Packa

Lockningen av mitt hår tog 2½ timme! OMG säger jag bara :O Aja, då slipper jag göra nåt i morron, kanske lite för att bättra på osv :)
Efter det cyklade jag till södervärnshallen. Kollade läget lite och tränade. Gjorde väl ingen större nytta när det gällde arbete men det gick bra ändå, haha!
Kom precis hem och måste börja packa. Tävlingskläder, smink osv..
Ska till södervärn vid 9 i morron så jag ska gå och lägga mig i hyffsat tid så jag orkar morgondagen :)
Hoppas så många som möjligt vill komma och kolla!
START 11.00 SÖDERVÄRNSHALLEN, ENTRÉAVGIFT! BE TEHERE!!!!


Två bilder från kvällen :)


Tagga

Shit vad skönt att denna skoldag är över! Hade engelska muntlig redovisning som jag var skit nervös över men det gick ganska bra :)

Nu har jag duschat och plattat håret och ska upp till min granne så ska hon våga mitt hår till i morron. Hinner inte i morronbitti så jag gör det nu :) Ni undrar kanske varför jag plattar det först och det är för att mitt hår är så himla tjock och efter att jag duschat blir det typ affro ;)
Aja, efter att hon fixat det så ska jag träffa teresia. Vi ska till södervärn och kolla och kanske hjälpa till att fixa lite inför i morron!
Sen blir det tagga och sova :)
Bloggar kanske ikväll!


Upptagen kvinna

Skolan slutade vid 11-soooft! Gick då hem och pluggade lite innan jag la mig i solen 1½ timme..
Cyklade sen bort till dansskolan. Denna och nästa veckan har och kommer jag vara extra mycket där uppe eftersom det bara är en vecka kvar till uppvisningen. Allt måte ju sitta perfekt :)
Kom hem runt 7 och då gjorde jag lite mat. Pasta med skinka, gott!
Nu tar jag bara det lugnt och ser tv :)
PUSS


Clean

Satt kvar i skolan eftersom vi slutade tidigt och skrev om min svenska lite. Känns bra att ha det gjort så man slipper göra det hemma sen!
När jag kom hem så städade jag rummet och ena toan. Mormor och morfar har åkt och dom har ju bott i mitt rum så jag var tvungen att städa lite :)
Det har varit mysigt att sova i min systers rum men det är skönt att gå tillbaka till min egen säng efter en vecka.

Nu ska jag nog skriva på tyskan lite. Senare ikväll ska jag till dansskolan så ska jag och Malin träna lite, tävling i helgen jö, kom o kolla!!
Sen vid 19.40 är det disco-tagga :)

En dagens:


Seriepremiär

I går var det dags för serieprimär i fotbollen. Första gången laget spelar i division 4 så det var premiär där också :)
Dock blev det förlust med 4-3 men jag tyckte vi spelade grymt. Vi mötte dalhem B och dom har liksom spelare som spelar i division 2 och är mycket mycket äldre än oss. Vi har liksom ingen äldre än 17 :)
Det var iaf riktigt kul att spela och jag ser redan fram emot nästa match :)




Pasta

Hej!
Har under förmiddagen fixat ihop min egen pastasallad som jag ska ha med på dagens aktiviteter.
Nu ska jag sola och läsa min engelska bok i nån timme innan jag ska bege mig mot dansskolan. Åh, har saknat dansen!! Där kommer jag tillbringa några timmar innan jag åker direkt till Dalhem för att spela match. Eftersom jag inte hinner hem emellan allt så får en pastasallad åka med :) Love på det!
Nej, nu måste jag sola så mitt tidsschema inte spricker!
TJING





Morning

Ligger just nu i sängen och har precis vaknat. Planerna för dagen är att sola och spela fotboll. Tänkte sola nu på förmiddagen och sen senare ska vi några från laget spela lite- trevligt :) skriver senare :)

Påskafton

Under förmiddagen åkte hela familjen till stugan. Syftet var att morfar och dom skulle sätta upp ett tak över vår trapp. Vi andra följde då med för att sola bland annat. Hur skönt väder som helst så det blev att jag låg i solen några timmar :)
Innan vi åkte hem monterade vi studsmattan så den är redo för summer 2011!!
När vi kom hem så sprang jag min vanliga runda innan vi åt god mat.
Fick sen leta påskägg där det gömde sig massa godsaker :)




Långfredag

Vid 10 i morse tog jag bussen till Mathilda i Roma. Har varit där hela dagen innan jag tog bussen hem vid 6 :)
Vi har verkligen haft en super mysig dag då vi har solat, skrattat, spelat fotboll, kubb, tagit bilder, bakat, hoppat studsmatta och massa annat. När jag sitter och skriver upp allt så märker jag hur sjukt mycket vi har hunnit med :)
Det har verkligen varit super kul och med Mathilda har man inte tråkigt en enda stund.
Puss på dig min fina vän ♥





Easter ♥





dresscode


Nu sticker jag på stan med mamma!
Tjing :)


On the floor

God kväll!
Ska alldeles strax sova eftersom jag är grymt trött, ganska konstigt eftersom jag sov länge i morse..
Imorron så väntar städdag. Ska hinna med att städa+ bädda ur rummet, putsa fönster, städa toaletterna, hinna med och köra lite? Aa, sen vid 7 typ kommer mormor och morfar. Dom ska stanna en vecka så jag ska bo inne vid min syster :) Har alltså ganska mycket att göra!
Så nu vet ni lite.. God natt!


My love

Åh, änltigen idag så kunde jag hämta ut min älskade kamera. Har efter det bara gått runt och fotat, skit kul :)
Sen är den gryyymt bra också! hihih :)
Har varit på fotbollsträning ikväll och innan det på dansskolan. En vanlig dag alltså ;)
Nu ska jag fortsätta fota lite, tjing!





Cut

Idag fick jag äntligen klippa mit slitna hår. Asså seriöst, jag har aldrig haft så slitet hår! Pågrund av min plattning så har väl det varit en bidragande effekt på de slitna topparna.

Annars har jag hunnit med 2½ timmes dans. Pjuh, nu sitter Nualas dans.. Var lite orolig i början :)
En fotbollsträning är också avklarad, där ingen hade underställ eftersom det var så varmt. Solen verkligen brände, härlig känsla det där.
Övningskörde sen med mammi. Fick börja blinka idag, ajj seriöst, nu är det en till sak man ska hålla reda på.. Skjut mig väl :S
Nej men det är verkligen grymt kul att köra och nu i vår ska jag köra as mycket, för att göra framsteg varje gång :)
Nu blir det filmmys!


WOHO!! Nyklippt hår :)
Btw, i morron kommer min KAMERAAA!! :D


Sunday

Runt 2 mötte jag upp Teresia på dansskolan och vi tränade lite olika danser. Efter det så var jag ute och sprang. Lite jobbigare än igår men skönt när man har det avklarat :)
Under kvällen har grannarna varit på mat och jag har precis kommit hem efter att ha åkt med vår granne som övningskör. Sist jag åkte var jag livrädd när jag satt bak i bilen eftersom han nyss börjat köra då men nu hade han blivit en aning bättre ;)

Imorron vid 10 kommer jag vara på dansskolan för att träna Nualas dans. Minns ni på sportlovet när vi var några stycken som blev koreograferad av en från Australien..? Vi ska iaf imorron öva, öva, öva  i morron på den dansen så det sitter till dansavslutningen :)
Hörs i morron!
PÖSS

Några dagar till sen är den min sen. Då lär det bli MYCKET bilder på bloggen :D

Secret combination

God Kväll!
Jag och min syster har varit väldigt osociala mot varandra och suttit med varsin dator i famnen. Knappt sagt något till varandra, med tvn på i bakgrunden. Åh, härlig lördagsstämning liksom ;)
Nej men det har varit mysigt!
Är grymt trött eftersom jag var uppe redan 8 i morse. Kommer nog därför gå och lägga mig snart, och ta en låång sovmorgon i morron :)

Morrondagens planer är att kanske träna med Teresia på dansskolan.. På tal om Teresia, så har hon beställt ett par sjukt snygga tävlningsbyxor vi ska ha ikväll. Ojojoj, jag dör för att dom är så snygga ;)
Tyvärr kommer jag inte visa bild föränn tävlingen om 2 helger, tihih, så taskig är jag.
Nej men sen vill jag ut och springa i morron också, om vädret tillåter. På eftermiddagen så finns det lite oklara planer, men mer om det i morron :)
PUSS och sov gott!


Så mycket bättre

Jaaa, äntligen påsklov!!
Gårkvällen spenderades hemma hos min fina vän Lovisa. Vi såg tv, åt godis, spelade kort, pratade massor och skrattade. Hahah!
Klockan 9 i morse stod vi på P18 och började räffsa löv med massa andra där. Efter några timmar fick vi vår lön- korv m. bröd och godis, hahah :)

Resten av dagen har varit lugn. Såg en super bra film och var sen ute och sprang. Åh vad skönt det var :)
Just nu sitter jag med min syster och myser. Vi är hemma själva så då blir det tv tittande och lite gott!
Uppdaterar nog sen..


Move

God dag :)
Efter en kort skoldag cyklade hem, sen åkte jag och pappa och gjorde en annan intevju där jag fick fota :)
Sen hem, äta och plugga lite och så iväg på dans.. SNART dansuppvisning :)
Sen hem och äta snabbt och iväg på fotboll. Första gången jag tränade på riktigt gräs. Jätte härlig träning också :)
Nu ska jag se lite tv. Sovmorron i morron plus att sen blir det loooov, how nice liksom..??
PUSS


I'm fine

Fotograferingen gick bra och det var kul :)
Efter typ 2 timmar ute i fårösund så åkte vi mot stan. Mot P18 där jag och pappa bytte plats å jag satte mig i förarsätet. HJÄLP!!
Nej men det gick faktiskt jäätte bra för att vara allra första gången. Konstigt nog så tog gasen mer än jag trodde så det blev lite konstiga startar ;)
Men pappa tyckte iaf det var bra för att vara första gången.

Har nu kommit hem, duschat och ätit. Vet faktiskt inte vad jag ska göra resten av kvällen. Är lite rastlös fakitiskt men det får väl gå :)

 

Have a good time

Endast en lektion idag, hur skönt var inte det liksom..?
Plattade då Johannas hår och lånade hennes systemkamera.
Kom hem åt, åkte med pappa och handlade.
Runt 1 kanske ska jag införbi stan innan jag och pappa ska ut till fårösund. Han ska göra nån intervju där och jag ska få följa med som fotograf- spännande :)
Ska sen åka bort till P18 och övningsköra för första gången, heheh, hur det nu ska gå ;)

Sen ikväll har jag inga planer. Ingen träning inplanerad eftersom jag ska träna i morron två gånger och känner att jag behöver åtminstone en vilodag eftersom jag känner att mina fötter gör ont!
See yaa!


Sold

Ännu en dag avklarad och ett steg närmare lovet!
Efter skolan så cyklade jag hem. Gjorde mig en pastasallad att ha med till dansskolan. Började sen laga mat till min familj. Kyckling gryta, ris och broccolli. Ojj vad duktig jag är :)
Kilade iväg till dansskolan där vi tränade med showgruppen sång + dans. Hallelujha vad bra det kommer bli om vi verkligen tränar på detta :)
Efter det så tränade jag och Teresia hiphop och så snackade och åt vi, lite mysigt sådär!

Har även fått min kamera såld idag så imorron blir det att beställa min fin fina kamera som jag har kollat på väldigt länge :) JIHA!!
Nej, har inte tid att sitta här.
Min underbara säng väntar...


puss på den ♥


I was born this way

Första gången jag sitter vid datorn för dagen faktiskt. Allting har gått i ett sen jag slutade halv 4 :)
Efter en lång dag i skolan så cyklade jag hem, åt snabbt innan jag cyklade till rävhagen för träning. Kunde dock inte vara med på allt för jag fick så himla ont i fot :(
Cyklade sen direkt till dasskolan och träffade Malin. Gjorde om vårt discopar lite, grymt najjs :)
Tävling om 3 veckor!

Kom hem runt 8 och då åt jag sen har jag duschat. Ska nu platta håret sen sova. Somnade inte föränn halv 2 i natt så jag lär ju somna gott :)


Fick även reda på ordningen på dansavlsutnignen. Kommer dansa 6 gånger, nice :)


4.5 km

Innan jag var ute och sprang mätte jag upp en ny sträcka, eftersom jag har sprungit min andra ganska mycket.
När jag väl sprang så utökade jag den lite så det blev lite mer än jag mätt från början. 4.5 km exakt faktsikt, känns skit bra :)
Ska nog börja springa den nu framöver!
Sitter just nu och äter lite morätter och dipp som jag gjorde iordning till igår men som jag aldrig åt då, haha :)
Har även duschat, stretchat sen gjorde jag plankan i 2 minuter, ajj fysatan, döjd mi väl!

Nu ska jag typ läsa lite mer i mina böcker så jag får det gjort :)
PUSS



Sunday

Har mycket att göra idag så därför blir det bara ett kort inlägg.
Gårkvällen spenderades iaf hemma hos Hedvig tillsammans med hon och Josefine. Cyklade till Maxi och handlade frukt och gjorde en god fruktsallad. Resten av kvällen såg vi film, myste och pratade :) Tack flickor för en mysig kväll!

Idag då.. har precis ätit frukost och ska börja städa nu. Sen ska jag läsa i min tråkiga böcker jag måste läsa. En springtur ska också hinnas med innan kvällen. Och om det hinns med så ska jag träffa Sara. Alltså mycket att göra. Hörs ikväll :)


Shower

Nu blir det att ta en dusch innan mat osv. Sen ska jag cykla bort till Josefine så ska vi hem sen till Hedvig och mysa lite. Dock ska jag INTE äta godis... höhö, får ta med nötter och mandlar eller nåt :)

PUSS


Because I love it


Var på stan med mamma en sväng förut och fick med mig ett par chinos liknande byxor hem. Satt grymt bra så jag är väldigt nöjd med dagens köp :)


No more


Bestämmde mig igår för att sluta äta godis och sötsaker 2 veckor frammåt. Kanske blir det längre, vi får se om 2 veckor :)
Jag är verkligen beroende av sötsaker, men nu är det bra med det, punkt!


Friday

Ganska lugn skoldag i dag.. Slapp livskunskapen så vi slutade vid 2 :)
Kände att jag behövde en dusch så det var precis vad jag tog när jag kom hem. Har nu plattat håret och ska faktiskt plugga lite. I know, det är fredag osv, men då har man iaf nåt gjort!
Ikväll kommer Lovisa hit på lite fredagsmys, trevligt :)


Delar av min smått lite galna klass!


Dance

Helt sjukt, men för exakt ett år sedan så skrev jag på min blogg att jag hade suttit och sett på dansuppvisningsfilmer hela kvällen. Och vad har jag inte gjort ikväll då, jo samma sak!! OMG, asså verkligen exakt ett år sen. Läskigt :S

Var på dans tidigare i kväll och är gaaaalet taggad till dansavslutningen. Exakt 1 månad i dag faktikst. Gud, vad allt skulle vara exakt i detta inlägg..
Jag kommer ihåg förra året hur grymt taggad jag var och jag kommer vara likadan i år, om inte värre.
Men innan dess ska en danstävling hinna hållas på ön, vilket jag också taggar till :)


Now or never

Väääälidigt lugn skoldag idag kan jag ju säga. Knappt en hel lektion innan det var dags att cykla till norr. Såg teatern Allt eller inget, som var riktigt bra :)
Cyklade sen hem i motvind då jag slängde i mig lite mat.
Från 17-20.30 har jag sedan suttit på teorikurs för att börja övningsköra. Trodde jag var sista 94:an på jorden att gå den men det var även två i min klass där :) Så om sisådär 4 veckor kan jag börja köra. Alltså ska jag vara helt ärlig så är jag livrädd. Ajj fyyy, kommer vara sjukt rädd osv osv!

Nejj, nu ska jag snart sova :)
God natt!

DH

Sitter just nu och ser desperate housewifes, bästa serien ever :) sen ska jag väl se lite tv och datorn. Har ju sovmorron i morron, fett skönt :) då har jag en lektion sen ska vi se teater, så det blir en soft dag! Skriver sen!

Brownies

Fick reda på samhällslektionen att vår engelska lärare var sjuk. Fick alltså sluta efter lektionen 9.15
Frida och Johanna gick då med mig hem och vi bakade brownies. Innan vi åt dom så gjorde jag iordning lite lunch till dom och mig i form av pasta och köttbullar :) Har sen sett på dansavslutningsfilm från förra året och snackat och dom gick precis hem. Trevligt att få dom på besök :)

Om en 1 timme ska jag cykla till Lovisa och fika och fira henne. Sen blir det att åka direkt till dansskolan på sång och träna med Teresia :)
PÖSS


Inte långt kvar!! :D


Drop it to the floor

God Morgon!
Idag fyller min vän Lovisa 17 år! Grattis på dig min lilla sötis :)
Ska hem till henne efter skolan och fira henne!
Ska iaf snart gå till skolan. En lektion väntar sen 3 ½ timmes håla innan sista lektionen. Hallelujha vad kul -_-


Shit happens, life goes on

Har under eftermiddagen hunnit med dans. I löööööv att dansa, för er som inte visste det.
Och nu är det 2 heeeela veckors uppehåll, hur ska jag klara mig??
När jag kom hem så hörde jag av mig till Ellinor och vi gick ut en sväng. Behövde prata av oss lite så det var skönt.
När jag kom hem beställde jag mitt grymma iphone skal. L to the ängtar tills det kommer, men det lär dröja ett tag för dom höll på att göra om med leveransen, osv osv osv.

Nu har jag iaf plattat håret och gjort mig klar för att sova. Ska välja kläder till i morron innan det blir att hoppa ner i sängen med min braiga engelska bok. Jag gillar den faktikst, jag som aldrig brukar gilla böcker man blir påtvingad att läsa i skolan :)


Sånna här fina bilder tar Ida på mig i skolan, och snäll som hon är så kommer dom upp på facebook också.
Hon är för go den tjejen...

Besällt


Jag dör vad snyggt!
Nu är det iaf beställt :)


Don't stop, keep going

Det har varit en fullspäckad helg då jag knappt hunnit med att vara hemma. Därav ingen bloggning.
På fredag började träningslägret med ett friskis pass. Intensiv faktiskt, men det var kul :)
Resten av kvällen bestod av mat, skratt och tävlingar. På lördagen var det att gå upp tidigt för ett badmintonpass i rackethallen. Efter det var alla döda så vi tog oss en powernap innan det var dags att bege sig mot rävhagen.

Spelade första halvleken mot IFK som kändes bra. Duschade snabbt och så stjussade mamma mig till dansskolan. Åt lite mat som hon hade med och tränade grease dans innan avfärd mot Fröjel. Lilla Vera fyllde 75 så vi dansade för henne, höhö!
Maja sov sen hos mig och på kvällen tog vi bara det lugnt och såg film. I förmiddags såg vi massa dansavslutningsfilmer och blev grymt taggade till årets dansavslutning, innan hon åkte hem.

Har sen pluggat idrott och läst min engelska bok. Hann även med en springrunda i motvind, mm vad härligt!
Snart kommer grannarna på mat..


Taggade brudar på träningsläger!

Gulliga tjejer i prickiga klänningar innan avfärd mot Fröjel :)