tränatränaträna

Efter jobbet idag så gav jag mig ut på en springrunda. Väldigt tungt men skönt :)
Var ju på fotbollsträning i förrgår och vi har fått schema över alla träningar nästa vecka...
Måndag: Match
Tisdag: Fotbollsträning
Onsdag: Egenträning= löpning
Torsdag-söndag: P18 CUP= matcher varje dag
Ganska hårt men kul :)
Är såhääääääääääääääääär taggad till torsdag då cupen drar igång! WOHO!
Let's krossa allt motstånd! :D

C to the razy

Haft 2 underbara lediga dagar- nice!
Började jobba idag.. Ganska kul faktiskt :) Helt galen dag.. Vi var lite galna allihopa men det var kul :D
Jag och Disa stängde och kom inte hem förän typ kvart i 7.
Nu ska jag sova-är fet trött. Börjar halv 8 i morron, döjd mi väl!


Fåröö


Leeedig

Har jobbat nu 4 dagar och får nu 2 dagars ledighet innan 6 dagars jobb väntar. Det bästa med att jag jobbar 6 dagar är att jag sen blir ledig 6 dagar i rad- woho på den säger jag bara :)
Har jobbat i caféet dom har dagarna och det är ju verkligen sååå mycket roligare än att vara i städet.
Börjar verkligen få in rutinerna på alla beställningar och kan göra dom typ självständigt-haha!

Nu håller vi alla tummar och tår för att vädret ska bli fint i morron.. Ska nämligen bege mig mot fårö och sudersand med mamma, emma och några kompisar. Förra året var det ju bara molnigt när vi var där!
PÖSS


 


S for summer

Hej!
Helt plötsligt ibland kan jag få lite små ryck och skriva ett inlägg. Nu på sommaren orkar man inte uppdatera lika mycket och nu har jag typ inte bloggat på 1 vecka! Ändå är det folk som kollar min blogg varje dag.. Stackars dom eftersom dom inte får några inlägg liksom!

Efter att jag varit sjuk för cirka 2 veckor sedan så har jag jobbat ganska mycket. Umgåtts med vänner så mycket jag har kunnat. Spenderat tid i stugan och lite andra små saker. Spontana grejer som hör sommarlovet till :)

Idag har jag iaf jobbat.. Började vid 10. Idag stod jag första riktiga dagen i caféet.. Åh vad kul det var! Även fast det var stressigt och jag var nervös i kassan osv.. Tiden gick snabbt och helt plötsligt var det time för stängning.. Eftersom vi bara var tre kvar så erbjöd jag mig att stanna kvar och stänga tillsammans med dom, vilket uppskattades :)
Ikväll har jag varit med några från laget borta på P18. Snackat, spelat lite fotboll och brännboll-mysigt!
Är sjukt trött och ska faktiskt sova snart tror jag.. Imorron börjar jag 1, skönt med lite sovmorron!


Yesyes, kneippbyn har hunnits med denna sommar.. Hah


Jobb

Hej!
Nu på sommaren kommer jag inte blogga lika mycket eftersom jag inte sitter lika mycket vid datorn osv. Har iaf bott i stugan i natt och sen vid 2 började jag jobba. När vi stängde vid 5 så fick jag vara med och stänga cafeét. Brukar ju inte jobba i caféet utan mest i städet så för mig var det nytt :)
Imorron är jag ledig och hoppas på en soldag! Vill åka till Tofta eftersom jag inte har varit där i sommar.. Ska se om jag får med mig nån :)
Men vi hörs när vi hörs!


Sjuk mitt i sommaren

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har varit sjuk. Det är knappt man tror sina öron men det är sant. Skrev ju att jag bara var krasslig i halsen i mitt förra inlägg men efter det så fick jag värsta febern. Har haft 39 graders feber nu i veckan. Sjukt jobbigt.. Jag är liksom aldrig sjuk så blir jag det mitt i sommaren liksom- kult liv där!
Var iaf hos doktorn med mamma och jag fick hostmedicin och alvedon utsrkivet. Skönt att det inte var pencilin eftersom man måste ta det i över en vecka typ. Hade aldrig klarat det!
Idag är det iaf första dagen jag går feberfri, även om jag äter alvedon.. Var på stan med mamma-mys. Åt på H10 och gick sen och kollade lite på stan. Riktigt mysigt med bara mamma-dotter-dag :)
Ikväll är det ju Sverige-Japan så jag ska hem till Lirre och se matchen tillsammans med några andra från laget.
Blir så sjukt taggad till och spela och snart är det bara 2 veckor kvar till P18 cup, woho :)
Ska försöka bli bättre på bloggningen! Kommentera vad ni tycker jag ska skriva om så blir det roligare för både er och mig!!

Tyskland med bästa laget!

Är nu hemkommen från Tyskland och en helt underbart grymmt kul resa. Asså seriöst, jag tror jag aldrig har skrattat så mycket jag gjort under dessa dagar! Eftersom sömnen inte varit den bästa så har vi varit övertrötta och därför skrattat åt allt :)

Det som har varit sjukt tråkigt är att jag blev sjuk påvägen ner. Kände mig inte alls bra, typ hängig och sånt. Fick typ värsta febern och sån himla hemsk huvudvärk. Usch, jag mådde verkligen sjukt dåligt. Det resulterade i att jag inte kunde vara med på matchen mot Wolfsburg som vi förövrigt vann, och jag kunde inte vara med på dom två träningspassen vi hade. Sjukt tråkigt men jag kunde ju inte göra nåt åt saken. Har fått levt på ipren och alvedon hela veckan vilket har gjort mig piggare :) När man även har ett sånt himla härligt lag så kan man ju inte vara annat än glad i deras närvaro.
Såg ju även Sverige-USA matchen. VM alltså... Så jäääkla häftig upplevelse verkligen. Åh vad kul det var!

Så som sagt, en alldeles grym resa i 5 dagar som nu är slut. Hostar fortfarande och så men febern är nog borta. Imorron blir det lång skön sovmorron i min egen skööna säng!!


Helt otroligt vad dessa människor är underbara!!


Snart så

Sitter just nu och äter frukost samtidigt som jag mobilbloggar :) om 1 timme ungefär blir jag hämtad av Lollo så åker vi till båten :) är sjukt taggad ! Bloggar kanske på bussen eftersom vi har en lång resa framför oss :) ha det bra i veckan för det ska jag ha :)

Packa Städa Packa Städa

Under förmiddagen så tvättade jag faktiskt. Första gången- OMG! Lite nervöst men jag ägde där i tvättstugan ;)
Har sen pysslat på lite här hemma, städat lägenheten, packat, handlat och lite sånt.
För er som inte vet så ska jag och mitt fotbollslag åka till Tyskland i morron. Vi ska på träningsläger och sen ska vi se Sverige-USA :D
Ska iaf bli grymt kul!!

Har fortfarande lite saker att fixa.. Duscha, raka benen, måla naglarna o lite sånt.
Sen kommer Ellinor hit en stund-mys!
Skriver sen eller i morron innan jag drar!

Jag och Mathilda var faktikst med i tidningen i fredags! :D