Math

Har under kvällen fått en hel del gjort. Var först på dans. Åh vad jag älskar våra danser med Robert! GRYMMA rent ut sagt :) Längtar så otroligt till dansavlstuningen. Bara 1 månad och 7 dagar kvar, hööh!
När jag kom hem så började jag packa saker till träningslägret. Hämtade madrass och sovsäck på förådet, la fram träningskläder osv.
Duschade och målade naglarna :)
Kom precis hem från grannen där han hjälpt mig med matte. Har prov i morron och vill vara säker, iallafall på övningsprovet eftersom det liknar det riktiga provet :) Så nu känns det bra!

Ska snart platta håret och bara ta det lugnt. Är ensam hemma också, så det är extra lugnt..
Sen blir det att dyka ner i sängen och läsa lite engelska bok. PUSS
Jaha, då var man inte hemma ensam längre!



Clean

Samhällsprovet idag. Ganska jobbigt prov. Var tvungen att skriva ganska mycket och tänka till. Men skönt att ha det gjort så får vi se hur det går :)
Hade sen No där vi skulle skriva en utredning om en grej vi jobbat med, samt skriva en anna sak. Fick gå när vi var klara och de flesta var klara runt 10 så då gick vi. Halv 11 öppnade maten så jag och Ida hann avverka ganska mycket under tiden vi väntade, haha. Kolla facebook, fixa håret, hälsa på våra skor?? :S aa, så sen åt vi och så cyklade jag hem :)
Väl hemma började jag städa badrummet. Tog ut exakt alla saker. Även dom i skåpet. Damsugade, dammade, rengjorde duschen, handfatet, toan, torkade väggarna osv. Heheh.. Tro inte att jag gjorde det frivilligt utan om jag städade badrummet och putsade alla fönstrar så fick jag lov att ta ut en avgift på det, höh!

Nu ska jag kolla matteboken eftersom vi har prov i morron. Runt 4 är det dans och då ska vi väl prata om lördag. Ska nämligen dansa på nån fest då.
När jag kommer hem måste jag även packa till fredag, ska nämligen på träningsläger med fotbollen. Plus måla naglarna, duscha, platta håret osv. Lite att stå i helt enkelt!
Ciao


Delar av mitt fina lag som jag ska spendera helgen med:)


Onsdag

God Morgon!
Kort skoldag idag-skönt! Måste hem och plugga ganska mycket eftersom vi har prov i morron och på fredag.
Runt 6 ska jag och Teresia till dansskolan så ska vi träna lite, sen vid 8 är det disco :)
Hinner då nog kanske inte med bra bloggning idag.
Vi hörs!


It feels great

Back to vanlig verksamhet idag i skolan eftersom det verkade lugnt på skolan om branden osv. SUCK! Hehe, orkade inte riktigt gå i skolan, höhö! ;)
Efter skolan försökte jag plugga lite innan jag begav mig mot dansskolan. Träffade Teresia och vi tränade streetpar. Ååh längtar till tävlingen 30 april, vi kommer eeeega joo :)
Sitter nu och har duschat osv och tänkte platta håret innan DH. Sorry för tråkig bloggning men sånt är livet.
Hejdå!


Mine snygge emu brudar ♥


Hot

Tjugo över 11 ungefär gick brandlarmet i skolan. Eftersom vi är ganska vana så tog vi det inte så seriöst. Blev iaf tillbedda att gå till aulan för att få information. Nån hade tydligen ringt till SOS alarm och hotat med att bränna ner skolan inom 20 minuter. Personen hade tydligen ringt igen vilket gjorde det mer allvarligt. Fick sen gå in i skolan och hämta våra saker tio stycken åt gången. Så sa dom att vi skulle lämna byggnaden snabbt eftersom andra ville in och hämta. Aa, så alla lektioner blev inställda så vi fick gå hem :)
Lite läskigt är det väl men jag tycker det är ganska kul och spännande!
Nu ska jag plugga lite, men behöver dock inte hårdplugga eftersom samhällsproet är framflyttat- galet skönt!



She's like a star

Runt 5 igår kom jag till Mathilda i Vibble. Åh vad fint dom bodde :) Bestämmde oss för att spela tennis men det fanns inget nät plus att det var glas på planen. Men duktiga som vi var sopade vi bort det och spelade utan nät.
Åt sen god middag innan vi cyklade till affären och handlade godis och hyrde film. På hemvägen hade vi även rulla-längst-med-cykeln-tävling, haha :D
Vi gjorde det mysigt på hennes pappas kontor där vi skulle sova som var ute i garaget innan vi satt igång filmen. Riktigt mysigt. Somnade sen efter en timmes prat, myspys♥
Tog bussen hem imorse och var hemma redan 10.20.

Resten av dagen har jag pluggat och sen cyklade jag bort till rävhagen för att se mitt lag spela träningsmatch. Riktigt kul, plus att man hade bra sällskap :)
Kom sen hem, fortsatte plugga och sitter nu här.
Ska snart sova eftersom jag är skit trött. Somnade förut innnan vi skulle till grannen och äta så Emma var inne och väckte mig två gånger och fick till slut dra mig ur min soffa, höh.




 


Higher

Var uppe redan klockan 9 i morse och började städa toaletterna lite smått. Vill liksom ha det tråkiga klart :)
Ska börja damma och plocka undan lite saker på rummet också, kanske rensa garderoben på lite vinter klväder osv.
Ikväll ska jag sova hos Mathilda i Vibble vilket ska bli väldigt mysigt :)
Skriver kanske sen!


Ninja

Åh vilken härlig kväll! Etfer att jag legat på spikmattan och vilat mig en stund bar det av till Ellinor. Åt god mat innan vi började våga håret på varandra, skit snyggt ju :)
Var sen meningen att vi skulle måla naglarna på varandra men det blev inte riktigt så. Båda var för lata så det slutade med att vi hade fruit ninja maraton på vår iphoner. Haha, vilket liv vi har!
Skrattade sen så mycket så jag typ inte såg nåt för alla tårar för att vi såg ett Björn Gustavsson klipp. Egentligen är klippet inte det roligaste men med Ellinors skratt plus att vi båda var ganska trötta så bröt båda totalt ihop. Så himla kul :)
Har verkligen haft en underbar kväll, tack snygging! ♥






Thank god it's friday!

Yes, äntligen fredag! Några dryga och tråkiga lektioner väntar, med olika läxförhör!
Slutar halv 4 och då blir det helg. Ska träffa Ellinor ikväll, väldigt trevligt eftersom vi inte har haft våra mysfredagar och länge eftersom båda har ganska fullt upp.
Hörs efter skolan :)


In pictures

Istället för text så får ni min eftermiddag i bilder!





Not funny

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men ärligt talat har jag inte haft lust. Tänkte skriva lite ikväll och lägga in lite bilder osv.
Ska nämligen plugga nu och sen dansa. Resten av kvällen blir lugn :)
PUSS


Dance alone

Alltså det där syntestet jag gjorde idag, aj det var det värsta på länge! Såg typ ingenting!! :S
Så ja, nu har jag brytningsfel tydligen, oj vad kul!
Som tur var sa hon att det kommer vara lugnt med att jag kunna ta körkort osv. Men ändå!
Sen så cyklade jag och Teresia till dansskolan och var där några timmar, tränade lite par och dansade lite andra danser, nice :D
Är nu hemkommen från sången och har ätit osv..
Är fett taggad på att dansa, även fast jag har gjort det hela dagen, så får jag vänta tills i morron.


Studiedag

Tog en skön sovmorgon i morse eftersom vi har studiedag :)
Åt god frukost, plattade håret, fixade lite nya låtar på iphonen och sitter just nu och skriver lite NO. Har inte skrivit så mycket, utan jag skriver nog lite mer ikväll.
Ska ta nåt att äta om ett tag innan jag ska möta Teresia.
Hoppas ni får en bra dag :)
Kram


Morgondagen

Imorron har min skola studiedag, nice eller vad? :D
Mitt schema för dagen ser ut såhär:

Frukost
Platta håret
Plugga lite
Träffa Teresia
Göra syntest på bilskolan :S
Dansskolan, träna med Teresia (vi ska börja tävla streetpar-höh)
Sång
Hem, tat lugnt!

Hade aldrig klarat av dagen om jag bara hade suttit hemma och rullat tummarna, det måste hända nåt hela tiden annars funkar det inte ;)

God Natt på er ♥


On the floor

Känner att jag har hunnit med mycket under denna dag, riktigt skönt!
Städat rummet och toaletterna, skrivit klar min svenska, duschat, plattat håret, dansat på Endre matchen och nu sitter jag här :)
Ser lite på flickan som lekte med elden, riktigt bra film!
Veckan som kommer är ganska lugn med plugg osv. Riktigt skönt eftersom då kan man få mer tid till kompisar.
Sov så gott!


Emu

Tävlingen har varit super kul som vanligt! Jag och mina emu vänner har skrattat som vanligt grymt mycket :)
Jag och Malin kom 4:a i discopar, ganska bra tycker jag. Sen kom jag näst sist i singel, haha! Men Sofia fick tre pokaler, hon kom 3:a i discosingel, discopar och streetsingel! Duktig emu tjej det där :)

Just nu håller jag på att plugga så jag har inte tid att blogga. Ska sen platta håret innan jag ska bege mig mot södervärnshallen där det är endre match som vi ska dansa på, nice :)
Bilder från tävlingen kommer!
PUSS

Tävlingsdansare

Var precis på inter sport och hämtade ut min tröja. Ska åka om typ 20 min! Sjukt taggad! :D
Hann med ett inlägg fast jag skrev att jag inte skulle, höhö!
PÖSS


Kalmar- HERE WE COME!

Är helt galet taggad till morrondagen och helgen! Danstävling i Kalmar är det som gäller och jag ska bara köra gärnet. Var precis inne och kolla resultat från i höstas i Kungsör när jag och Malin gjorde vår första partävling. 1 av 3 domare hade kryssa i att vi skulle komma 1:a! Blev seriöst as glad när jag såg det! :D Då känner man att man har en chans att vinna liksom :D

Nu ska jag borsta tänderna, kolla min packning och sen sova. Klockan kommer stå på 5.45 eftersom jag ska upp och duscha, packa det sista osv.
Pappa hämtar mig i skolan så åker vi till kvarnen och hämtar min "danstävlare" tröja innan vi åker till båten. Därför blir det nog ingen mer bloggning föränn på söndag! :D
Önska mig lycka till!
PÖSS


Skolan

Sitter just nu i bibblan tillsammans med Johanna och Frida och skriver på NO:n. Vi är typ klara fast måste skriva analys osv osv osv osv osv.
Efter denna lektion slutar vi, jiha! Ska luncha med Lovisa och sen ska jag hem och plugga. This is mitt schema för idag:
12-12.30 Tyska plugg
12.30-13.15 Historia
13.30-14.30 Engelska
14.30-15.30 Kanske svenska
16.10-17.10 Dans
Resten av kvällen ska jag hinna hämta new body, handla och packa!
Nice... eller? ;)


Nej men, HEJDÅ! :D


Haha, c000l tjejj!

Ännu en dag

Ännu en dag fylld med massor som ska hinnas med. Innan jag somnade igår var jag tvungen att skriva upp ett tidsschema över allt jag skulle hinna. Eftersom jag slutar redan vid 11 så har jag ganska mycket tid, vilket är skönt. Ska hinna med att plugga, dansa, hämta new body grejer hos linnea, handla inför båtresan och packa. Sen vill man ju hindas andas där emellan också :)
Hoppas, vilket jag tror, dagen går snabbt. Är grymt taggad till helgen och till i morron när vi ska till båten mot KALMAR! :D


Tired

Sen skoldagen slutade har det gått i ett. Har hunnit med ett hårt träningspass med Ellinor på korpen, skojj :)
Sedan hem, plugga lite och så iväg på spelarmöte på fotbollen. Bestämmde matchställ och testade nya overaller i rätt storlek, vi kommer bli sjukt snygga :D
19.40 började discon och 19.30 cyklade jag från P18. Lite tight om tid men jag hann och när jag väl var på plats kändes allt bra. Mina underbara emu vänner gör mig alltid på så bra humör även om jag är sur eller glad :)
Sitter just nu och äter en macka och är dödstrött. Ska nog bege mig mot sängen!
God Natt


Nu taggar vi JÄRNET tjejer till fredag. Kalmar och ännu en ny danstävling väntar!
Jag älskar er ♥


07.28

God Morgon!
Ännu en morgon och jag är klar i tid, bra gjort Änni! :)
Efter skolan blir det träning med Frida och Ellinor. Ska sen försöka ta mig ner på stan och köpa lösögonfransar till tävlingen i helgen :)
Sen ska jag hem och plugga lite innan det är spelar möte på P18. Därifrån åker jag direkt till discon.
Mycket idag, men det är precis som det ska vara!


Desperata Hemmafruar

Svenskan så gott som fixad-nice! Fast skickar nog in den i morron.
Var på dans ikväll också, efter gick jag och Maulin igenom vårt discopar eftersom det är tävling i helgen- TAGGA! :D
Ikväll drog Desperate Housewifes igång också, niiice som tusan :D
Nu ska jag sova.. I morron går jag till 12 sen ska Ellinor köra stenhårt pass med mig och Frida.. Kommer vi överleva?? Det är frågan!


The road

Skolan idag har varit ganska nice. På hålan satt jag och Frida skrev på vår svenska, skönt att man har börjat på den!
Sitter just nu och skriver den eftersom den ska vara inne i morron.. Mitt mål är att maila den till min lärare redan ikväll, vilket jag ska fixa!! :D


Sun

God Morgon!
Äntligen lite sol idag, så man får lite vårkänslor :)
Har tagit undan mina vinterskor och kan änltligen börja använda lite andra skor :)
Ska cykla om några minuter och idag väntar en ganska lugn dag. Slutar 2 och så har vi lång håla mitt i allt också. Frida och jag ska då skriva på vår svenska, den ska vara inne i morron och jag har inte ens börjat, upps!
Hörs sen..


The look of today


Skjorta- Lindex
Jeans- JC
Smycken- Olika affärer

Sunday

Sorrii för dålig bloggning men det har varit fullt upp hela dagen!
Vid 2 hade vi match mot gutes p97:or, och ja dom vann.. men med hur mycket tänker jag inte skriva för det är liksom inte visentligt!
Sen bar det av hemmåt då jag pluggat och lite sånt. Har precis plattat håret och det tar liksom 1 timme om jag ska göra det noggrant, förstår ni hur jobbigt det är..?? :S Aja, snyggt blir det iaf :)

Nu ska jag snart sova. Måste packa gympakläder och välja kläder för i morron.
Denna vecka kommer vara ganska intensiv..Ska hinna med dans, fotboll, kompisar plugg, ja, det vanliga helt enkelt! Sen hoppas jag veckan går fort också eftersom på fredag bär det av till Kalmar för danstävling, taggad?? JAA!! :D
God Natt


Gammal bild, fast platt hår :D


Popular

Under gårkvällen så cyklade jag hem till Lovisa. Vi lagade jätte god mat och såg TV.
Riktigt mysigt! Jag sov hos henne eftersom vi skulle upp tidigt i morse för att spela match i Slite.
Det var träningsmatch mot Fårösund.. Vi hade 80% av spelet men vi fick aldrig in bollen i mål. Jga hade seriöst 1000 chanser och skjöt över eller mitt på målvakten varje gång, blev så himla sur på mig själv :(
Såklart får dom en (observera en) chans på mål, och såklart blir det mål då, så dom vann med 1-0! Surt..??? Eh, jaa!

Efter det så duschade vi där och sen åkte vi hem. Runt 2 kom släkten och några vänner hit, vi åt lunch och fikade. Mycket trevligt. Fick även mycket presenter, eller mest pengar eftersom jag vill köpa ny kamera :)
Nu ikväll har vi ätit mat och sett mello hos grannen. Förstår ni hur glad jag blev när snyggingen Eric Saade vann eller..??!! :D  



Påväg

Sorry för dålig bloggning men jag har haft fullt upp :D Sov iaf hos Lovisa i natt och vi har taggat sen igår kväll till matchen vi är påväg till :) vi ska spela träningsmatch mot fårösund och är som sagt grymt taggade :D När vi kommer hem så kommer min släkt och firar mig och i kväll ska vi bort och äta :) hörs kanske sen! Pöss

Birthday

Åh vad det är kul att fylla år! Man blir uppvaktad hela tiden med grattishälsningar i skolan, på facebook och på sms! Man känner sig verkligen uppmärksammad :)
Imorse kom min fina familj in och sjöng för mig och så fick jag paket.
Fick massa pengar (vill ju köpra ny kamera), converse, smyckesträd, ringar och trosor. Ringarna ska jag dock byta storlek på eftersom dem var lite för stora.
Är toppennöjd med mina presenter och mer kommer det bli mär släkten och lite vänner kommer hit på lördag och firar mig :)
Ska olyckligtvis sätta mig med lite tråkigt plugg, just idag när jag fyller år. Men det är smällar man får ta. Ska även försöka ta mig ner på stan för att byta ringarna för jag vill så gärna börja använda dom! :)





Fotboll

Fotbollsträningen gick bra, körde först fotbolls workout sen lite spel :)
Pratade även om helgens träningsmatcher, är grymt taggad! På lördag ska vi möta fårösund och på söndag gutes p97, höhö undrar hur det går ;)

Nu ska jag kolla lite bloggar innan jag ska sova.
När vi hörs igen är jag 17!!!


Mattedag

Dagen idag gick ut på att ha mattedag. Vi skulle lösa att antal uppgifter vilket var ganska lugnt. Sen lyssnade vi på en föresläning där kronofogden pratade. Väldigt intressant faktiskt!
När jag kom hem runt 1 så fixade jag lite i mitt rum, vilket behövdes. Satt mig sedan och läste min bok, har blivit en vana att göra det varje dag nu, men snart är den klar så då blir det skönt :)
Har även pluggat tyska eftersom vi har prov på fredag.
Har precis ätit och väntar på att klockan ska bli halv 7 så jag kan byta om till träning för att sedan träna 19-20.30. Det är ingen disco idag så därför kan jag gå på fotbollen.. Det känns bra eftersom jag ska spela två träningsmatcher nu i helgen :)

Förövrigt så fyller jag år i morron, för er som inte visste!
Mucho trevligt!
PUSS


Tagga fotboll :)


Lockigt vs Rakt

Vad tycker ni är finast..?? :)


Look of today

Kofta- BikBok ♥ Linne- Gina ♥ Jeans- JC ♥ Halsband- Mammas


First day

Första skoldagen avklarat och det känns som man redan kommit in i rutin. Dock håll jag på att somna på matten, heh!
Efter skolan så hade jag beslutsångest ifall jag skulle träna fotboll eller inte. Självklart så gjorde jag det, dock bara 40 minuter eftersom jag var tvungen att åka på sång sen :)
När jag kom hem åt jag sen läste jag 20 sidor ur min bok *fett stolt*
Har under kvällen suttit och fixat med lite videor och låtar till mobilen :)
Orkar inte skriva mer ikväll!
Så God Natt.


Fiirästen så är jag såhääär taggad till nästa tävling för då ska jag kötta ska ni veta!
Bara 11 dagar kvar tills vi sitter på båten!


Disco par

Discoparet från Vallentuna! Jag och Malin längst bort med blåa tröjor, Saga och Agnes i blåa och vita :)


Mina dagar

Okej, nu kommer lite klok info om mina dagar :)
Fredag, jag och Mathilda och träffades för att se Krullis. Runt 2 tiden så åkte jag, mamma o Emma in på stan. Åt en mysig lunch på café Amalia innan vi gick en sväng på stan, fick inte med mig något hem men bra är väl det!
Efter stan blev det lite mer fotbollstittande med Maja eftersom henne lillebrur spelade, och dom vann även :)
På kvällen sov Lovisa här eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen.
Lördag, började med en morgon träning. Segt att gå upp men härligt och skönt när man väl var där :)
Efter det så gick jag och Sara på stan och det enda jag fick med mig var pennor till skolan, hmm..
På kvällen så åkte jag till Sara. Vi handlade på Maxi innan vi gjorde lite god mat. Lovisa kom och vi hade det trevligt, åt godis tills vi dog och skrattade massor. Jag var så trött så jag skrattade åt allt och hade världens energi så jag sprang runt och tog massa bilder!
Söndag, runt halv 12 begav jag mig hemmåt efter att ha tillbringat natten hos Sara! Kom hem, skulle plugga men det gick ju som det gick. Kom även på att vi har tyska prov på fredag, bajs!
Avklarade sista passet på form wisborg tillsammans med fotbollen, vilket var grymt jobbigt, som vanligt!
Nu ikväll har grannarna varit här och ätit och det perfekta slutet på lovet blev såklart SOLSIDAN!







Trött och hungrig

Har varit på bajspasset på form i dag som alla andra söndagar, aj fytusan vad jobbigt det är!! Men skönt för det här var sista gången ;) just nu sitter jag och läser en as seg bok som måste vara utläst om typ 1 och en halv vecka och om jag ska hinna så måste jag läsa 18 sidor per dag!! Asså fattar ni!!?? Snälla kill mee! Ikväll blir det roligare bloggning med bilder eftersom jag bloggar med iphonen nu. Hej så länge!!

Träningspass avklarat

Sitter just nu på rävhagen och har precis tränat fotboll! Riktigt skönt med morgonträning även fast det var segt att komma upp i morse :) Lovisa sov hos mig så vi åkte tsm till träningen. Ska nu hem sen äta lite innan jag ska på stan med Sara. Ska även sova där ikväll så bloggningen lär inte bli så bra idag, tyvärr! Vi hörs när vi hörs :)

Salt

Ellinor kom hit i kväll och vi såg en film som hette Salt. Väldigt speciell men sjukt bra och spännande :)
Ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska försöka komma upp i tid i morron! Mathilda kommer med bussen vid 12 och då vill jag ha hunnit duscha, fixat mig och plattat håret innan vi ska se lite krullis :)
Så God natt!


Erkänn att vi är snygga... erkänn!!?


One week left

Har kommit på att om en vecka fyller jag år!
17 bast liksom.. Ehh, det känns inte som det men aa, så är det iaf :)

Vid 1 ska jag på dans sen efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Ska kanske höra av mig till Ellinor och höra om vi ska göra nåt :) På dansen så har vi ju en australienska som undervisar, kul faktiskt! Och dansen vi dansar är ganska speciell med vad vi brukar göra, vi dansar typ modern dans, hehe :)
Hörs sen!


Nej men god natt då!

Känner att jag inte kan hänga vid datorn halva natten så det är nu dags att sova. Fast speciellt trött är jag inte eftersom jag sov till typ 11 i morse. För mig är det ganska sent, heh!
PÖSS


"Glöm dina bekymmer-imorron kommer det nya!"


New

Mamma kom hem från mormor o morfar idag och hade med sig lite saker hem. Fick en t-shirt, ring och lovika vantar, tack så mycket :)





Blogg design

Sitter just nu och chattar på facebook och ska börja på en design till Tove. Ser även en film som är lite halvskum, hehe :)


Right now! Nyplattat hår, love it!


Crocker



Nyinköpta jeans idag- jag gillart! :)


Don't waist your time growin up

Ojj, klockan hann bli mycket! Ska kolla igenom någon blogg sen sova.
Inför morgondagen har jag lite planer, men mer om det då!
God Natt


Born this way

Efter dansen så blev det en sväng på stan med Lovisa. Var ett tag sen vi träffades så vi var tvugna att prata av oss lite. Direkt när den ena hade slutat en mening så satte den andra igång med en ny, haha :)
Blev en mysig fika på ringduvan innan vi gick till JC där Lovisa fick vara min personliga assittent när hon sprang och hämtade jeans åt mig! Hittade ett par snygga som jag önskar mig, fyller ju faktiskt år nästa torsdag.




Hos Maja

Är just nu hos Maja och vi håller på att fixa i ordning oss för att snart ta bussen till dansskolan :) Runt 3 ska jag på stan med Lovisa, måste kolla på jeans sen ska vi ta en fika också :) Igår kväll hyrde jag och Maja film, blev skräckslagna när vi gick hem, såg filmer och hade det allmänt trevligt :) Men jag skriver mer i kväll :) Pöss