Hej då Visby-Gotland-Sverige-Norden



Jag åker ner till båten om ungefär 1 timme men skriver sista inlägget nu!
Jag lovar att om jag får tag på en dator så ska jag lägga in ett inlägg, så ni får hålla utkik här på bloggen :)

Annars hoppas jag ni får det bra dom här 3 veckorna jag är borta!
För det ska jag ha :D
Kram på er!

Today is the day

Tjoo!!
Hoppas allt är bra med er.. Själv är jag lite nervös. Eller jag vet inte! Det mesta kommer nog när jag ska säga hejdå till min underbara familj! :( Men det här kommer bli awesome! :D
Tänk när jag sitter här och skriver om cirka 3 veckor igen.. Jag kanske är en helt annan person, vem vet ;) Haha!

Har nu på förmiddagen fixat lite med packningen och städat toaletterna.. Känner att det kanske inte är sån stor idé att städa mitt rum nu innan jag åker eftersom det ändå bara kommer stå och samla damm.

Ska nu duscha sen packa ner det allra sista!
Och jag lovar ett sista inlägg innan jag åker :D


Good Night

Ska snart gå och sova och detta får därför bli dagens sista inlägg!
Imorron ska jag städa lite och packa ihop det sista innan det blir att säga tack och adjö för denna ö i 3 veckor ;) Kan fortfaranade inte fatta det men det kommer väl..

Sov Gott!!

Som barn på nytt




Har tillbringat kvällen vid min nu favorit lekplats.. Haha, jag vet att det låter lite kul men det är liksom jätte kul där :D
Fick nya vänner även idag och det är ju lite roligt! Eller det roliga var att dom trodde att jag och Lisa var 19 år. Haha, ser vi så gamla ut..?? ;)
Ellinor kom sedan förbi och hon stannade ett tag innan vi cyklade åt olika håll.. Vii kommer inte får ses på hela 3 veckor! Lite sorgligt det där :(

Men vi hörs senare poolers!!

Matlagning

Ska nu sätta igång att göra mat till mig och syster! Spagetti och köttfärssås, som jag är ganska bra på- haha :D  
Under eftermiddagen har jag suttit och sett Viktorias bröllop! Rikigt kul faktiskt :D
Efter maten ska jag kanske träffa Lisa, om jag får tag på henne vill säga!

Vi hörs i kväll!
PUSSS

Saturday morning

God Morgon!
Hoppas allt är bra med er, själv är jag ganska trött! Haha :P
Ska snart äta frukost och sen vid kvart i 12 kommer Lydia och hämtar upp mig så ska vi åka till matchen! Vi ska spela mot Dalhem C, och dom är typ vuxna..

När jag kommer hem ska jag nog packa ner det sista sen kanske vara med någon :)
Ha en bra dag!


Grattis till bröllopet Viktoria, haha! :D

Nytt

Gjorde om bloggen lite! Ville ha lite mer sommarfeeling ! Haha :D

Kommentera vad ni tycker..??

God Natt!

00.31

Började dagen med att då putsa fönster för att sedan bege mig till stan med syster! Fick då med mig ett av skorna som finns på bild i inlägget innan..
Efter att jag och syster ätit så började packa.. Emma satt här och höll mig sällskap vilket var väldigt trevligt :D
Efter några timmar fanns 1 ton kläder i min väska och jag cyklade bort till Lydia. Vi pratade bara lite innan jag cyklade hem och åt. Mötte sen Lydia igen och vi gick och handlade lite godis. Vi gick sen till den bästa lekplatsen ever innan vi gick bort och spelade fotboll med Emma och Ellen!
 
När vi spelat klart med dom så blev vi uttråkade så vid 10 så cyklade vi hem till Lydia och såg She´s the man- vår film de!! :D
Kom hem nu för ett tag sen och hamnade här..
Nu ska jag kolla lite facebook sen sooova! Hörs i morron..
PUSS


Jag älskar denna tjej!! ♥

Två par skor!


Från skokanonen och DinSko! Riktigt nöjd och dom är perfekt nu till sommaren :)


NU; Göra pannkakor sen PACKAA!!

Blåst

Hello!
Idag är det inte så vackert väder nejj! Har nu på förmiddagen putsat några fönster, och shit vad det blåste :S
Vid halv 1 ska jag och syster åka in en snabbis på stan. Måste verkligen ha ett par enkla ballerina skor innan vi åker, för jag har typ inga! När jag kommer hem måste jag verkligen börja packa.. Det enda jag har gjort är att packa neccicären.
Lite senare blir det att kanske möta lilla Lydia :)

Eftersom jag ska vara hemma ganska mkt idag så blir det kanske några inlägg mer idag, najjs va? :D
Puss

Det ska börjas i tid...



Nu är resväskan nertagen från förrådet. Att den ska fyllas med massa kläder är en annan femma.. :)



NU;
Filmmys

Dålig uppdatering

Hejsan! Jag vet att det har varit dålig uppdatering nu den senaste tiden men eftesom det är sommarlov och jag är ute och så ganska mkt så kommer det inte bli lika många inlägg som förut, tyvärr ;)

Igår var iaf jag och Lisa på stan och fixade lite till resan. Inhandlade bland annat lite presenter till värdfamiljen och lite sånt!
På kvällen var vi på Ica Maxi och handlade lite sen blev det att vi cyklade runt i Visby. Sen spelade vi även kort i ett träd..(?)

Lisa sov här i går så i morse vid halv 8 ringde klockan och vi gick upp. Vid kvart i 9 satt vi på lassarettet för att Lisa skulle till tandläkaren, och klockan 9 var vi påväg därifrån. Kändes ganska konstigt att vara uppe så tidigt men vi har hunnit ganska mkt! Har bland annat köpt nya skor och så har vi smakat på 4 olika smakprover på Maxi, haha! Vi var lite hungirga ;)
Sen solade vi i 2 timmar!

Nu ska jag snart sticka iväg på träning men först städa undan lite på mitt rum!
Skriver kanske ikväll ;)
PUSS

Fix

God Morgon!
Idag har jag lite att fixa så det är bara att sätta igång snart.. Ska så snart som möjligt äta frukost. Efter det ska städa av terassen lite innan jag ska bege mig in mot stan. Jag och Lisa ska träffas och fixa lite saker inför resan. Super bra :) Sen vid halv 5 är det träning och efter det ska jag nog ta en promenad tillsammans med Ellinor!

Så uppdateringen blir nog inte så bra idag men jag skriver mer senare..
Puss


Today

Efter att jag städat lite här hemma och ätit så åkte jag, Maja och Ellinor ner på stan. Som ni såg hittade jag den snygga tröjan som jag köpte ;) Efter någon timme så cyklade Maja hem och jag och Ellinor cyklade till en lekplats, hehe!
Vi åt sedan mat hos mig.. Efter massa flum så cyklade vi hem till Ellinor och gjorde lite olika saker, trevligt trevligt! Tack tjejer för en mysig dag :)



(klicka på bilderna för att se dom större)


Imorron har jag lite saker som måste fixas men det skriver jag om imorron :)
God Natt!


Sale


För endast 99 riksdaler köpte jag denna på BikBok idag! Riktigt skön och är snyggt till jeans eller tights nu i sommar :))

It's all over

Jag grät idag! Ja, jag grät massor. När jag väl slutat så blev det att jag började igen! Usch vad hemskt att lämna fina södervärn. Många härliga minnen därifrån.. Även om inte varje dag har varit dom bästa där så fanns det alltid något som gjorde en glad :)
Och även om min klass var lite speciell så kommer jag sakna den otroligt mycket! :'( Och jag kan fortfarande inte fatta att jag inte kommer ha någon mer lektion på södervärn, någonsin!

Men nu ska vi inte deppa mera! Betygen är jag super nöjd med och jag har höjt mig i massor av ämnen, riktigt kul! :D
Och nu börjar ju sommarlovet- fy faasen vad härligt :D
Ska starta det genom att snart vara med kusinerna Maja och Ellinor, bättre kan det ju inte bli.


I will never forget... ♥

Keep going strong

Är fett trött och ska snart sova men slänger in ett litet inlägg! Nu ikväll har jag skrvit klart min packlista, ganska mycket blev det jaa!! Men vad ska man göra liksom ;) Sen har jag duschat..

Imorron är det skolavsutning!! Har faktiskt inte fattat det än men det kommer nog i morron. Tänk att jag aldrig mer kommer ha en lektion på mitt älskade södervärn, jag kommer inte få hälsa på min älskade Mats varje dag! :( Jag blir fett ledsen när jag tänker på det..
Men livet rullar vidare helt enkelt.. Har ju faktiskt en underbar resa att se fram emot. Idag är det liksom exakt 1 vecka tills vi är i England. Så vid den här tiden om 1 vecka befinner jag mig på nåt ställe i England, helt galet! :D

Men nu ska jag snart sova!
Sov Gott :)


..this is going to be great.. ♥

I've got some new stuff


Efter klippningen inhandlade jag detta! Allt till England som jag åker till om 1 vecka! Bra att ha saker liksom ;)
Om ni undrar vad kontaktsaken är så är det en adapter till laddare och så eftersom dom inte har samma eluttag som här i Sverige.



Efter skolan klippte jag som sagt mig. Gjorde sen dessa ärenden på stan innan jag cyklade hem till Ellinor och hjälpte henne med hennes hår eftersom dom har bal ikväll. Hon blev jätte fin och jag hoppas dom har roligt :)
Var sedan på Emmas avslutning, saknar faktiskt min gamla skola :(

Nu; Skriva packlista sen duschen!!


Randigt


Tunika-Monki
Byxor-Cubus
Smycken-Olika

God Natt

Säger god natt nu för jag ska snart gå och lägga mig! Imorron börjar vi 10, fett najjs ;)
Och sen blir det nog en ganska stressig dag..
Först skola till 1
Sen körträning
Frissan
Hjälpa Ellinor med hennes hår till hennes bal
Skolavslutning för Emma

Men vi hörs mer i morron!
Sov gott!

Klassresa 2010

Jag orkar faktiskt inte skriva allt vad vi har gjort i detalj utan ni kommer istället få se 24 av de 480 bilder jag tog! Helt sjukt med bilder det blev asså.. Men ni får iaf några ;)
Men kan ändå säga lite snabbt vad vi gjorde. Vi åt pizza på restaurang.. Igår cyklade vi bland annat 3 mil i hård motvind i 5 timmar!!! Är inte det värt en liten applåd liksom..?? Haha :D
Men sen har vi spelat fotboll, brännboll, badat i havet, snackat och umgåtts helt enkelt. Precis som en klassresa ska vara :)

Men ah, här kommer bilder:




HOME

Är nu hemma efter en jätte bra klassresa! Dock skriver jag mer om den senare för nu ska jag packa upp sen soola! :D
Later

Vi ses på söndag

Om 20 minuter ungefär så åker jag bort till skolan för att sedan bege mig mot Fårö tillsammans med klassen. Vi ska ha vår lilla klassresa där, hehe :) Men det blir säkert bra med cykelutflykt, grillning, middag på restaurang och massa annat roligt! :D

Vi hörs på söndag eftermiddag! Då kommer även bilder :)
Ha det bra! 

BAL 2010

Allt började med att Johanna och Hedvig kom hit. Vi fixade oss det sista innan mamma stjussade oss till skolan. När vi kom dit var det lite mingel och så tog vi massa fina bilder! Sedan fick vi gå in och där fick en liten drink. Vi fick sedan sätta oss vid borden och efter ett tag kom maten in! Det var kyckling och potatisgrattäng, det var helt okej :P Efter ett tag kom även efterrätten in, glass och bär.
När allt sedan var bortdukat så började klassernas uppträdanden.. Vårt gick ju sämst för instrumenten överröstade vår låt. Men aah, vi överlevde ;)
Sedan drog allt igång! Fy tusan vilket drag det var! Nästan alla nior dansade hela kvällen och det var helt grymt kul. Alla var seriöst helt galna och hoppade upp och ner hela tiden.
Det var även jätte varmt så man var tvungen att gå ut och ta luft för att sedan springa in och fortsätta! Så fortsatte hela kvällen fram till klockan 12. Då var det slut och jag hade jätte ont i mina fötter och så skulle jag gå i klackskor hem. Men det gick ;) Jag och Hedvig somnade kanske kvart i 2 efter en galet rolig kväll!

Alltså det här var faktiskt bland det roligaste man varit med om. Jag trodde verkligen inte alla skulle vara så galna och glada som dom var!
Följderna nu dagen efter är att jag har jätte ont i mina tår. Jag har liksom fått blåsor på stortårna! Sen har jag träningsvärk i mina vader efter allt hoppande.. Men det är helt klart värt det :D

Nu kommer bilder :D



















NU; Packa och tagga inför Klassresan som bär av till Fårö 14.30!


Bland det bästa

OMG säger jag bara! Vilken jädra kväll det har varit! Helt sjukt vad fina och glada alla var. Ute på dansgolvet var det drag i typ 3 timmar i sträck!
Nu har jag så ont i mina fötter och vader efter allt hopp ute på dansgolvet så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Men det är smällar man får ta :)

Skriver mer om balen i morron och då kommer massa bilder! :D
Sov Gott

TAGGAA!!

Fixar mig just nu inför balen så det är bara att TAGGA!! Fy sata vad kul vi ska ha :))

Mentorsdagen gick ut på att träna uppträdande till kvällen sen äta vår medhavda matsäck. Vi fick sedan gå hem!
Mammas klass var här då så det var trevligt att träffa dom ! :)

Hedvig och Johanna kommer runt halv 6 sen bär det av. Hedvig sover även här ikväll eftersom vi är lediga i morron! :D
Hinner kanske med nåt inlägg sen men inte nu!

HA EN NAJJS KVÄLL FÖR DET SKA JAG HAAA! :D


Bal i morron

Nu blir det att tagga tagga taggaaa!! Imorron är det ju baaaal för tusan.. Jäklar vad kul vi ska ha det :D
Det blir att Johanna och Hedvig kommer hit så fixar vi oss sen går tillsammans till skolan. Kan det bli bättre..?? :)
Hela skoldagen blir det att ha mentorsdag, eller klassen ska göra något gemensamt. Först ska vi träna på vårt uppträdande till balen sen blir det att går ner mot almedalen och äta mat sen blir det nog glassbaren! :D Dom som vill får även bada på kallis :P

Nej, nu blir det att kolla det sista på datorn sen soova!
Hörs i morron!


Sista minutenstress?? Svar Ja!

Hejsan!
Ojoj, nu under kvällen kom jag på allt som skulle göras.. Blev inget med Maja för det hade aldrig hunnits med.

Som sagt det är ju bal i morron och till det måste ju diverse saker fixas.. Har nu fått tag på ett par helt okej skor.. Jag vet inte vad jag tycker om dom men mamma tycker dom passar bra så jag får lita på henne. Efter massa spring på förrådet så får det bli dom helt enkelt. Kom även på att man måste ha smycken! Bravo Anna att tänka på det dagen innan! Men med hjälp av världens bästa mamma har vi även fått ihop det :)
Kom sen på att vi ska ha matsäck med oss i morron så det var bara att be pappa stjussa upp mig på affären för att handla lite sallad.

Puh! Så nu ligger allting på min soffa- Klänning, skor och smycken.. Skönt det :)) 
Har nu tagit en dusch och ska varva ner lite för jag har varit helt uppe i varv denna kväll och sprunigt runt här helt galen. Hehe, det är jag de ;) 

Men jag skriver mer sen :))

 

Random bilder


Jag är långsam...

√ Ta bort nagellack och måla nytt till balen
√ Hitta ett par skor till i morron. Alltså några här hemmifrån
√ Köpa matsäck till morrondagen då vi ska ha med oss det
√ Ut och springa


Nu är dom lila! Kommer passa skiita bra till klänningen i morron :))

Love shine a light

Är nu hemma efter en heldag träning med kören i skolan. Och shit vad bra det har gått. Det låter såå grymt fint alltså! :D Kanske att vi ska finslipa lite men annars är det jätte bra!
Fick sluta vid 1 så är nu hemma.
Måste fixa lite grejer också innan jag ska vara med Maja i kväll.
Träningen blev liksom inställd!! -_-
Det här ska hinnas med;

√ Ta bort nagellack och måla nytt till balen
√ Hitta ett par skor till i morron. Alltså några här hemmifrån
√ Köpa matsäck till morrondagen då vi ska ha med oss det


Aa, så det är lite saker, men det löser sig! :D
Tjao!


Från vänster;
John, Jag, Amalia, Julia, Andre, Elias, Benna och Natalia! Bild från lägerskolan i Klintehamn..


Klar i tid

Jag blev klar ovanligt tidigt idag. Förstår inte riktigt hur.. Men aja! Vid 5 i ska jag och Nellie gå till skolan för vi börjar lite senare idag ;)
Vi ska träna kör hela dagen och jag hoppas vi kan sluta lite tidigare.
Efter skolan måste jag hem och testa skor till balen för jag vet fortfarnade inte vad jag ska ha för några.. hehe! Och den är liksom i morron :P  
Men det lär lösa sig :)
Sen är det träning men jag vet inte om jag ska gå..

Vi hörs efter skolan!
pöss


Bilder från dagen!








I know that girl is crazy ;)


Lisas kommentar;
-Hit ska jag gå och träna mina frivolter.. !
Hahaha :P

Såhär såg det ut..

..efter att vi dansat igår! Najjs va..? :D


Beautiful

Hejsan!
Har haft en jätte mysig eftermiddag tillsammans med Lisa. När hon kom så åt vi lite mackor och pratade och planerade inför språkresan.. Sen cyklade vi till en lekplats och hoppade på en "studsmatta" och massa annat. Fick även två nya kompisar.. Två tjejer som var 11 år gammla, gulligt :))
Vi var sen tvugna att skiljas åt.. Jag cyklade då hem och åt och var sedan snäll och fixade i köket ;)

Jag lovar bilder senare under kvällen!
För nu ska jag spela fotboll!!! :D
LATER!


Kör

Hejsan!
Nu är jag hemma efter en riktigt slapp dag! Började med att på svenskan så hade vi med oss frukost/fika som vi satt och åt. Jag hade med mig macka och bulle bara. Sen vid halv 9 var det kör träning. Det var mycket roligare än vad jag trodde. Och killarna var super duktiga så vi låter som värsta gospel kören, haha :D
Men det höll vi på med fram till halv 2 sen fick vi sluta :))

Nu väntar jag på att Lisa ska sluta för dagen sen ska jag vara med henne.
Vi hörs sen :)
puss


Språkresa-Torquay

Alltså nu är det inte långt kvar alltså tills jag och Lisa åker! Vi pratade förut i telefon och vi bara längtar mer och mer..
Ska bli hur kul som helst!! Vi kommer liksom vara borta från visby, gotland, sverige i 3 VECKOR! Det är ganska länge liksom :)) Men det ska bli skiit kul :D
Här kommer lite bilder och fakta om Torquay;

Fakta om Torquay:
Befolkning: I Torquay bor det 65 000 personer. Med Torbay inkluderat (där EFs Global Village ligger) bor det totalt 130 000 personer i detta område.
Valuta: Pund. Se valutakurs på www.forex.se.
Temperatur: Medeltemperaturen är 22,5 grader under sommaren. Torquay kallas faktiskt Englands riviera på grund av sitt milda klimat.
Stränder: Torquay har 9 olika stränder att hänga på!




Hittade inga mer bilder :P

Dans och sång i SPÖREGN!

OMG säger jag bara! Nu är jag hemma, nyduschad och sitter i mina varma morronrock och skriver :))
Asså shit vad kul det var ! Men vädret var ju SÄMST men det gjorde det ändå roligt :) När vi började dansa så SPÖREGNADE.. Och vi skulle ner på marken och göra massa grejjer i nästan alla nummer så man blev ju jätte blöt..
Men ändå var det grymt kul! Och stackars publiken som stod där typ som dränkta katter, haha :D

Alltså jag har inga bilder men med Mikaleas togs det mkt. Dom filmade även. Så när jag har fått tag på bilderna och kanske videorna så kommer dom upp här på bloggen..
Om ni vill se alltså...??

Hörs sen!

Kaos?

Sitter nu och har precis duschat ev mig lite efter ha varit på dansskolan och tränat. Träningen var kaos för alla pratade i mun på varnadra om det ena och det andra. Efter ett par träningar så tränade jag och Saga lite disco också, har gjort om lite så nu är det riktigt snyggt ;)
Men nu tror jag allt inför kvällen sitter.. Problemet är vädret bara.. Vi lär få dansa på ett blött och halt gräs-yey! -_- Men vi får göra det ästa av situationen helt enkelt..

Nej nu har jag inte tid att skriva mer.. Om 50 minuter kommer Tove och hämtar upp mig och jag ska fortfarande äta och fixa mig!
Hörs efter...

Monday morning

God Morgon! Idag börjar vi 8.20 därför hinns ett inlägg med!
Efter skolan ska jag gå direkt till dansskolan för att öva inför kvällen. Vi ska ju dansa och uppträda på kneippbyn idag-hehe! På vattenland.. Hur vi ska få plats vet jag inte :P Men det blir säkert bra.
Så det blir inte så mkt uppdatering idag tror jag..
Men mer ikväll, då med förhoppningsvis bilder!
pösss


Some new clothes


Tack mamma♥

It's a beautiful day!

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har varit hos Lovisa. När jag kom dit så la vi oss och sola.
Eftersom jag är ganska omständig av mig så var vi tvungna att byta solplats 4 gånger innan det blev bra- förlåt sötis :))
Sen gjorde vi lunch-pannkakstårta! Så jääkla gott alltså.. Och vi var ju inte alls helt döda efter för att vi var så mätta, nej inte alls ;)

Dagens citat av Lovisa när vi sitter där och äter;
-Asså jag älskar att spetsa glass....
Man bah jaha......okej....?? Lite oklart kanske!! ;)

Sen så dushcade hon och sen cyklade vi hem till mig. Spelade lite fotboll och så-najs!
Nu ikväll har vi ätit hos grannarna..

Nu kommer lite bilder från dagen.




Pannkakstårta in my ♥





Nästa inlägg; Bilder på de nya kläderna jag fått av mammi! :))

Bye

Nu snart cyklar jag bort till Lovisa. Hon vaknade typ nyss-LATMASK säger jag bara!! ;)
Jag skriver när jag kommer hem !

Hoppas ni alla får en bra dag
puss


Dresscode


Härlig söndag

God Morgon!
Vaknade precis och ser att det är sol. Går ut och kollar att det är typ 24 grader i solen-kan det bli bättre..?? :)
Ska som sagt vara med Lovisa så det blir nog att sola och ha det bra! Blir nog lite bilder också..

Skriver sen..

Just nu;

23.54

Hejsan!
Sen jag skrev sist har jag mest vart inne på facebook och kollat lite bloggar och så;)
Ska snart gå och sova i en renbäddad säng-härligt! :))
Jo, nu har jag fått ett mejl tillbaka från "mamman" i den värdfamiljen jag ska bo i i England.. Åh, nu börjar jag längta fett mkt! :D 3 veckor kvar bara!!

Imorron ska jag träffa Lovisa. Sen kommer mamma hemma också efter ha varit hos mormor och morfar. Hon har köpt lite kläder till mig som jag är nyfiken på :))

Vi hörs imorron!


hahah-bilden asså!! Miss you sweetie! :) ♥

Massa bilder från dagen!

Nu tänkte jag lägga in lite bilder från dagen. Vi har ju som sagt målat naglarna, badat, fixat håren och massa annat :))
Nu ikväll kunde hon tyvärr inte va så det blev en lugn hemmakväll med sommarkrysset ;)











Hos Ellinor

Tjo! Just nu sitter jag hos Ellinor medan hon sminkar sig. Idag har hon målat mina naglar sen har vi tagit ett premiär dopp i hennes pool- 23.9 grader, det ni ;)
Har även krusat delar av hennes hår, skit snyggt!
Hon ska iväg nu vid 6 så jag ska åka hem. Vi ska höras senare ikväll också!

Ni får bilder och sånt från dagen senare i kväll!
puss

Look of today


Tröja-Gina
Short-Gina

23.24

God Kväll!
Min kväll har varit väldigt lugn :) Har sett talang och lite andra program. Ganska skönt faktiskt.
Sen har jag sett vilket himla bränna jag har fått. Både i anstktet, magen och benen.. Men eftersom jag solade 2 timmar så är det väl inte så konstigt..? :)

Nu ska jag snart sova för jag är fett trött.
Imorron ska jag sova länge sen städa eftersom jag inte gjorde det idag. Sen ska jag vara med Ellinor :))
På kvällen har Alexandra student middag här i kvarteret så det blir väl massa söta små barn på gården ;)

Juste, om exakt en vecka så sitter jag och min klass på fårö. Vår klassresa gick nämligen dit.
Vi ska hyra cyklar, bada, äta god mat och massa sånt-skit härligt :)

Vi hörs i morron, puss god natt!

Sunset


Foto:Mee

Nästa: SOLAAA!!

Äntligen fredag! Najjs som tusan jö! Fick tårta på tyskan och några väl valda ord från Birger eftersom det var sista gången, tragiskt men sant...

Nu blir det sola, sen kanske lite städning. Sen tar jag nog mig en springrunda i värmen!
Later...

Vilken dag!

Shit vilken dag det har varit asså! Studenten och massa, därför ingen uppdatering.
Skriver om allt i morron och då kommer även bilder, najjs va? :))
puss och god natt (om jag nu kan somna av alla vagnar ;))

Studenten

Alltså i morron är det studenten! Feta najjs jö :) För er som inte bor här på ön så kan jag berätta att det är ett jädra drag här alltså...! Dom kör med vagnar med volym 1000 hela dagen och natten. Haha, men det är skojj :D Förutom när man ska sova men det är liksom det är en gång om året så vad spelar det för roll...? :)
Jag vet ganska många som ska ta i morron. Min granne och vi har varit kompisar hela livet tar i morron, hoppas hon får världens bästa dag :D
Jag ska vara med Johanna och vi ska typ cykla runt och kolla och massa sånt!

Jo, en annan sak jag skulle säga. Att på måndag så ska vi i showgruppen dansa och sjunga på kneippbyns vattenland! Kom jätte gärna dit och titta! Skit skojj jö :D
Vi ska visa det vi gjorde på dansuppvisningen ungefär, så det ska bli awesome!

Men nu orkar jag inte skriva mer!
God Natt på er♥


Frusen

Är nu hemkommen efter ha varit ute en stund. Jag och Johanna gick till tallunden och satt oss på varsin gunga. Efter ett tag kom Fanny och vi snackade ett tag tills jag inte orkade frysa mer och vi började traska hemmåt :)
Direkt när jag kom hem så tog jag en varm dusch!

Lite bilder från idag och igår...Inte så många men dock några ;)

Igår:




Idag:

Randiga klubben! Haha, kolla Benna :P


Mat

Nu är jag hemma från träningen och gjort mina magövningar-haha! :D Ska nu äta sen nog träffa Johanna! Vet inte riktigt vad vi ska göra. Blir väl en promenad eller så :))

Skriver sen ikväll! Kanske lite bilder då också ;)
puss

Training

God Dag!
Har nu kommit hem efter en ganska lugn dag i skolan. Känns som att vi inte gör nåt jätte viktigt kanske...
Ska nu äta lite sen cykla iväg till träningen.
Solen har ju tittat fram också! Hinner tyvärr inte sola-bajs på det! Men jag får sola i helgen elr nåt :))

PÖSS!

5 saker ni inte visste om mig

*Jag flög första gången när jag var 3 månader
*Jag har aldrig flyttat (eller när jag var 1 år bara)
*Jag har ett tandsmycke på min vänstra tand
*För några månder sen visste jag inte hur man fick fram köttfärs(?) *pinsamt*
*Jag är fetttt mörkrädd






PICTURES!!!

Så! Nu ska jag sammanfatta min dag!
Vid 4 så cyklade jag hem till Lovisa. Efter ett tag gick vi ut och spelade fotboll i skeppsparken-jäätte kul :))
Sedan så gick jag inte och väntade medan hon åt.
Vi cyklade sedan hem till mig och jag åt och så. Sedan så gick vi ut på min terass och spela lite fotboll och så gjorde vi lite annat.
Jätte mysig eftermiddag tillsammans med min lilla Lovisa! Det får vi göra om♥
Inte så mkt text kanske men här kommer massa bilder:














Snabbt

Hejsan!
Vill bara säga att sammanfattningen och bilder från dagen kommer.. håll ut! Men dom kommer efter desperate houswives som är slut vid tio, haha! :D

puss på er  :))

South Park

Idag har varit en riktigt härlig dag. På So:n så tvingade klassen mej att se South Park. Alla i klassen, och då menar jag verkligen i alla för jag frågade liksom alla, har sett det programmet! Hehe, så jag var ju då då tvungen att se vad det var.. Kan ju inte säga att det var jätte kul men något skratt fick man väl sig :P

På hemkunskapen gjorde jag och Amalia kanelbullar. Vi glömde en grej- vad behöver vi inte gå in på, som förstörde bullarna enligt vår lärare men enligt mig så har jag aldrig smakat något godare.... host...eller ;) Nej, men det var skojj :D Fick även reda på att jag har höjt mig i det ämnet-tummen upp :))

Nu väntar jag på att Lovisa ska sluta. Sen ska jag cykla hem till henne för vi har typ inte setts på 3214 år..
pösss


Dresscode


Byxor- Cubus
Linne-Cubus
Kofta-HM
Halsband-HM
Armband-Olika