jaha..

..då var p18 cup över för våran del då! Ååh, vi spelade jämt hela matchen mot Åkers och typ en minut innan första halvlek var slut så gjorde vi 1-1. Men sen i andra halvlek hände nåt, fråga inte vad, men dom fick in tre mål! Det slutade alltså 4-1 till dom och jag var så himla sur efter!! Vi verkligen kämpade. Jag gjorde allt jag kunde och jag blev både skjuten med bollen på fingrarna så jag fick as ont, plus att någon trampade av mig skon...
Men är man några avbytare så är man.
Nu är det bara att ladda upp inför serie spelet och det ska vi bannemig vinna. Vi har liksom gjort sammanlag 59 mål och släppt in 6, mohaha! Känn på den du :)

Just nu sitter jag här i emmas rum med datorn i knät. Jag har flyttat in till emmas rum eftersom mormor och morfar har kommit och dom bor i mitt :) Har ätit jätte god fiskgryta som mamma hade gjort med potatis, mums :)

Imorron vet jag inte vad som händer men jag är ledig iaf! :)

Puss o Kram skumbanan!:)


Haha! :)

P18 cup, jag som trodde det skulle gå bra..

..men man ska inte hoppas allt för mkt. Har nu TRE hela förluster i denna cup. Bajs också!! :(
Men sen klockan 6 har vi den sista grupp matchen mot Åkers IF tror jag dom heter. Jag ska ta i så jag spyr rent ut sagt!!

Efter matchen mot Nyköping så stannade jag, Lovisa, Lydia, Tessan, Vandessa, Josse, Helena och Nellie som hade kommit för att kolla, vi stannade kvar och såg matchen P18-Fulham FC asså dom är från England. Det blev inte så mkt tittande eftersom Vanessas lillebror hoppade på mig och Lydia stup i kvarten. Fett gullig liten sak och shit vad kul vi hade! :)

Nej, nu kommer snart mormor och morfar som jag ska ta emot.

Sen blir det maaaatch!! :)


22.43

Ändrade lite bilder och så blev det lite annan redigering på själva headern, och nu är jag super nöjd med den :)

Tänkte gå o lägga mig nu eftersom jag ska upp och spela imorron, och jag vill verkligen vara riktigt utvilad! :)

GodNatt på er! :)


åååååååååååh!! :(

vi förlorade mot Tungelsta. Skit också. Vi var så bra i början och ledde med 1-0 sedan går dom o vinner med 3-2. Gissa om jag var sur efter!! :@

Aja, i morron ska vi krossa alla! Mohaha, så det är bäst att dom vi ska möta får se upp.

Känner att jag har ont i knäna efter dagens match insatser.. Hoppas det har gott över till i morron.

Det blir/är en lugn kväll i kväll så jag är utvilad till i morron.


Dagens..

..outfit:


Mohaha, var bara tvungen :) (a)

KRAMEEN!

Back home!

Jahapp, då var min tillbaka i lägenheten då!
I går kväll hade vi det jätte mysigt. Åt gott, sedan åkte jag på träning sedan tillbaka och då gjorde jag ett kvällsdopp :)

Vid 10 i morse ungefär åkte jag o pappa till stan för jag skulle spela fotboll klockan 12 och det var samling halv 11.
Vid 12 började matchen mot Hornebo och det var jämt i hela första halvlek. Sen andra fick dom in ett mål. Så det slutade 1-0 till dom :(

Men nu klockan 6 ska vi spela igen och då blir det mot Tungelsta, ligger typ mellan Nynäshamn och Sthlm :)
Så jag ser verkligen fram emot matchen i kväll och är taggad till 1000 :)

See yaa! :)


Det får bli...

..ett sista inlägg för nu åker jag o pappa till stugan. Kommer till stan i kväll för det är fotbolssträning, men sen åker jag till stugan igen och sover där tills i morron :). Åker till stan kanske vid halv 11 i morron eftersom det är p18 cuuup :) Jag är feeett taggad! :)

Ni får ha de bra här hemma. Jag ska iallafall bada, sola och ha de bra! :)

No more skrivande på ett tag...

..för jag ska på jobbet snart. Sen efter det ska vi till stugan och då tror jag jag ska sova där. Sedan i morron ska jag spela fotboll hela dagen :) Men jag kanske hinner med nåt inlägg, vi får se :)

Nu ska jag gåå, hejdå! :)


Regn?

Heeeejsaaann!

Kan ju börja med att säga att den blev en trevlig kväll, fast lite krångel i går på teatern :) Jag tyckte den var jätte bra så den rekomenderar jag :)

Kom nästan precis hem från jobbet. Jobbade från 8-12.20 ungefär. Sedan cyklade jag hem.
Så nu sitter jag här. Lovisa kommer hit snart så ska vi äta lunch sen så ska vi cykla till Vibble och hämta min cykel, (om den inte är snodd!!!!!) Sen vet jag inte vad vi ska göra efter det.

Sen i kväll ska vi ut till stugan för min farbror fyller år så då har om lite bjudning :)

Till min fasa ser jag en vettendroppe på fönstret!!! Nooo, inte mer regn nu :( hehe.

Tijiing Tjoong! :)


Thaa pictures..

..som jag lovade i det förra inlägget, det kommer ta typ 100 år att ladda upp alla, men aja!

Fredag:

Joel på fridhem :)

Har lite tråkigt så jag tar bild på mig slälv! Off course! :)

Min nya vän, kassaapparaten :) <3

Söta små giiirls!

Jaa, vi rev ju som sagt ut hela papperskorgen för att leta efter nyckeln...

On the restaurang :)

Mee

Kvällsdopp, huur mysigt som helst!

Yee!

Vid typ halv 11 satt vi oss på varsin sten :)

Jaag

Lördag:

Vi hade tråkigt där i kiosken ett tag så vi tog massa bilder...

Hej fjååårtiiiizz! :) ;)

Mee

Mee again!

Lisa med släp på cykel, haha!

Det var massa bilder, hoppas ni har enjoyat (?) haha!

Nu blir det maat!

Helgen dårå! :)

Jaa, nu ska jag berätta om min helg, om jag orkar..............okej då!

Fredag:
Jag och Joel cyklade ut till Johanna i fridhem. I börjar gjorde vi inte så mkt, men sen så skulle vi äta lunch, så då gjorde vi det. Makaroner och köttbullar, aaaasa gott! :) hahaha! Sen när vi var klara så skulle jag nästan med bussen så jag hann inte bada men då såg jag på när Joel och Johanna badade.
Cyklade sen till Vibble och tog bussen därifrån till tofta där jag mötte Lisa.

När jag kom dit så hjälpte jag henne ett stå i en kisok där, och det var feett kul, haha, jag älskar att slå inte på kassa apparater :),
Sen när vi skulle stänga så räknade vi pengar, då fattades 400 då räknade vi om typ 1000 gånger men efter ett tag ringde vi till chefen då hade han tagit dom -_-! Sen när vi skulle gå och låsa så var nyckeln borta! Då rev vi ur alla papperskorgar och allt och letade i typ en timme. Efter ett tag så ringer vi till chefen då hade han också tagit dom!! åååh, lite typiskt där. Sen bestämde vi att jag skulle sova hos Lisa och så skulle jag hjälpa henne i kiosken nästa dag.

Vi cyklade hem till Lisa, sen gick vi tillbaka till tofta restarungen och åt pizza där, det var feett mysigt :)
Aa, sen så gick vi till stranden och badade med tvål och schampo o sånt. Det var fett varmt i vattnet. Så gick vi runt lite och då var det massa småkillar som stod vi två andra killar. Dom små ba: Dom vill ha erat nummer. Vi ba: tror inte det va.Eller vi sa inget :) Aa, sen gick vi runt där lite och tog bilder o massa sånt. Sen vid 11 när det var kolsvart cyklade vi genom skogen hem till Lisa. När vi kom hem bäddade vi iordning och sånt, sen så sov vi!

Lördag: 
Vi gick upp vid halv 9 ungefär och gjorde lunch låda och frukost. Sedan cyklade vi till stranden och så ställde vi oss där. Vill inte säga allt som hände men det var trevligt iaf. Sen varje gång hennes chef kom så gömde jag mig för vi visste inte om jag fick stå där, så det blev ett litet äventyr i sej :) 
Frammåt 6 så mötte vi upp Hanna eftersom vi skulle på samma fest hos några kompisar i tofta. Vi tre plockade ordning i kiosken sen så stjussade jag Hanna på cykeln så åkte vi till Jacob o Lena där festen var. Vi åt och körde massa lekar o sånt trevligt. Sen så cyklade jag o Hanna till stranden och badade och det var verkligen jätte varmt. sen kom Lisa och det var tänkt att hon också skulle bada men hon frös så mkt. 
Vi bestämde att Lisa skulle följa med bort till festen så då gjorde hon det. Sen vi halv 12 ungefär cyklade jag o Hanna med henne hem och vi såg typ naada! och in i skogen bland buskar och träd o hela fadderullan. Men till slut hade vi lämnat av henne och vi var tillbaka vid stugan. 

Mamma, pappa o emma tog bussen hem strax efter vi kom tillbaka och jag åkte med Hannas familj. En väldigt lyckad kväll :)

Aa, det var sammanfattningen av min helg. Söndagen skrev jag ju om i går. 
Bilder o massa annat får ni nästa inlägg :)

Ikväll så ska vi på Roma Teatern så jag skippar träningen. Känner även av att jag börjar bli lite krasslig :/ 

Nu blir det väl bara att ta det lugnt med dusch o mat, sedan teater! :)


Ha en trevlgit kväll! :)  

23.10

Träningen gick bra men eftersom vi har haft 6 VECKORS UPPEHÅLL, det är fett mkt! Aa, men i allafall då var det många som var ganska trötta bara efter ett par springningar fram och tillbaka. Så nu blir det hårdträning i morron och på onsdag för att vara helt uppladdade till på torsdag då det är p18 cup! :) Vi ska bara möta fastlandslag.

Och idag fick jag äntligen träffa min bästa vän Lovisa igen. Vi har typ inte setts på 4 veckor eftersom hon har varit på Malta på språkresa i 3 veckor!! Men hon var iaf aaaaaaaaaaaaas brun, fast det vill hon inte erkänna ;)


Asså imorron lovar jag att jag skriver och laddar upp bilder från helgen.

GoodNight :)


tröööött! :)

Hej hej!
har inte skrivit på några dagar men det beror på att jag har varit med kompisar, jobbat, sovit hos Lisa och vart i väg på fest hos några kompisar :)

Bilder och mer detaljerad text kommer sen, mahahaha! :)

Men nu ska jag iaf äta lite sen ska jag iväg på första fotbollsträningen efter sommar uppehållet! :) Blir skönt att träna men jag vet inte hur mkt jag kommer orka eftersom jag har jobbat 6 timmar idag(!)

Aja, skriver mer om helgen i kväll eller i morron!

Seee yaa! :)


Today...

..im wearing this:


Linne-VeroModa, Shorts-Vila, Tights-GinaTricot, Fläätor :)

Snart ska jag o Joel cykla till Johanna på fridhem, sen vid 3 ungefär ska jag ta bussen till tofta och hjälpa Lisa i kiosken där hon står.. Vi har verkligen inte träffats på år och dar! :O
Det blir myysigt iallfall. Sen senare på kvällen ska vi äta nånstans tsm :)

Så det är min dag, hoppas ni får en lika trevlig dag! :)

23.21

hejhej!

Okej, nu TROR jag att jag inte kommer ändra min design på ett tag, hahaha! Men man vet aldrig ;)
Aaa, men den är iaf bytt, vad tkr ni...?

Kraam :)

Sun Sun Sun :)

hej hej!
Idag jobbade jag en timme och 20 minuter extra för att det var så mkt som behövde göras, men det gjorde ju inget för min del att få lite extra pengar :) Aja, i morron och övermorron är jag iaf ledig, jippi! :)

Har ätit lunch nu och så här såg den ut:


*Felix Fullkornspaj, Lax och Spenat * Gurka,tomat, melon *2 frallor *Vatten
Gott va? :) Pajen var sådär om jag får säga det själv..

Nej, nu ska jag inte sitta hur, solen väntaaar! :)

Snäck :)

hejsan alla!

jobbade från 8-12 i dag.. Sedan cyklade jag hem och åt, sedan åkte jag, johanna och emma på stranden. Vi badade och solade och hade fett myysigt :)

Vi åkte hem ca halv 5 så nu har jag duschat av mig all sand och så :)

Skriver kanske mer sen!

-Bye!

22.58

Kvällen har jag spenderat med Joel o Jenny. Först var vi hos Jenny och såg på TV och hade fett roligt med ett par glasögon som man får jätte stora/små ögon i! Jenny har typ fått i en Kalle Anka tidning nån gång, dom va iaf roliga :)

Sen var vi hos Joel ett tag och satt vid datorn och snackade och lite sånt. Vid kvart över 10 ungefär cyklade jag och Jenny hem.

Har duschat och ska gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp halv 7!

Sov gott! :)

Spel :)

Tjooooooo!

Idag efter jobbet så väntade jag på att Jenny, Joel, Amanda och Johanna skulle komma från stan men efter ett tag orkade jag inte längre sitta och vänta utan gick och mötte dom. Vi gick sen till Jenny och spelade Picturnarie (stavning!!?)
Aa, men det va kul iaf :) Sen så bara flamsa vi runt, mahaha! Som vi alltid gör dårå:)

Nu ska jag snart träffa Joel och Jenny och kanske Amanda.

bye!


Yeey, vi blir alltid sååå snygga på bild.. :)


TISDAG

Hej hej!
Slutade tidigare idag eftersom vi var klara i städet och i fiket var det massa folk. Imorron börjar jag 8 och går till 12.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska snart äta lunch med mamma!

Juste, Emma har äntligen tagit av sitt gips nu, så nu är hon friii:)

Nej, nu börjar jag bli hungrig, seees! :)

.........

Mmm, jaha, kom inte på nån rubrik så det får vara. Blev bara tvungen att skriva nåt men jag vet inte vad..................Jag vill åka till Fårö :) haha, vi ska typ göra det nån dag. Sudersand blir det ju då förstås.
Jag vill åka till Gröna Lund också. För mig ska det bli en tradition att alltid åka till grönan MINST en gång om året.....det bestämmde jag nu, så de så :)hahaha!

Känner att det här går väldigt segt så jag tror jag lägger ner!

Vääldigt booooooooooooring inlägg men det gör inget :)


Sov gott! :)


Maha, sommaren 2006 :)

Jobb sen stugan

Började dagen med jobb i 4 timmar. Sen hämtade pappa upp mig vid Atterdags och vi åkte till min gudfar och hämtade bilderna, dom blev riktigt riktigt bra :)

Aa, sen åkte vi till stugan, där var mamma, emma och gertrud.. Vi åt mat och gjorde lite annat sen åkte vi hem.

Har duschat och nu sitter jag här.

Imorron börjar jag klockan 10 och slutar ca 2 eller 3.

Bye!


10.53

Hej Hej!

Vaknade vid 9 idag fast jag trodde den var 10, så det var skönt att komma upp i tid :)
Idag så jobbar jag 12-16, sen efter det så ska jag cykla till Atterdags så hämtar pappa upp mig så åker vi först ut till min gudfar och hämtar alla bilder som nu är klara som han ton innan konfirmationen. Sen åker vi ut till stugan.
Om det är varmt i vatnnet ska jag bada :)

Vi äter där sen på kvällen åker vi hem.

Imorron får Emma ta av sitt gips så hon är väldigt glad över det! :)

Skriver ikväll..

'
Bild från i våras!

23.32

Hemma från en otroligt bra bio! The Proposal, jag tkr verkligen att alla som kan ska gå och se den för den är verkligen jääätte bra! :)
Vill köpa den när den kommer på DVD :)

Imorron blir det jobb igen då, 12-16. Skönt med sovmorron.

GodNatt då gott folk!

Pictures!

Bilderna från idag:


Joel tittar längtansfullt ut genom bil rutan!! Haha, Nooot! :)


Joel,Jenny, Anna :)


Johäänna! :)


Vi spelade MixMax i deras glashus med öppen brasa, myys :)


Suddig, men thats mee :)


När vi har köpt glass :)

Orkar inte ladda upp mer bilder för det tar såån himla tid! :S

Snart bär det av till bio :)


Åska och Blixt!

Hej Hej!

Kom precis hem från Fridhem efter ha varit där hela dagen..
Vi har haft jätte kul. Det började med att vi kom dit, då snackade vi bara lite sen så åt vi mackor till lunch :). Aa, sen badade vi i hennes pool men efter en kvart hörde vi hur det började åska och sen kom en blixt så vi kutade upp från poolen. Vi duschade av oss men när vi var klara så gick vi ut i spöregnet och plockade biggaroer från deras träd. Så där stod vi i spöregn och badkläder. Haha, det var kul! :)
Efter allt så gjorde Johannas pappa upp en brasa i deras glashus och så gjorde vi varmchoklad och drack det tillsammans med biggaroerna och mazariner :). Sen ville vi ha glass så då gick vi till caféet på Fridhem och köpte glass, sen gick vi en promenad och snackade och hade kul. Klockan blev kvart över 5 och halv 6 kom Jennys mamma och hämtade oss. Jag tycker att det har varit en riktigt rolig och trevlig dag med mycket skratt :)

Ikväll blir det bio med mamma och Gertrud och vi ska se The Proposal, den ska tydligen vara jätte bra :)

Sen i morron blir det jobb igen och jag börjar klockan 12.

Bilder från dagen kommer sen!

Fridhem med J & J :)

Idag ska jag åka ut till Fridhem med Joel och Jenny. Vi ska ut till Johannas stuga och vara där över dagen :)
Det ska bli trevligt. Vi kanske ska bada i hennes pool så det blir myysigt :)

Ska gå till Jenny typ 20 över 12 så stjussar hennes mamma ut oss!

Så jag skriver i kväll om dagen, kanske kommer det lite bilder då också :)

Ha en myysig dag :)

23.47

Kvällen blev trevlig, spenderades tillsammans med våra grannar med god mat. Tyvärr blev det ingen 5-kamp på grund av vädret, det åskade och blixtrade! :O

Morgondagen är oklar, om det är fint väder åker vi till stugan, och där har jag inte varit på länge så det blir mysigt att komma dit :)

Nu känner jag hur ögonlocken börjar bli tunga så nu väntar sängen för min del..:)

Sov gott! :)

Vadå att jag kommer få träningsvärk..

Hej hej!

Vid halv 1 ungefär åkte familjen på släktträff, inte det roligaste tycker jag då!! Men eftersom min kusin var där blev det lite roligare :)
Vi gick runt och kollade på gården sedan så åkte vi till en annan gård och fikade... Efter allting var det möte som inte var såååå himla roligt.

Vi åkte hem och 10 minuter efter hemkomsten ungefär ringer våra grannar och frågar om jag vill med dom ut och springa 5 km..
En kvart senare började jag den långa och varma springturen på p18 spåret! Det var jätte varmt men det fläktade ändå men jag var ändå helt slut när jag kom i mål. När alla var i mål så åkte jag, Oskar, Danne och Gertrud hem och jag stretchade ut det sista.
Hoppade in i duschen rejält slut och la mig sen på spikmattan för jag kände att jag behövde energi! :)

ja, så nu sitter jag här med lite ont i benen trots stretching. Så jag antar väl att jag kommer att åka på träningsvärk i morron.

Ikväll blir det grillat tillsammans med grannarna sedan 5- kamp, myssigt :)

Ha en trevlig kväll :)

Snabbt inlägg :)

Det får bli ett snabbt inlägg, ska gå och se TV :)
Jobbade från 8-13 sedan så åkte jag och Joel på snäck och badade och solade. Det var verkligen hur varmt i vattnet som helst :)
Kom hem vid 4 ungfär och då somnade jag i solen en halvtimme typ :), haha!
La mig på spikmattan för att få lite energi och tog sedan en kalll dusch. Åt med familjen sedan cyklade jag och Emma till Atterdags och köpte godis :)

Imorron och övermorgon är jag ledig :)

Nu väntar TV  och massa godis :)

Kram

Nyinköpt..

..ett par shorts från Vila, 100:-, som innan hade kostat 350:- så det tyckte jag var billigt och bra :)
Dom på BikBok fanns inte men dom här är snyggare ;)
Plus att jag är nyklippt dårå :)



100:- på Vila:)

Kram på er..

07.29

Jaha okej, tänker ni..Hon är uppe halv 8 redan.
Haha, jag ska till jobbet och börjar klockan 8 och jobbar till 12 :)
I går fick jag sluta mycket tidigare och åkte därför till Snäck med mamma, emma, gertrud o danne :)

Jag börjar 8 idag och i morron sedan är jag ledig två dagar sen börjar jag 12 två dagar sen 8 två dagar. Så det går runt liksom..

Efter jobbet ska jag in och kolla på shortsen på BikBok, sen klockan 4 ska jag klippa mig :)

Jag skriver senare.. :)

SHORTS!

Jag behöver ett par jeans shorts och jag hittade ett par jätte snygga verkligen!! På BikBok :)

Dom här:


249:-
Vad tycks?? :)

Nu väntar sängen för min del, god natt då :)

Hemma igen!

Ja, då var jag hemma igen, efter den första dagen på jobbet.
I början så visade hon runt lite, sen fick jag städa lite, sen fick jag gå med en annan tjej (kvinna/dam). Aa, då städade vi lite rum och så. Sen vid 3 ungefär var vi klara med städningen, då gick jag till caféet och då frågade en tjej mig om jag ville göra sallad, så då gjorde jag det.. Sen blev klockan 4 och jag cyklade hem i solen, feett jobbigt och varmt :)

Så nu sitter jag här. Har ju missat en HEL soldag så jag tänkte ut och lägga mig på terassen så länge solen är framme :)
Imorron börjar jag 11 och slutar 4..

Kram

09.45

God Morgon:)

Har precis ätit frukost och tänkte skriva ett litet inlägg :)

Cirka halv 12 ska jag cykla iväg till jobbet. Jag är inte så speciellt nervös utan det ska faktiskt bli lite skönt att börja jobba, för det känns liksom att jag inte gör något vettigt på dagarna :)
Men jag tycker iallafall jag har bra arbetstider. Jag jobbar 4 timmar per dag och 4 dagar i veckan, så det är bra :) Sen så har jag bra tider också.

Jaha, nu vet jag inte vad jag ska göra, kollar runt på andra bloggar typ.

Skriver när jag kommer hem :)


Haha, många inlägg nu :)

Haha, nu skriver jag ett till inlägg :)

Men jag måste bara säga att jag längtar feett mkt till p18 cup i början av Augusti :)
Blev så sugen på att spela fotboll liksom.. Tänker på förra sommaren när vi var i Valdermarsvik och spelade och kom tvåa. Det var en av dom roligaste resorna jag har varit på :)

Lite fotbollsbilder bilder, enjoy people :)






Det var lite bilder :)

Bounce hyllning till Michael Jacsson :)

Asså jag tkr det här är fett coolt och bra gjort... :)


Ny desgin :)

Hmm, ja, jag tänkte att min blogg behövde en liten upp frächning :) haha

Idag har jag varit med Ellinor. Jag åkte hem till henne vid 12 ungefär :). Då gick vi och köpte jordgubbar, sedan åt vi det med glass, mums :)
Sedan badade jag i hennes pool, haha, det var kul :)

Nu i kväll har jag bara varit hemma med familjen.. Ska ut och spela fotboll med syster :)
Hon har fått tagit av sitt gips men ska nu ha som en gasbinda runt armen i en vecka sedan ska det vara bra! :)

Nej, nu ska jag gå!

Kram

Ska åka nu :)

..ska bara fixa mig och klä på mig, sen åker jag till Ellinor :)
Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar på nåt..

Nej, nu måste jag dra :)
Tjing


Nickolaodiendagen på Kneippbyn :)

Hejhej!

Har varit hemma ett tag nu men i kväll har jag, Joel och Johanna varit på Kneippbyn eftersom det var Nickolaodiendagen med uppträdanden. Dom som uppträdde var, Alice, Johan Palm, EMD och Måns :)
Jag tyckte det var fett kul! haha, jag och Joel fick världen skratt attack när dom hade godis regn första gången.. Haha, vet inte vad vi skrattade åt men vi bara kastade oss efter godis :)

Jag tyckte att alla var jätte duktiga och det var jätte kul, fast det var jobbigt att stå i 2 timmar!
Åh shit va mkt folk det va då!! 5000 tror jag dom sa :O. Det va mkt de!!

Ni får lite bilder från kvällen. I morron vet jag inte vad jag ska göra.

På tisdag börjar jag jobba :)



Joel och Johanna när vi stod i kö :)



Mee and Johanna! :)


Asså så här mkt folk var det INNAN det började, gissa då hur mkt det var sen!! :)



Söta Alice började :)

Sen Johan Palm...

Sen var det 5 från Gotland som var med i en tävling och sjöng, dom flesta var bra :)


Sen kom EMD, ååh, jag älskar dom, jag tror dom är mina nya idoler!! Maha!! :) Och söta är dom också :)


Sist var Måns! :)

Jag hade i allafall en fett mysig och rolig kväll! :)

Kram


Kneippbyn i kväll :)

Hejsan :)

Snart kommer Johanna och då ska vi cykla till Kneippbyn och köpa biljett till konserten med EMD, Alice och alla dom där :)
Johanna och Joel frågade om jag vill gå med i morse och det ville jag :)

Just nu sitter jag och väntar på att Johanna ska komma!

Skriver kanske i kväll, puss..


23.24

Dagen har varit bra..
Först då tidningsutdelning, sedan har jag varit med Ellinor. Vi gick en liten promenad, hon fixade med mina naglar och gjorde en fläta i mitt hår :)

Börjar bli lite trött, så jag går väl kanske snart och lägger mig.

Imorgon blir det en dag med Johanna, vet inte vad vi ska göra. Om det blir fint väder vill jag till stranden men vi får se hur det blir. Nåt kul hittar vi på :)

God Natt på er! :)


Tidningar :)

Hej hopp!

Kom nästan precis hem. Har stått på stan från klockan 10 i morse och delat ut GotlandJustNu tidningar. Haha. Egentligen var det ganska många lag som skulle dela ut men det kom endast 5 personer, och alla från mitt lag. Lite irriterad blir man ju då!! -_- Det var jag, Ellen, Åsa, Amanda och Emma.
Jag, Ellen, och Åsa började att stå vid öster. Stod där ett tag sen gick vi ner på Adelsgatan och ner på Stora Torget. När vi sen kom tillbaka till öster så delade jag, Ellen och Åsa ut lite, medan Amanda o Emma inte gjorde så mkt!
Jag, Ellen o Åsa gick sen och åt på Max, gott! (:

Efter maten stod vi tre på öster fram till 2 ungefär och då stjussade jag Ellen till Atterdags för hon ville ha godis. Sedan stjussade jag hem henne.

Och nu sitter jag här och väntar på att Ellinor ska komma...
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir väl nåt..

På tisdag börjar jag jobba och får tjäna lite pengar :)


Massvis med GotlandJustNu tidningar delade vi ut.. Undrar hur många det blev..?

Home sweet home! :)

Jaha, då var man hemma då...Efter en väääldigt gungig båtresa sitter jag nu vid min dator.
Vi har varit borta i 12 dagar och under dom tolv dagarna har jag tagit massvis med bilder, cirka 746 stycken rättare sagt. Haha, intressant information, jag vet,, men men..

Här är min resa i ord och bild, men observera att inte ALLA mina 746 bilder kommer att läggas ut
(klicka för större bild)


Hela resan började på Gotlandsbåten :)


Vi passerade globen..


Väl framme på hotellet i Sundsvall :)


Där åt jag oxfilé med pasta. Mums :)


Dagen efter fortsatte vår bilresa genom Sverige.. Efter en lång dag i bilen var vi äntligen framme, och jag var glad :)


Dagen efter så åkte vi till Piteå havsbad och badade och solade. Som varmast var det 37 grader (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Två dagar hade vi verkligen gassande sol och över 30 grader varmt. Men sen var det inte så jätte fint resten av dagarna, men lite sol var det ändå.
Jag fick även en ny kompis. Anneli hade med sig en fyrhjuling som jag körde vareviga dag, det var skojj det :)


Jag och fyrhjulingen :)

Ja, asså jag har massa andra bilder men jag orkar verkligen ladda upp dom för det tar sån tid.
Och jag har verkligen haft jätte kul dom 10 dagar jag var där uppe (eftersom 2 dagar gick till resa).

Nu väntar duschen för min del.
Det blev ett litet inlägg och jag hoppas ni kommenterar.

Ska försöka blogga nu på sommaren men det får bli när jag har tid.

Kram på er och ha en riktigt bra sommar :)




Luleå :)

Har vart in till Luleå tillsammans med moster och syster.
Ikväll kommer det massa folk hit! Trevligt :)

Ni får 2 bilder i stället för text :)


Igår :)


Maha, för nån dag sen :)

Vi Syns people! :)

Loviiisa!!<3<3

Shit! NU sitter Lovisa på flyget till MALTA och ska vara borta i 3, förstår ni 3 HELA veckor!!!!! Hon ska på språkresa och hon ska åka själv!!

Jag hoppas hon verkligen får det kul på Malta! :)<3<3<3<3<3<3


Var bara tvungen att skriva det...