Tiljans

Ja som sagt.. Skrev ju igår att jag och några skulle vara med på en grej.
Jag och lite dansare från dansskolan har nämligen satt ihop en dans och var idag med på uttagningen till tiljans tallanger. Finalen är på Kneippbyn i Augusti och dit vill man ju komma! :)
Vi har iaf tränat och fixat oss hela dagen, för endast 57 sekunders uppträdande.. hehe
Om vi går vidare har vi inte fått reda på än...

Under kvällen så har jag träffat söits Josefine. Tog en sväng förbi hamnen för att köpa glass och har bara gått där och pratat och tittat på folk. Riktigt mysigt :)

Imorron blir det jobb igen.. Sen fotbollsträning! Bara 4 dagar kvar till vi drar till Tyskland-tjoho :)
Uppdateringen vet jag inte hur den kommer bli. Skriver när jag har lust :)


Vi idag :)


Jobb

Förlåt för bad update men jag har jobbat und so weiter..
Idag har jag iaf jobbat till halv 4 ungefär. Cyklade förbi och handlade lite och sen hem. Har precis ätit lite och har bytt om lite halvt till träningskläder. Fotbollsträning ikväll- åh vad kul! Har saknat fotbollen. Var ju massor veckor sen sist :) Efter det kommer Maja hit och ska sova här!
Imorron ska jag och några till vara med om en speciell sak.... Hmmm, vad kan det vara?! :D
Berättar mer i morron ;)


Ett tag sen

Vet att det var ett tag sen jag bloggade men ärligt talat så har faktiskt inte orkat. Nu är det ju sommarlov och det inleddes med dansläger. Hur jäkla grymt, galet, sjukt kul som helst. Dans, spöknätter, skratt, mat, härligt folk och massa mer. En av våra lektioner var disco. Helt sjukt kul. Hon var liksom svensk mästare i disco så hon kunde ju en hel del :)
Bilder kommer!

Midsommarafton tillbringades med Mathilda, Emma och Victoria i Roma hos Mathilda. Hur mysigt som helst. Vi grillade och spelade spel och bara hade det mysigt.
Bilder från det kommer också :)

Nu vet ni att jag lever iaf!
Puss


Dansläger

Wohooo! Nu är jag sjukt taggad på att åka mot Fårö. Runt 11 kommer Maja och hämtar mig och sen kööör vi!
Hoppas det kommer bli super kul, vilket jag tror! Vill ha med mig grymma minnen och många skratt därifrån. Eftersom jag ska bo med dom jag alltid har som roligast med så tror jag detta läger kommer bli toppen :)
MAJA SOFIA MALIN- HEY HO LET'S GOO!


Vi hörs på torsdag!


Sommarlovsredo


Packning

Under kvällen så åkte familjen ner till hamnen och åt tillsammans-mysigt :)
Avslutade det hela med en glass på Glassmagasinet!
Har nu kommit hem och har packat ner grejerna. Ska packa det sista i morronbitti också. Maja kommer kanske runt 11 halv 12 nånting så drar vi mot Fårö. Ska upp i tid i morron så jag hinner med allt!
Nu ska jag måla naglarna och se Tv!


Min packning+lite till :)


SummerPieces

Redan vid 10 i morse var jag tvungen att gå upp för att lägga massa saker som ska tvättas till veckan i tvätten. Vill ju ha lite frächa grejer till danslägret liksom :)
Städade sen rummet och pysslade på med lite olika saker. Tog en sväng in på stan för att köpa sminkborttagning och lypsyl, ni vet, jag kan inte leva utan lypsyl!
Fick även med mig en söt Jumpsuit från BikBok. Rea dessutom-toppen.

Har lite små panik för jag har inte duschat än och vi ska ut och äta typ vid 5. Sen har jag knappt påbörjat packningen-bra Anna!
Skriver sen :)


Denna!!


Tagga

Imorron blir det taaaggaa söndag! Måste göra massa ärenden på stan, städa rummet och packa.
Idag träffades vi som ska bo tillsammans- maja, sofia, malin, jag! Fixade till söndag. OOMMMGGG vad bra det kommer blir. Vi är för himla bäst. För er som inte vet så är det alltså dansläger. Börjar söndag, slutar torsdag. Ska bo på Fårö :)
Imorron kan vi säga, IMORRON ÅKER VIII!!

Majs o Jag! Ojj så vackert..

Put your hands in the air!!

Woho, galen kväll igår kan jag säga!
På eftermiddagen så åkte jag som sagt till Victoria där även lite annat folk var. Solade, badade och hade allmänt trevligt :) Cyklade sen hem och fixade mig innan jag sen mötte upp dom och massa andra tjejer i almedalen.
Åt lite mat där innan vi traskade mot Gute. I början kändes det lite lamt eftersom det var övervägande 96:or och 97:or där. När sedan några startade ett eget dansgolv på övervåningen så var det mycket 94:or och 95:or där vilket var kul. Och vilket drag det var. Folk var helt galna- sjukt kul :)
Runt 12 så drog vi oss mot öster och träffade på lite folk på vägen innan vi cyklade hem.
Sjukt kul kväll tillsammans med underbara människor♥

Snart så

Bilder och text från det senaste dygnet kommer att komma upp snart.
Ska bara komma mig till och fixa allt och orka skriva :) Ska även äta lite.
Förväntar mig även lite mer kommentarer eftersom det brukar vara ganska dåligt med det!!

Om det är någon som har missat det alltså

SSSSOOOMMMAARRLOOOVVV- för er som missat det!

Efter en kort avslutning så kom jag hem hit och hunnit med 1 timme solning. Ska äta lite och sen cykla bort till Victoria och Mathilda. Ska bada i hennes pool. Senast update visar att det är hela 33 grader i poolen, wohoo!
Kvällen ser ut att bli super. Mat och mys med massa fina vänner!
Kameran är med hela dagen så imorron får ni bilder :)
Njut av första dagen på sommarlovet gott folk!!!


It's time to say good bye

Min söta lillasyster hade ikväll sin sista avslutning på Lyckåkerskolan. Hon går nämligen ut 6:an. Hon börjar liksom 7:an till hösten och det kändes som om det var jag som var där nyss. Tiden går verkligen sjukt snabbt!
Jag fick iaf stå för frisyren kvällen till ära. En inbakad fläta runt huvudet-riktigt fint. Speciellt på min söta syster.
Efter den gemensamma avslutningen blev det samling med klassen innan det var tid att krama alla hej då!

Just like yesterday

Efter fotbollsträningen så cyklade jag hem innan jag träffade Ellinor en sväng. Cyklade runt på massa olika ställen och pratade om allt. Cyklade även förbi Södervärn där 9:orna har bal. Åh, vi som hade det nyss!! Det var himla kul att se faktist :)
Nu ska jag snart sova- är ledig i morron. How nice liksom...??
God Natt

Sötisar :) 


Ibland (eller hela tiden faktiskt) så tar jag fram den lite galnare sidan av mig själv ;)

Jag älskar min nya overall

Därför får ni en bild på byxorna! :D


Hejdå Sp10B, hej SP10C!!

Just nu är jag på ett gaaaaalet bra humör! Hade klassbytardag idag, som jag förövrigt varit väldigt orolig över. Dels över om jag skulle komma in och dels vilka jag isåfall skulle få gå med. Kan ju säga att jag blev så mycket gladare än vad jag trott. Allt nytt folk och Josefine!! IIhh, vi ska gå i samma klass :D
Vi var ganska många tjejer och alla är så himla söta och trevliga. Det första vi gjorde var att börja och prata om studenten, hahah!
Är sjukt glad att jag ska ta studenten med dessa personer känner jag :)
Nu längtar jag redan till hösten då skolan börjar, det har jag nog aldrig gjort!


Eftersom humöret är på topp så slängde jag ihop en muffinssmet. Åh herregud vad god den var.
Nu är dom inne i ugnen innan jag får ta ett smakprov!
Kan lägga ut recept om ni vill :)

Jag visste att det skulle bli bra!!

Me and Joss ♥


Bara för att vi är bra

Vinst med 3-1, grymt tjejer!!
Nu ska jag sova-god natt!



Det har ju varit bättre

Har vart så jääää*la sur idag, förlåt att jag svär.. Vet inte varför men känner att den här dagen verligen inte varit den bästa. Skolan var bara allmänt seg. Kändes som att det bara var vår klass på skolan. 3:orna är borta. Aa, allt var bara sämst. Som tur var blev mitt humör bättre ju längre dagen gick. Slutade redan vid 12 och då åkte jag hem och solade. Ska till frissan nu runt 3. Älskar när nån pysslar med mitt hår, haha!
Vid 17 är det samling på P18 för att sen åka mot Slite där det är match!! GRYMT taggad må jag säga. Plus att vi får våra nya overaller idag, så det gör det hela mycket roligare :)
Jätte charmig bild från igår I know. Var nämligen med delar av fotbollslaget i Almedalen och myste.

Upside down

Igår var det modevisning för några dansare på Adlesgatan. Eler vi gick för Julia Hultgren. Gick inte så jätte bra, haha! Efter det köpte jag en jätte söt avslutningskvällen som jag även hade igår kväll. Var då på studentmottagning hos en som heter Linn.
Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt. Vid halv 7 ska jag iaf äta sen möta upp lite snygga brudar för mys med glass i almedalen :)

Denna klänning!

Studenten

Nästan hela dagen har gått åt till studentittande. Så himla kul!! Man blir så jääää*la taggad, och nu är det bara 2 år kvar, sen är det 94:ornas tuur! JIHAA! :D
Kvällen ska spenderas ute med lite vänner :)
Skriver kanske sen!


Bilder från dagen, men har massor av fler! :)


Vårruset

Har precis duschat efter att ha haft en super bra eftermiddag. Runt 5 hämtade Mathilda upp mig med moppen och vi åkte till Atterdags och inhandlade lite gott. Sen ner till Strandgärdet där det årliga Vårruset var. Har aldrig varit med tidigare så det var spännande. Gjorde lite små aktiviteter innan start så det var mysigt :)
Runt halv 8 började och jag, Hanna, Elna och Emma var några av dom som stod längst fram. Shit vilken början säger jag bara. Gick hur snabbt som helst, haha! Blev iaf gryyymt trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen de sista kilometrarna men jag hamnade på en 6:e plats. Är riktigt nöjd med min insats :D
Kom bara 5 minuter efter hon som vann och hon är typ elit så det kändes bra.
Fikade sen med Mathilda sötis och fick sen stjuss av henne hem.
Super härlig kväll men nu är jag super trött så jag lär somna gott ikväll!

Waterballons




Emma och Ellen var ute och höll på med vattenballonger.. Kunde inte motstå att ta massa härliga bilder, dessutom när vädret nu är på topp också :)


Look of today


T-shirt- Gina / Shorts- Cubus / Örhängen- Snö


Yesterday



If you say so

Imorron har jag endast EN lektion och gissa när jag börjar....??? 11!! Nice! Lite ovärt att gå till skolan kanske men aa..
Dansen på kneippbyn gick sämst. Placeringar och allting-USCH!
Sen filmade dom tydligen också-kult för mig -_-


Kneippbyn

Kvart i 6 blir jag upphämtad av Sofia så ska vi åka till Kneippbyn. Det är något som kallas kneippbyn klassikern där idag vilket menas att typ dom som går i 1-3 får vara där. Vi ska iaf dansa inne på vattenland-haha! Vet inte om det kommer och ser så många men aa ;) Förra året och året innan regnade men det verkar det inte göra i år- tur det!


Bild från förra året :)


Håla

Ett samhällsprov sen 3 ½ timmes håla. Bestämmde mig för att åka hem och sen direkt till P18 spåret. Sprang 5:an och gud vad tungt det kändes. Ändå hade jag samma tid som när det varit lättare. Har precis duschat och ska ta nåt att äta :)
Lektion igen vid 13 sen hem igen, lite ovärt kanske men skit samma!
Hörs när jag kommer hem..


Bondbränna är fint de!

Har upptäckt att jag fått bondbränna efter mitt linne idag. Men jag menar, det går ju inte att undvika när man är ute 5 timmar i sträck i stekande sol. Inte för att det är särskilt snyggt men jag hoppas det försvinner :)

Nu ska jag läsa igenom min samhälle innan jag sova!
God natt :)


Om MINDRE än 2 veckor så är vi där emusar! Danslägret- jihaaa!!


KM

Sorri att jag inte bloggade igår, men så kan det gå :)
På förmiddagen var jag ute och sprang 5:an med Ellinor. Väldigt härligt efteråt men vi båda var typ helt döda när vi sprang!
Efter det kom jaag hem duschade och så pluggade jag lite. Runt 3 mötte jag Sofia och vi såg alla fina studenter. Cyklade sen till dansskolan och vilade upp oss inför zumba passet. Var helt slut efter att jag sprungit så jag kände att jag knappt tog i, bara vissa tillfällen :)
Idag var det KM på P18. Alla lagen var där och vi blev indelade i olika lag. Allt från 6 åringar upp till typ 20 åringar. Jag och Amanda var lite ledare för vår grupp och det gick ganska bra faktiskt. Vi kom till final men förlorade med 1 mål. Aja, kul har vi iaf haft!
När jag kom hem solade jag lite sen duschade jag. Ska äta hos grannarna om en timme-trevlans!
Lite bilder från studentkortegen:





Hot

Ännu en sommarvarm dag. Känns seriöst som vi har sommarlov med denna härliga värme :)
Åkte till stugan i morse med mor och far. Senare kom även grannarna upp. Det enda jag har gjort är typ att sola. Har fått ganska bra färg kan jag tycka så jag är nöjd :)
Ikväll har jag inget särkilt planerat, blir nog bara hemma- kan vara mysigt det med :)


Hey ho, let's go!

Tack för en mysig kväll sötis!

Sommarvärme

5 kilometern kändes bra fast jag inte sprungit på länge! I början blir jag alltid så himla trött men på slutet hade jag energi kvar så kunde jag springa om en kille, haha :)
Efter det stretchade jag och cyklade hem och hoppade in i duschen.
Åkte sen en sväng med mamma på stan. Var bland annat förbi polisen för att förnya mitt pass. Haha, så ska man ju ta en bild på sig själv där. Hahaha säger jag bara :)
Kom sen hem och har legat och solat. Dock är det så varmt så jag klarar knappt av att ligga ute..

Ska snart städa toaletterna sen runt 6 cykla till Ellinor. Ska äta och ha mys hos henne ikväll- trevligt :)


Springa

Om en liten stund sticker jag ut på en springrunda. Ska ju springa vårruset om 1 vecka så måste vara tränad till dess :) Springer 5 km idag för att liksom vara beredd!
Har ätiti frukost för ett tag sen så någon håll lär jag nog inte få :)


Bilder jag inte visat


Ashes to ashes


Z to the umba!

Klockan 10 var det fotbollsträning på P18. Riktigt härligt väder och det kändes riktigt bra :)
Efter det så åkte jag hem och åt innan jag cyklade till dansskolan. Tränade gruppdansen och lärde mig placeringar.
Efter det så kom jag hem och tog det lugnt och solade lite, när solen väl visade sig!
17.20 var jag på Zumba med Sofia och Teresia-sjukt kul må jag säga :)
Nu ska jag snart äta sen bara ha en mysig hemmakväll..
Bloggar kanske senare!


Tessan och Sofiaaaaa!


The Entertainer

Efter ett svettigt affrodans pass tillsammans med Maja och Sofia bar det hemmåt. Åt lite och duschade av mig innan jag mötte upp Ellinor :) Cyklade runt och fick myggbett, inte så kul nej..
Kom hem hit åt glass och hade det trevligt :)
Nu ska jag snart börja dra mig mot sängen eftersom det är träning vid 10 i morron bitti.
Vi hörs då!

5 days

Nu väntar hela 5 dagars ledighet!!! G U D så skönt säger jag bara!!
Gjorde även mitt sista NP i tyska idag. Muntlig del, gick helt ok..
Efter skolan så kom jag hem och har fixat massa grejer. Sånna där saker som man bara vill ha gjort. Typ ringa massa samtal och lägga in låtar på mobilen, haha ;)

Tränar också som en galning på gruppdansen. Ska ju hoppa in och dansa med dom på tisdag på kenippbyn och eftersom jag inte vill göra massa fel så har jag tränat galet mycket.
Vid 17.20 ska jag på affrodans med M och S. Som vanligt! Sen efter det ska jag hem och duscha sen träffa Ellinor en stund. Var ett tag sen bara hon och jag träffades :)


Här är videon från när vi dansade på öster i lördags! :)