spytt.. Och idag var det 3 som var tvugna att gå ut, men om dom spydde vet jag inte ;) det var iallafall skit jobbigt och ingen där inne gick inte ut där i från utan att vara helt död och svettig!! Just nu ser jag tv och bloggar från iphonen eftersom vårt internet krånglar hela tiden :S Imorron blir det skola till 1 sen hem och packa danskläder eftersom dansen börjar i morron :D Ska hinna träffa Malin innan och kolla på nya tävlingskläder också :) Men vi hörs i morron då vårt internet troligen funkar.. Sov gott :)

At Lovisas place

Just nu är jag hemma hos Lovisa och sitter vid hennes nya laptop som hon fått genom skolan, feeeta nice ;)
Vi ska väl typ hänga lite sen cykla bort till Form Visborg för att träna lite!
Ajj nu ska jag gå, ville bara uppdatera lite så ni vet att jag lever, höhö ;)

ojj vad gammal bild!

Söndag

Igår kväll så krånglade blogg.se och kunde därför inte skriva inlägg till er! Men min kväll blev lugn, såg tv och satt vid datorn bara :)
Idag ska jag göra klart min samhällsuppgift sen vid 3 cykla bort till Form Visborg. Köra lite styrka och sånt, så jag lär väl inte kunna gå sen.. heh
Puss på stjärten...


Tilden

Igår efter skolan så träffade jag sötis Mathilda! Vi gick med Frida till ÖB och handlade godis sedan vidare till Atterdags för att köpa en lite lätt lunch-rostbiffmacka ;)
Kom sen hem till henne i Roma som jag aldrig hade vart förut, så det var kul! Och jätte fint hade dom :)
På kvällen så åt vi god mat, pratade om mycket, gick en sväng i Roma där någon konstig kille började prata med oss som var as läskig, haha!
Såg sen film och myste. Hade även ansiktsmask fast jag tog av den direkt eftersom det började svida, hahaha. Plattade även hennes hår!
Imorse så vaknade vi runt 10 och åt frukost. Tog bussen hem runt 12 vilket var tråkigt. Så himla underbar tjej Mathilda är så man vill liksom inte lämna henne :)♥

Träffade sen Sara och vi planerade lite om vår tjejmiddag som vi ska ha om 2 veckor :)
Mer om det senare..
När jag kom hem åt jag och städade mitt rum eftersom det var väldigt dammigt.
Nu ikväll har det bara blivit tv tittande :)





Sammanfattning av min språkresa till Torquay sommaren 2010

Fick en kommentar om att jag skulle skriva om språkresan.
Tänkte därför sammanfatta det lite kort, men läs även
detta inlägg där ni även kan se bilder :)

Jag åkte till England tillsammans med min kompis Lisa. Vi hade pratat om det ett tag och i mars/april där någonstans så bokade vi. Var först inne på Malta men tillslut blev det Torquay.
Dagarna innan var jag super nervös efter som jag skulle vara borta hela 3 veckor från familjen, kompisar mm.
På flyget dit var det ganska lugnt, ingen kände någon och det var lite spännt. Men redan innan flygresan dit, på arlanda, kändes det som en bra grupp!

Från den dagen vi landade och till den dagen vi kramade om alla i London för att säga hejdå, gick så snabbt som jag aldrig hade drömt om. Dagarna flög förbi och jag lärde känna hur mycket nytt folk som helst. Inte bara från Sverige utan även från Italien, Frankrike och Ryssland. När det inte var skola så var det aktiviteter hela tiden, så man behövde aldrig vara rädd för att få tråkigt.

Första dagen gjorde man även ett prov där det avgjordes vilket svårighetsgrupp man skulle hamna i. Det var även med den gruppen man gjorde utflykter med. Som tur var hamnade jag tillsammans med min kompis så vi två hade varandra hela tiden.
De andra som inte hamnade i sin grupp träffade man senare på kvällen så var inte oroliga över att inte få träffa dom!!

Det possitiva med allt var att man fick uppleva en helt ny kultur man inte var van med hemma. I england har de ju lite sämre standard än vi till exempel. Man lärde känna mycket folk och man gjorde saker hela tiden.
Det negativa var att man fick betala ganska mycket aktiviteter utöver det man hade betalat, vilket vi inte visste om. Det gjorde att man kanske inte var med på alla aktiviter utan kanske kollade på en gång.
Något annat negatvit kan jag faktiskt inte komma på just nu!

Nej nu blev det mycket text men jag tror jag fått med det viktigaste. Läs även väldigt mycket på EF:s hemsida och i katalgoerna man får hem för där står det bra saker att veta.
Om ni vill se bilder från resan så klicka på länken jag gjorde i början ↑


Vår familj vi bodde i :)

Trött

Efter skolan så pluggade jag lite. Sen runt 3 så drog jag bort till dansskolan. Dansade lite grupp och par :)
Är ju tävling i typ Eskilstuna om en månad så we have to träna! :D
Efter det så gick jag hem, åt och lite sånt sen cyklade jag bort till träningen. Vi spelade träningsmatch mot 96:orna och det var ganska jämnt och kul :) Jag och Camilla har liksom världens bästa spel, så jäkla kul :)

Nu är jag g to the alet trött och ska dyka ner i min sköna säng :)
Imorron direkt efter skolan ska jag hem till Mathilda och sova där, därför kommer bloggningen inte vara på topp!
Puss på er.

Snygg Mathilda! :)

Fotboll

Är nu hemma från träningen!
Den gick bra tyckte jag.. Vi spelade ganska mycket eftersom det är cup nästa helg-längtar!! :D
Duschade sedan där och cyklade hem med Lovisa. Ganska skönt att kunna cykla nu så man inte är så beroende av stjuss hela tiden :)

Nu ska jag snart sova och så sovmorron i morron, inte att glömma!


Träning

Ska alldeles strax cykla iväg till träningen så jag slänger bara in ett telefoninlägg:) men jag kanske skriver när jag kommer hem:) Puss

Thynd

God Dag!
Kort skoldag idaag. Sen hem och pluggeee lite, fast jag gav upp för jag orkade inte ;)
Gick sen upp på dansskolan eftersom det var ett möte med showgruppen och lite andra saker.
Ska snart packa väskan till träningen sen tagga för fotboll. Åh vad härligt att träna!! :)

Imorron är det sovmorron också och sen bara en lektion!
Och sen är det fredaaaag! :D
PÖSS


Söjte tjajjar på dansskolan idag! :D

Friskis

Idag efter skolan så gick jag och Johanna hem hit och pluggade lite. Gick inte så värst bra om jag ska vara ärlig men det är väl för att det vi skulle göra var as svårt och jätte tråkigt!

Vid 5 så var jag och Ellinor på friskis pass. Riktigt kul faktiskt :) Traskade sedan hem till henne och satte fast plast på min iphone som gick gallant!
Gick sen vidare hem. Känner att jag har fått bra med motion idag vilket känns väldigt bra :)

Påtal om en annan sak så sitter denna tapet uppe på dansskolan!
Kan ni se mig...? ;)

Aj vad kass jag är på bloggning

Nej nu har jag varit för usel med bloggningen! Har väl kommit in i någon bloggtorka, eller något liknande! :S
Ajaa, vi skyller på att iphonen tar all min tid..

Allafall.. Idag var jag i skolan sedan så plattade Johanna mitt hår. Efter det så traskade jag upp till Wisborg och hämtade ut ett paket-min träningsväska. Puss på den :)
Gick ju knappt att gå dit och hem firästen! Såå jädra halt. Seriöst, så höll jag på att halka 1 miljon gånger :S
Sen nu ikväll har jag bara tagit det lugnt.

Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på heller!
Tråkigt, tråkigt..
God Natt då! :)


mm så vacker!

God natt

Ligger just nu i sängen och ska snart sova... Jag vet att inläggen är tråkiga men det hade varit kul om ni kommenterade lite också så jag vet om nån läser bloggen:) Imorgon aktiveras min iphone helt så då kan jag äntligen smsa från den :) då blir det bye bye med den gamla!! Nej nu orkar jag inte skriva mer, hehe. Skriver i morron! God natt på er!

Hej kom och hjälp mig!

Är helt jäkla död efter passet på gymmet. Vi gjorde bara massa utfall och magövningar.. Aj huj säger jag bara:S Ska gå upp till grannarna alldeles strax och äta sen blir det hem och se solsidan som äntligen börjar igen:) Bloggar just nu från iphonen men det blir kanske nåt mer inlägg senare. Är ju ganska fast vid telefonen så det kanske kommer bli massa tråkiga inlägg från den framöver ;) Men nu ska vi snart gå. Puss :))

Bloggar via iphone

Hejsan! Har precis lärt mig blogga via iphone, skit lätt :) kommentera om ni vill veta hur! Ska snart börja plugga lite men innan måste jag ju hålla på lite med iphonen ;) Jag vet att bloggningen har varit lite dålig på senaste tiden men så kan det bli ibland. Vi hörs senare :) PÖSS

Iphone 4

Förlåt för dålig uppdatering men aa, jag har inte orkat bloggat :)
Igår när jag var påväg för att möta Sara så fick jag ett sms av mamma att iphonen hade kommit! Blev galet glad kan jag ju säga :D
Men vi gick iaf på stan jag, Sara, Hedvig, Linnea och Fanny och lunchade även på Etage, mysigt :)
När mamma slutade gick vi och hämtade iphonen och resten av kvällen kan ni ju gissa vad jag höll på med ;)
Satt och skrev in typ tusen kontaker och laddade ner massa roliga appar :)
Däremot kan jag inte börja smsa eller ringa från den föränn på måndag eftersom den aktiveras då så nu leker jag bara lite med den.

Idag så åkte jag och mamma till skarphäll. Köpte då en rosa/svart gummiram att ha runt på Elgigatnen, skit snyggt :)
Mötte sen Maja och vi köpte present till Ellinor. Åt även mat på Max :)

Nu håller jag på att städa lite och ska sen hoppa i duschen. 
Vid 18 blir det middag på Etage som Ellinor har ordnat eftersom hon fyllde år igår, trevligt! :)
PÖSSS 

L to the edig!

God Morgon!
Är faktiskt redan uppe även om jag är ledig. Har typ blivit ännu mer förkyld hela natten så det är lite svårt att sova! Ska äta lite frukost sen duscha. Måste fixa mig, platta håret och sånt för vid halv 1 ska jag möta upp Sara så ska vi ner på stan :)
Åker nog hem till henne sen!
Hörs sen, pöss!


6-pack

Har inte gjort så mkt sen jag kom hem från träningen. Blev lite styrka för mig och Hedvig eftersom vi satsar på 6-pack, haha! Vi får väl se hur det går med det ;)
Nu ska jag bara ta det lugnt sen sova och imorron är vi lediga!
OMG vad skönt är det enda jag kan säga!
Good Natt!

Min och Hedvigs mage om några veckor.. vänta bara ;)

Förkyld

Slutade redan 11 idag och då åt jag lunch tillsammans med några innan jag gick hem :)
Har segat hela eftermiddagen och är lite uttråkad. Har bestämmt mig för att inte träna ikväll eftersom jag nyser och massa. Men ska iaf gå bort och kolla på träningen, ska bli kul faktiskt :)

Sitter just nu i köket och lyssnar på Dagarna på dagarna-låten, haha :D


Dagarna vi minns

Träningen gick bra men shit vad kass kondition jag har fått. Man tappar den ju galet fort :O Nu är det bara börja träna upp den igen då :)
Ska nog gå och lägga mig så sov gott :)
Imorron är det sista skoldagen för på fredag är vi L to the ediga!! :D

Hahaha, snälla lyssna på denna låt! Om ni har sett Hellenius hörna så hör på den här.
Dagarna på dagarna-låten ;)


Redo

Har nu ätit och är redo för träning. Jag och pappa ska traska bort runt 7. Han ska gå promenad så därför gör vi sällskap :)
Träning halv 8 till halv 9 sen duscha där sen kommer jag hem. Slänger nog in ett inlägg då :)
PÖSS


Den är så gott som bortblåst

Min halsont finns inte, den är raderad, deleted, radiergummi! Ja, ni fattar! :D Vaknade i morse med lite halsont men sen under dagen försvann den.. Vilket betyder att jag kan träna ikväll. LyckligTjej_94
Efter skolan så gick jag hem och pluggade lite sen har jag bara slappat. Går också fram och tillbaka och väntar på min iphone!

Aja, nu ska jag fortsätta min chatt på msn, heh?
TJO!!


firästen längtar jag till sommaren! :D Se vad brun jag var....!

Gå och sova

Har precis dushcat och ska snart lägga mig. Gör verkligen allt för att mitt halsont ska försvinna. Kanske hjälper det med lite mer sömn än vanligt..? Har första fotbollsträningen efter jul imorron och det enda jag vill är att träna!
Jo, ikväll har jag även beställt hem en träningsväska också, bra till fotbollsträning, gympa mm.. :)
Vi hörs i morron gott folk :)




 

ADIDAS ESS TEAMBAG S BLACK<---

Hon är hemkommen

Mathilda har kommit hem från USA och jag ska få träffa henne i morron! Shiit vad kul att få träffa den filuren igen asså! Hon har varit borta i EN HEL MÅNAD! Förstår ni...???!!! :O
Vi har alltså inte setts på mer en en månad! Aj huh säger jag bara ♥
se vilken snygg tjej som lämnade mig en månad!!


Skolan idag rullade på. Hålan drygades ut med massa kortspel där jag var riktigt duktig... Hehe, eller??
Vid 2 slutade vi och jag och Johanna gick hem.. Har ont i halsen så ska bara ta det lugnt denna kväll för att se om jag kan träna i morron :)
PUSS

Halsont

Skolan idag rullade på ganska snabbt. Avslutade med 2½ timmes naturkunskap men det var ganska kul och tiden gick snabbt :)
Efter skolan träffade jag Sara och vi gick hem hit. Åt lite mellis och planerade en väldigt trevlig sak, haha! Mer om det när det närmar sig :)
Hon åt här och sen åkte hon hem!
Har börjat fått ont i halsen så jag har kurerat mig med massa te och apelsiner.
Vill verkligen inte ha ont i halsen i morron för då ska jag träna med Ellinor!
Nu ska jag äta nudlar och se TV sen sova!
PÖSS

söt tjejj

Sova

Kunde verkligen inte sova igår kväll utan låg vaken massa timmar och tänkte på precis allting. Försökte verkligen fokusersa på att sova men det gick inte så bra ;)
Lär nog vara trött ikväll då!
Ska snart traska iväg. Slutar halv 4 och då ska jag vara med Sara så vi hörs i kväll :)



Dagarna på dagarna

Har precis sett Hellenius Hörna och den avslutande sången Dagarna på dagarna! Haha, seriöst typ bästa låten :D
Ska snart fixa lite inför imorron sen sova..
Alltså jag orkar verkligen inte med skolan i morron! SERIÖST!!!! :(
God Natt

Daannce

God Dag!
Dansen på ladies gick hyffsat bra, heh. Sofia har allt filmat så det kanske kommer upp någon film :)
Efter matchen åkte jag och mamma och handlade och kom sedan hem och åt lite. Hjälpte till lite med maten och har precis duschat.
Vid 6 kommer grannarna på middag så vi hörs sen :)


Visby ladies

Ska alldeles strax gå iväg till södervärn och dansa på ladies matchen. Ska bli riktigt kul :)
Så vi hörs mer senare! :)

Majaaa

Är nu hemkommen från Maja. Vi har ätit super god mat, dansat, smällt smällare (hjälp) och massa annat trevligt :)
Imorron så ska vi dansa på ladies matchen så vi har även kollat kläder vi ska ha. Ska faktiskt bli jätte kul att dansa så jag är t to the aggad :D

God Natt!


See yaa!

Nu ska jag snart åka iväg till Maja. Ska bli väldigt trevligt att äta gott där en lördag kväll. Hennes familj är så snälla jämt så det är alltid lika trevligt :)
Vet inte när jag kommer hem och om jag har lust så slänger jag in ett inlägg då!
Ha en bra lördag kväll :)

Kvällens look:

Leopard tröja- HM / Mörka jeans- VILA / Smycken- Olika

Fixa

Sitter just nu på Emmas rum och har precis städat rummet. Dammat, damsugit, rensat, moppat golvet och lite annat :) Känns bra eftersom jag inte har dammat mitt rum sen innan jul, hehe!
Ska snart städa toaletterna också, så det blir en riktigt städdag.
Runt 6 ska jag bort till Maja, ska äta där sen får vi väl se vad vi hittar på :)


Trött cheyyy

Halvligger just nu i soffan och kollar bara runt på datorn. Ska snart gå och lägga mig, dels för att vända tillbaka dygnet och dels för att kunna gå upp i rimlig tid i morron :)
Vi hörs i morron poolers! :)
Sov Gott


Dance

Fick ett tips om att skriva om dans, så då gör jag det :)

Jag började dansa när jag vara 3 år, så jag har alltså hållt på i 13 år. Började på barndans och älskade verkligen dans. Har alltid gillat att stå på scen och vara i centrum så därför passar ju dans bra.
Kommer ihåg när jag var mindre och det var slut för terminen, då började jag gråta för att inte få dansa på hela sommaren. Det visar ju verkligen att man älskar det man håller på med :)

2006 var jag på mitt första dansläger vilket jag älskade. Grät när jag skulle hem eftersom det hade varit så kul!



Blev fast för danslägret och åkte dit även 2007 och 2008. Har lite bilder från 2007 men dom från 2008 är spårlöst försvunna!



2009 började jag i showgruppen vilket gjorde dansen ännu roligare. Lärde känna massa nytt folk och trivdes som fisken i vattnet. Gjorde/ gör en del uppträdande tillsammans med gruppen vilket fortfarande är lika kul :)

I maj 2010 var det den efterlängtade uppvisningen i Gotlands typ störta uppvisningslokal! Längtade hur länge som helst och vi i showgruppen var världens bästa gäng där vi övade dans och sång massa dagar i veckan vilket var super kul! :)




I höstas så började jag även tävla i disco tillsammans med Malin vilket verkligen var jätte roligt. Ska även fortsätta detta år :)



Det var min dansperiod i korta drag med lite bilder till :) För mig är dans verkligen allt! Skulle absolut inte kunna sluta, iallafall som jag känner nu..
I vår väntar fler danstävlingar, ännu en dansuppvisning på Wisby Strand och i sommar ett dansläger som ska bli a to the wesome! :D



Bilder




Never ending story

Tillbringade dagen med Ellinor igår vilket var väldigt trevligt. Sov även där och satt och spelade kort halva natten, myspys :) Vid 11 gick jag bort till dansskolan och tränade lite grupp. Jag är inhoppare vettni, men ska vara med och uppträda med den på söndag på ladies matchen :)
Kom hem runt 3 och har bara tagit det lugnt sedan dess. Är ganska trött så ikväll blir det bara en hemmakväll!
Tänkte även ladda upp liter bilder från dom senaste dagarna också!
Puss på lilltån.


Ansiktsmask

God Dag!
Till frukost så fick jag ett ryck och gjorde scones, mums på det :) Har varit lite seg nu på morronen men det kan vara skönt det med. Sitter just nu med ansiktismask som luktar ganska starkt :S
Runt 2 ska jag träffa Ellinor. Vet inte riktigt vad vi ska göra men ikväll ska vi nog sova över :)
Vi hörs kanske senare!
PÖSS


yeah!!

It goes on and on

Tjo!
I förmiddags tog jag bussen till stan för att köpa mina älskade rosa skor, hihih :)
Efter någon timme så begav jag mig till Josefine där vi snackade och såg på Beck. Aj fyattsingen vad läskig den va! Höll på att dö där ett tag :S
När jag kom hem så duschade jag och fxade mig och gick sen till våra grannar. Åt mat och spelade spel och hade allmänt trevligt!
Fick även reda på att Linnea fått sin Iphone (lyckos henne) vilket gör att jag hoppas på att jag får min snaaart! Typ, fredag? Nej men den kommer väl typ inte komma föränn i typ Juli, heh..

Nu ska jag snart sova sen tagga för att vara med Ellinor i mororn.
PUSSEN


Onsdag

God Morgon!
Har precis gjort mig klar för att ta bussen in till stan. Ska köpa skor och kolla på byxor om jag får tid över innan bussen går hem igen.
Efter det ska jag träffa Josefine, jätte länge sen vi sågs så det ska bli jätte kul :)
Vi hörs sen!


Mycket nu

Dålig uppdaterning men jag har haft fullt upp, därav dålig bloggning :)
Var med Maja igår kväll och vi hade riktigt mysigt. Vi hann baka kladdkaka och spela kort i 3 timmar med hennes brur! Blev att vi somnade ganska sent och vaknade runt 11. Gick sedan bort till Sofia och såg på medan Maja och Sofia tränade par. Gick en sväng på stan och mötte upp Malin och vi gjorde ett nytt disco par, som är skiiiit bra :))

Kom hem runt 6 så jag har inte varit hemma på hela dagen. Nu ikväll har jag kollat på skor till dansen som jag förmodligen ska köpa i morron! Skit snygga :)
Resten av kvällen ska jag duscha och se TV!


Maja och Ellinor

Runt 11 kom Ellinor. Vi började då med att försöka möblera mit rum. Det gick ju väldigt bra... not.. Alltså vi höll på i 2 timmar att flytta runt alla mina möbler och det slutade med att det stod som jag hade det från början. Så kul slutade den historien...
Runt 1 kom Maja och vi stekte pannkakor och åt och hade mysigt. Sen gick Ellinor hem och och jag och Maja spelade caard!
Hon har åkt för ett tag sen men jag ska nog bort till henne senare och sova där :)
Har iaf haft en riktigt trevlig dag, och än är den inte slut!

Puss


Good Luck Chuck

Har legat hela kvällen i Emmas rum och sett film- Godd Luck Chuck. Skit bra film, älskar den!
En annan sak är att jag har GRYMT ont i min ena höft. Fick det idag när vi åkte skidor. Kommer säkert inte kunna gå i morron, kul för mig då liksom..




1 mil

Det blev sammanlagt 1 mil idag ute i skidspåret! Ojjojoj säger jag bara.. Var helt slut när vi åkte hem.
Men det var nice ändå, eftersom jag inte har tränat på ett tag :)
När jag kom hem åt jag sedan gick jag bort till södervärn och träffade mitt fisträsk Hedvig. Vi såg Saras innebandy och gick sen hem till mig. Har suttit och snackat väldigt länge och kollat i skolkatalogen, hihih :)
Du är bäst sötis<33

Har nu ätit och bestämmt lite inför morrondagen.. Ska bli riktigt kul :)
Skriver om det i morron!




Trött

Ska snart börja fixa mig för att sedan åka ut till skidspåret. Är ganska trött så vi får väl se hur det blir :)
Vi hörs när jag kommer hem!


God Natt

Hela dagen har jag segat mig frmaför datorn. Huh!! Imororn ska det bli ändring på all lathet..
Jag, mamma och Emma ska ut i skidspåret om vädret tillåter :)
Ska därför gå och sova nu så jag orkar upp i morron.
Senare ska jag nog träffa Hedvig, det ska bli trevligt :)

Hörs i morron!


Ett år sedan :)

U gotta dance

Introlåten till Lets dance 2011! Grymt bra :)


Nyårsafton


Nytt

Kan bara meddela att ny header är påväg... Lite trött på den gamla juliga headern ;)

Sammanfattning av 2010



 
♥ Det nya året tog sin början och det var väldigt mycket snö här på ön vilket gjorde att det blev några åk i skidspåret.
♥ Min syster skaffade även en liten dvärghamster vid namn Hilda. Första husdjuret för oss!
♥ Några skiddagar i Kungsbacken bestämmdes och jag var väldigt taggad. Förberedde genom att testa bra skidkläder ;)







♥ Den största händelsen i Februari var att vi åkte till Kungsberget. Kanske inte bland de största skidbackar jag varit i men det var mysigt med lite skidåkning :)







♥ Jag fyllde 16 år vilket firades lite lätt med släkt och vänner! Fick riktigt fina presenter också..
♥ Jag, mamma, Emma, Lena och Julia åkte till huvudstaden för att se på genrepet inför melodifestival-finalen. En riktigt häftig upplevelse eftersom jag aldrig varit i globen förut :)
♥ Vi i showgruppen började bli ett riktigt bra gäng och vi dansade på en föreställning med Tobbe trollkarl







♥ Umgicks endel med Hedvig och vi var ganska tighta en period, vilket var väldigt roligt :)
♥ Det blev påsk och familjen firade det som vanligt här hemma, förutom att mormor och morfar inte var med.
♥ Våren började sakta men säkert titta fram så jag och syster var ute en del och spelade fotboll. 
♥ Valborg tillbringade jag med Josefin och Ellinor vilket var trevligt!









♥ Den största och mest efterlängtade händelsen i Maj vad dansavslutningen på Wisby Strand. Det var bland det roligaste jag varit med om och det pågick en hel dag! Vi i showgruppen hade det sjukt stressigt mellan alla nummer men det gjorde allt bara ännu roligare! Verkligen ett minne för livet men jag hoppas att dansavslutnignen 2011 blir lika bra, om inte bättre!
♥ Jag och kusinerna Maja och Ellinor var en dag också. En dag jag minns eftersom vi fotade ganska mycket och hade det allmänt trevligt!
♥ Jag började även umgås mer med Sofia och Maja








♥ Det var tid för bal för oss dåvarnade nior. Helt galen kväll och väldigt minnesvärd.. 
♥ Jag avslutade mitt sista år på södervärn och jag var tvungen att lämna min klass efter att ha gått tillsammans i 3 år. Samtidigt fick vi det alla hade väntat på väldigt länge- SOMMARLOV!
♥ Jag gjorde mitt livs resa till England tillsammans med Lisa. En språkresa på 3 veckor med helt nytt folk och ny kultur gjorde att resan var fantastisk. Man lärde känna folk från olika delar av världen vilket var en ny upplevelse. 









♥ Jag kom hem från England till ett överhettat Sverige och tappat rösten hade jag också gjort.
Dagarna innan jag skulle börja jobba så ville jag sola så mycket som möjligt och bara njuta av sommaren.
♥ Jag, Maja och Sofia gjorde även några cykelutflykter till snäck där vi badade i det ljumna vattnet. Underbara minnen, som jag hoppas kan upprepas i sommar :)
♥ Jag började jobba och kände mig ganska brunbränd :)










♥ Jag och Maja hade en mysig kväll tillsammans med hennes familj där vi även badade i deras pool!
♥ En trip till fårö blev det, även om vädret inte alls var med oss!
♥ Vi flyttade ut till stugan och renoveringen av vårat badrum påbörjades.
♥ Tragiskt men sant så tog sommarlovet slut och jag började 1:an på gymnasiet.








♥ Jag började träna ordenlitgt med P18 och trivdes som fisken i vattnet. Älskade verkligen varje träning och människorna var underbara.
♥ Skolan var igång och jag och Ellinor var på marknad i Hemse, heh.
♥ Syster fyllde 12 år!
♥ Det var första sävefesten-insparken! Gjorde att jag lärde känna två underbara tjejer- Josefine och Mathilda.
♥ Var även med på min första danstävling i Kungsör vilket slutade i 3:e plats :)








♥ Kylan började komma och det som nyss var sommar...? Följde med det nya laget för första gången för att kolla på deras seriematch. Gjorde sedan själv debut i laget på Gutavallen där det blev vinst med 3-0 vilket kändes som en bra start!
♥ Skrev även under för klubben och skaffade mig en P18 overall.
♥ Jag och Ellinor misslyckades med att doppa frukter i smällt choklad, fast vi hade en mysig kväll ändå :)







♥ En månad där jag var iväg på fastlandet ganska mycket. Det första snön föll och jag började få riktiga julkänslor.
♥ Åkte med distriktslaget till Eskilstuna och fick spela på min hittils största arena, vilket var en häftig upplevelse.
♥ Någon vecka efter bar det av till Växjö för att spela SMP sparken. Också bland de roligaste resor jag har gjort med mycket skratt och mycket fotboll :)








♥ Sista månaden på året och nu var julkänslorna på topp. Var desperat efter en iphopne 4, och allt jag gjorde var att gå och längta efter jullov och julafton.
♥ Innan jullovet hanns lucia både i skolan och på södervärn med att se på.
♥ Sista dagen på året (nyårsafton) firades tillsammans med Sara och twinsen Hanna och Elna hemma hos Hanna och Elna. En mysig kväll med god mat, nyårsfirande och spel.







Ett år som har gått i ett. Nya händelser varje månad och när jag tänker tillbaka så har det gått snabbt. 2010 är absolut bland de bästa år jag haft och jag hoppas 2011 ska bli lika bra, om inte bättre!! Alla upplevelser jag varit med om och allt nytt folk jag träffats är något jag alltid tänker bevara i mitt mine!

Väldigt långt inlägg men det här är mitt år i korthet. Det har även hänt massa andra saker men det skulle aldrig få plats i ett enda inlägg!!
Hoppas ni har orkat läsa och att ni skriver en liten kommentar :)

på gång....

..håller jsut nu på att samla bilder från året. Ska sedan sammanfatta allt med lite text och bilder här på bloggen :)