Nu bär det av..


..till Oleary´s. Najjs det kommer blii!

Ses...

Måndag

Hej. Just nu sitter jag och äter lite mellis nu innan vi ska iväg till olearys. Lovisa kommer hit vid fem så ska hon, lydia och nellie åka med oss :) Det ska bli kul att äta och se fotboll tsm, och bara umgås :)

Idag var jag hos tandläkaren och behövde inte gå på engelskan. Allt såg bra ut i mina tänder, inget fel! Så det var ju bra :)

Nej, nu ska jag återgå till mina mackor... :)


Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen men jag har inte haft tid.

Festen på gården i går vara iallafall jätte kul. För det mesta hoppade jag nellie och johanna, plus massa små barn i hopp borgen. Haha, det var fett kul.. :) Man blev som barn på nytt! Vi typ hoppade runt och slängde oss och rasade väggarna och massa. Sen sjöng vi tre kareoke och vi var ju bäst av alla iallafall :)
Ja, under dagen var det hästar här som man kunde rida, och det var ganska läskigtt, mohaha! :)
Kvällen var iaf rolig och jag gick in runt elva.

Idag på förmiddagen hjälpte danne mig med lite matte som jag var tvungen att göra. Så det var super bra att han hjälpte mig med det och nu förstår jag verkligen allt :)
Efter det gick jag ut till dom små och hoppade i hopp slottet innan dom skulle ta ner det. Det hade varit kul om det fanns ett sånt här hela tiden :)

Sedan var jag med ellinor och josefin. Vi gjorde inte så mkt, snackade mest. Sen cyklade jag o ellinor hem till mig och vi pratade mest och va ute och så..

Imorron blir det skola som vanligt då, sen ska fotbollslaget på olearys(stavning?) och äta och se fotboll, så de blir kul :)

Nej, nu tror jag mitt bad är klart att hoppa i.. Hej så länge :)

Städ

Just nu håller jag på och städar oh har egentligen inte tid att sitta här. Ska städa mitt rum, sen är allt klart :)

Ikväll blir det kvartersfest med massa skojj grejjer! Två stora tält har dom satt upp ute på gården. I år har dom gjort det lite speciellt efetrsom dom firar 20-års jubelium. Så det blir säkert trevligt :)

 

Nej, nu måste jag fortsätta med städningen...


Stan

Hej!
Idag efter skolan så cyklade jag och johanna in till stan. Vi började med att gå på adlesgatan. Sedan gick vi upp på öster och till ringduvan och tog en fika, mysigt :)
Vi gick runt och kollade lite på öster, och när vi var på bikbok hittade jag en jätte snygg tröja som jag köpte :) Bild kommer nere!

Vi gick runt lite och träffade bland annat lisa och hennes kompis emma!

Vi cyklade hem och jag åt och nu ska jag hoppa in i duschen.

Ikväll ska jag se film med joel, jenny och johanna!

Den nyinköpta tröjan:


                      
                                                  BikBok 199:-

Pussar

Hemma från träning

Ny duschad och ny äten. Träningen var gryymt rolig asså, tror inte jag har skrattat så mkt på en träning förut!! :)

Nej, nu väntar wallander på DVD! Wallander filmerna är ju riktigt bra alltså! :)

GodNatt då! :)

Blogg torka!?

Ja vet inte om jag har kommit in i en så kallad bloggtorka? men jag har inte riktigt haft lust eller tid att skriva på bloggen.

Igår var jag iaf funktioner på blodomloppet med ellinor. Jag sprang runt och tog massa bilder när dom sprang, i starten och i målet. Det var rätt kul :)

Idag var det skolfoto. Vi fick se det och jag ser........okej ut, okej joo det blev rätt bra! :)

Ikväll är det träning som står på schemat..!

Det kanske blir något inlägg i kväll, vem vet...


21.26

Ikväll har jag varit med Ellinor. Vi cyklade till ica maxi, jag köpte tuggummin och hon bytte nån flaska till soda streem. Sen har vi suttit vid datorn lite, mycket trevligt att träffa henne. Men vi kommer ses i morron igen för jag ska va med och jobba på blodomloppet med henne. Jag ska typ vara fotograf för jag ska ta massa bilder på dom som springer och så, hehe :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, blir ingen mer bloggning i kväll, så god natt:)

Brist på rubrik! :S

Hej hej!
Har inte hänt såt speciellt i dag i skolan, vi hade hemkunskap, de va kul, för natalia drar sina historier hela tiden, haha! :)

Sen jag kom hem har jag suttit här! Nu ska jag möta upp joel och johanna på röda torget för vi ska tydligen göra pannkakor hos jenny!!

Ikväll blir det promenad eller nåt annat med ellinor!

See yaa! :)

20.22

Hejhej!
Är hemma från träningen nu. Det var jätte kul, vi körde inläggsövningar, och det var jätte kul :)

När jag kom hem åt jag sen duschade jag.

Imorron ska jag hoppa över träningen för jag har ganska ont i knäna eftersom jag har sprungit ganska mycket. Vi ska springa 3 km på onsdag och då vill jag va bra till de :)
På kvällen ska jag va me ellinor :) Och på onsdag ska jag hjälpa henne på blodomloppet för hon är typ funktioner eller vad man ska säga :) Så det blir skojj :)

Puss o kram skumbanan! :)


Träning, träning, trääning!! :)

Ska snart åka iväg till fotbollen. Det är bara vanlig träning :)
Vi slutade med gympa vid halv 4, och så en timme senare ska man på fotbollsträning... men thats life liksom, man får ju bra med motion! :)

Idag på gympan hade vi friidrott, jag förbättrade min tid på 800 meter med 8 sekunder, så det var ju bra! :)

Nej nu måste jag byta om, nellie kommer ner strax efter halv så åker vi då.
Hemma vid 7 ungefär, så skriver kanske mer i kväll!

Puss :)

Stugan

Har varit i stugan hela dagen, har solat och badat, najjs! :)

Nu har vi kommit hem och jag ska hoppa in i duschen.

Blir nog inget mer inlägg i kväll, såå godnatt :)

Hemma :)

Aa, nu är jag då hemma från personal festen, eller jag vet inte om man ska kalla det det. Vi åt pizza och snackade, trevligt trevligt  :)

Nu sitter jag här och kollar runt lite på andra bloggar, facebook mm. :)

Imorron ska jag till stugan så det blir ingen uppdatering under dagen!

Ha en bra dag i morron och sov gott!:)

Varmt!

På grund av för lite spelare, värme och skador så blev det en ritkigt tuff match asså! Hela första halvlek spelade vi med 10 spelare och dom med 11 plus att dom hade massa avbytare. Matchen slutade 2-2 och det tyckte jag var rättvist för båda lagen. Dom kämpade hårt, och vi kämpade hårt! För att dom bara är 96:or och 97:or är dom grymt duktiga asså!! Jag tycker verkligen det!

Nu har jag städat rummet och toaletterna. Så jag tänkte hoppa in i duschen.

Om det inte blir nåt mer inlägg nu på dagen så blir det senare i kväll! :)

Kram

Match

hej hej.
Nu är jag klar för att åka på match, vi ska möta p18 96:or och dom är riktigt bra fast jag hoppas att vi vinner! :)

Nu har jag inte tid med bloggen längre.

Puss hej :)

Kväll

Känner att jag verkligen är trött. Även om vi började en timme senare och jag gick upp en timme senare i morse så är jag väldigt trött.

Efter skolan var jag med Louise, vi bakade kladdkaka, tog bilder och massa annat... myys :)

Nu på kvällen cyklade jag ort till Lydia sötnos som är genom förkyld. Fixade te till henne så hennes hals skulle kännas bättre! :) Vi såg på sällskapsresan och frammåt slutet så låg vi båda och halv sov, haha! :)
Cyklade hem och nu sitter jag här.

Imorron är det först match mot p18 96:or, sedan ska jag nog städa. På kvällen ska jag äta pizza med dom jag jobbade med i somras, skojj :)

Nej, nu säger jag hejdå och godnatt :)


<3


Freedag!! :)

hejhej!

Just nu sitter jag och gör inte så mkt faktiskt ;) Väntar på att Lousie ska komma hit så ska vi hitta på nåt :)

Ikväll har jag inga planer. Men i morron har vi först match, sen på kvällen ska jag äta pizza med dom jag jobbade med i somras :)

Det blev ett kort inägg..

Kram på er :)

Ny termin och Kneippbyn!

Ja, som sagt så började vi ny termin i skolan. När vi först fick vårt schema så fick jag värsta chocken. Tre dagar, gå till halv 4, en dag till 2, och en dag kvart över 3. Det var ju inte så speciellt kul..
Dagen rullade på och efter tio började vanliga lektioner. Själv tycker jag det känns annurlunda att börja nian än vad det har gjort att börja 7:an och 8:an. För nu fick vi skåpen på en helt ny plats, nästan alla lektioner är flyttade till andra klassrum, vi har fått en ny tjej i klassen och vi har fått en ny lärare...
Sen fram mot lunch kom vår rektor och fixade vårt schema att vi slipper gå till kvart över 3 på fredagar och börja 8, till att börja 9 och sluta 2. Anledningen till detta var att han flyttade lite lektioner in där vi hade hålor, för vi hade massor av håltimmar. Men jag känner, som jag tror dom flesta andra gör, att hellre ha lektion där det är håltimme och sedan få sluta tidigare :)
Nog pratat om skoldagen.. Kort sammanfattat var det inte så tråkigt jag hade trott från början :) Utan en helt okej dag!

Vi slutade halv 4 och då gick jag hem, gjorde lite mat och fixade, sedan cyklade jag och Nellie till singan och mötte louise. Vi cyklade till Kneippbyn. Och vårt lag, p95 och en p94:a hade hela vattenland för oss själva. Shit va kul det va! Vi åkte typ 6 stycken i shark river och typ klättrade i surfing hill och massa!! Verkligen aaas kul! Sedan fick vi godis och läsk och så :) Vi hade verkligen jätte kul. Fast Nellie gjorde typ illa tån så det blödde as mkt :S!!

Jag och Louise cyklade hem tillsammans. Och vi ska träffas i morron också fast då vet jag inte vad vi ska göra :)

Har duschat och ätit och så.

Eftersom vi har sovmorron i morron kan man ju va uppe lite längre i kväll :)  Tror ändå det har blev det sista inlägget för i kväll :)

God Natt på er :)


Kneippbyn

Det blir ett snabbt inlägg, för jag ska iväg på vattenland med laget, p94 och p95.

Skriver om första skoldagen och kneippbyn i kväll.

Måste rusa, ska möta Louise, Lovisa, Emma och Nellie halv 5 vid singan.

Puss

Vinst :)

Vi vann matchen mot FG med 6-0. Jag gjorde ett mål :)

Har fixat med lite skolsaker nu på kvällen..

GodNatt

Fotboll

Hej hej.
Idag har jag hunnit med att vara med både ellinor och lydia.
Jag och ellinor träffades halv 11 ungefär på stan. Jag köpte en ny kalender nu innan skolstarten :) vi åkte hem och åt lite sen skulle hon iväg på möte.

Efter att hon åkt satt jag vi datorn, sedan cyklade jag bort till Lydia. Vi såg film. När den var slut bakade vi chkolad muffins, mums :)

Cyklade hem och nu sitter jag här...

Nej, nu måste jag byta om för match i fardhem :)

Skriver ikväll :)

2 dagar med LAL! :)

Kan ju då börja med att säga att L står för Lisa, A står för Anna, och L står för Lovisa. Viktig information där!! :)

Ja, alltså igår den 17:e alltså så steg jag och Lisa upp klockan 9 då. Vi gick upp och åt frukost. Sedan packade jag ihop mina saker som jag skulle ha med till stugan. När allt var klart var klockan någon minut efter 10. Då började jag och Lisa gå till Atterdags. När vi var där så handlade vi massa mat och frukost och godis. När vi var klara med det så gick Lisa till hennes mammas jobb och hämtade lite saker medans jag väntade vid söderport. När Lisa hade kommit så kom pappa och Lovisa och hämtade upp oss och vi åkte ut till stugan :)

När vi kom dit så var klockan 12 ungefär. Eftersom det blåste ganska mycket, och det var lite molningt så satt vi oss inte och solade utan gick in och gjorde nåt. Kommer inte ihåg. Sedan gick vi ner till vatnnet och tog lite bilder och så.
Vi gjorde hamburgare till lunch, hamburgarna var skit stora och bröden var jätte små, haha! :)

Jaa, dagen rullade på och vi tog ett dopp och spelade in en film. Frammåt 5 så gick vi en promenad upp till fiket, med hopp om att köpa med oss lite bullar. Men icke. Det var inte öppet. Så efter ett tag gick vi tillbaka. Frammåt 6, kvart över 6 nånting var vi tillbaka och vi började laga mat, tacos :) Sedan så dukade Lisa fint ute med AS stora glas, haha. Vi kunde då sitta ute eftersom det knappt blåste nåt då. Allt var jätte mysigt och vi satt där och åt och pratade länge.
Vi diskade och sånt. Sen gick vi inte och satte oss. Spelade kort och runt halv 10 tog vi ett litet bad.
När vi kom tillbaka så tände vi massor av ljus och spelade kort och hade det allmänt mysigt.
Runt kvart över 12 gick vi och la oss, alla tre i en dubbelsäng :)

Idag så vaknar jag och Lisa samtidigt och vi tittar båda på klockan. 10.53 visar den!! Shit, vi trodde den seriöst var 9... Aja, vi hoppar upp och gör frukost och Lovisa vaknar också :)
Vi är klara runt 12 och då spelar vi kort, jätte kul, jag vann!!
Sen är det bara att börja med lunchen. Korv med bröd. Då hade såklart solen kommit fram så då satt vi ute och åt.

Runt halv 3 börjar vi gå mot bussen, just då solen är som varmast, och himlen är som blåast!! Gaaah!! Aja, där vid busskuren möter vi Fanny från laget också :)

När jag kom hem så packade jag upp och lite sånt.

Åt mat innan träningen som började halv 7.

Nu har jag kommit hem och har tränat och har ätit och duschat :)

Bilder får ni hääär :)

















Eftersom det har tagit typ 1000 år att ladda upp alla bilder så var det ju ett tag sen jag skrev själva inlägget, så nu har det ju gått ett tag sen jag åt och duschade och allt det där :)

Puss o Kram skumbanan! :)

Dålig uppdatering

Dåligt uppdatering dom senaste dagarna, men jag skriver mer om dagarna med L och L senare för jag ska byta om till fotbollsträning nu :)

Håll ut, håll ut! :)

Kram

Heeellloooo!

Hejsan alla glada, eller ledsna, eller sura, eller tråkiga, eller ingenting :)
Har verkligen nada att göra, tråkigt som tuusan! Men en positiv grej är att jag ska träffa lisa i kväll, något som händer iaf :)

Har varit en sväng med mamma på linds, sedan åkte vi förbi och kollade på emmas match, men dom frölorade :(

Imorron som sagt så ska ju jag, lisa och lovisa sova i stugan, det ska bli väldigt najjs de:) Till lunch äter vi hamburgare sen på kvällen gör vi tacos, muuumms! :)

Seee you! :)


11.40

God morron, eller god lunch, eller god förmiddag!? :S, shit samma, hejhej! :)
Idag har jag inget inplanerat mer än att jag ska städa toaletterna :(. Sen i kväll ska jag kanske träffa lisa. Vi ska typ prata lite om i morron :)

Kram kram :)

Bad!

Hejhej!
Har varit i stugan hela dagen, därav anledningen till inget bloggande. VI badade och det var feeeta varmt i vattnet asså :)
Ja, sen har vi solat och kastat frisbee och lite sånt:)
Imorron vet jag inte vad som händer.
Jo, på måndag ska jag, lisa och lovisa åka ut till stugan och bo där sjäälva, najjs ska det bli asså :) Men lovisa säger att hon kommer vara trött hela dagen eftersom hon kommer med båten på natten, men det tror jag inte på :P haha.
Sen på onsdag ska jag träffa louise. Vi har inte vart på flera månader :O. Sen på kvällen är det match mot FG i Fardhem eller När.

Ska hoppa in i duschen snart så jag har inte tid att sitta här och skriva.

Kram

Ska man kalla det riktigt träning...

.. när man är 2, förstår ni 2!!!! stycken från laget som kommer och tränar. Och vi är 18 i laget!! Jisses säger jag bara!
Aja, det va jag o Amanda och vi fick liten special träning med skott och sånt. Mot slutet kom Emma också.
Kul träning ändå :)

Har duschat och varit och köpt godis, mums :)

Så nu sitter jag här och äter godis. 

Det blir stugan i morron om det är fint väder..

Puss

Låt

Taha, frågaa INTE varför jag lägger in denna låt. Kände helt enkelt bara för det :)




kraam

15.11

Hejhej.
Har precis ätit lite lunch och så. Nu sitter jag här. Innan jag åt så var jag ute och solade lite eftersom det var ganska varmt :)
Vet inte riktigt vad som händer nu eftersom typ ingen av mina kompisar är hemma, eller här i stan :(
Ikväll är det iaf träning, får se hur många som kommer då. Eftersom 95:orna är i hemse så blir vi typ inte så många...


Lite ny inshoppade grejjs :)

Min cykel har ju varit på lagning. Så pappa stjussade mig dit så cyklade jag hem. Men först åkte jag en sväng förbi stan :) Hittade lite till naglarna som jag ville ha. Nu så här innan skolan börjar är det ju kul att ha lite fina naglar :)

Vet inte annars vad som händer idag. Tar det kanske lugnt och fixar med naglarna. Imorron blir det nog stugan med bad och sol, man får ju passa på medan solen är framme :)

Asså jag skulle precis lägga in bilder på det, men nej nej, det står att det är nåt fel!! :@
Ni får bilder sen.

Nu torkar naglarna :)

My rooom

Mitt rum såg så myigt ut så jag var bara tvungen att ta en bild på det :)


Mitt rum just nu :) hehe!


Tofta :)

Hejhej!
Sitter nu här vid datorn, (förvånande????), jaa, och skriver i mitt rum och tända ljus o så, myysigt :). Det regnar ute, får jag säga det själv är det lite mysigt :)
Idag kom Lisa till mig vid halv 1 kanske.. Då pratade vi ganska mkt, för vi hade väääldigt mkt att prata om. Sen åt vi lunch. Som vanligt då så kommer vi inte på vad vi ska göra...Men vi bestämmer att vi ska ta buseen till Tofta vid halv 3. 

Efter att ha åkt, varit hemma hos Lisa, eftersom hon bor i tofta, cyklat till stranden och så, så hann nog klockan bli typ kvart i 4. Vi hoppade i direkt och det var jätte skönt, och knappt något folk på stranden. Låg där och snackade och så, myys :) 
Vi cyklade hem till henne och fixade, sen vid halv 6 gick vi till bussen. Hon satt sig på ena sidan vägen för hon skulle till Burgsvik, och jag satt mig på andra sidan vägen eftersom jag skulle till stan, haha :)

När jag kom hem duschade jag av mig, för jag hade sand över hela kroppen! Åt sedan, och nu sitter jag här. 

Laddar upp lite bilder, men eftersom blogg.se är det seegast i världen så laddar jag inte upp så många... :)






Hade inte så många bilder, så det får bara bli dom. Och det tog inte så lång tid att ladda upp dom som jag hade trott :O :).

Puuzzisar ;)

 

11.02

God morgon bloggen!
Idag kommer Lisa hit ett tag, vet inte riktigt vad vi ska göra men nåt iaf, haha! :)

Har ätit frukost och sånt och nu sitter jag bara här vid datorn och gör mest....ingenting ;)

Kram



Bollkalle, eller säger man kanske bollkajsa..?

Allafall så var vi bollkallar i dag på gutavallen. Vi var 6 från laget plus Gry som Lydia frågade då. Det var ganska kul även om jag fick stå bollkalle, jag ville stå i kisoken. Men i halvlek hjälpte jag Amanda och Fanny där inne :) Det blev verkligen kaos. Kaffet tog slut, te vatten skulle kokas. Kaffe maskinen gick sönder tydligen, och det bara spröt vatten...Amanda skriker att Te vatten kanan är trassig medan Fanny springer runt och letar kaffe filter och jag viker mig av skratt! Såå jäädra kul asså!!  :) :) Sen gick jag ut i andra halvlek men det gick ganska fort ändå även om det kom lite skyfall då och då...

Bilder från dagen orkar jag inte ladda upp, laddar upp lite på Facebook istället :)

Kraam

Najjs!

Rubriken vet jag inte varför jag skrev, det bara blev så :)
Efter att jag har skrivit förra inlägg har jag varit hos Ellinor. Vi hade lite spa och så, najjs! ;)

Snart ska jag fixa mig lite sen ska jag o Lydia cykla till gutavallen och vara bollkajsor/bollisor? ;)

Nej, orkar inte skriva mer. Bilder kommer kanske i kväll ;)

Tråååk!

Sitter här gör verkligen iiingenting!! Feta tråkigt. Det ända jag gör är att sitta och geeka Facebook! ;) haha..
Men fick reda på att vi ska vara bolllisor i kväll på gutavallen, allafall nåt som händer! Ska cykla dit med lydia.

Aja, får väl fortsätta att sitta här och ha tråkigt!!

09.37

GodMorgon GodMorgon :)
Hoppas alla mår bra för det gör jag :) Idag har jag inga större planer eftersom vädret inte är det bästa :)

Har inget annat att skriva om! Ha de bra! :)

Match mot P18 :)

Hej hej. Kom precis in efter att jag först gick en liten promenad med Ellinor sedan gick vi hit och myste och snackde och att jag sedan följde henne hem :) Hon ringde mig 20 över 8 och frågade om jag ville gå en promenad och prick 9 så hade jag duschat och ätit ;) Myysig kväll :)

Matchen gick riktigt bra. Vi vann med 4-1. Men jag tyckte dom var riktigt duktiga, dom har utvecklats under sommaren. :) Jag gjorde ett mål, ett nickmål igen. Fyy vad glad jag blev!! :) Jag tyckte jag spelade ganska bra också och det det gjorde även resten av laget :)

Nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar, sedan blir det TVn.

Imorron har jag inga större planer!

GodNatt då! :)

Fotboll Fotboll Fotboll! :)

hejhej. är lite stressad för jag måste äta lite innan matchen och jag ska träffa lydia och helena om en timme.
Men idag har jag varit med lydia. Vi cyklade ner på stan och kollade runt lite men hittade inget. Senare cyklade vi till sunes elefant och åt pizza. eftersom vi inte orkade allt så bad vi om två kartonger där vi la pizzorna, smarta vi är asså :) sedan cyklade vi lite ärenden sen hem till lyida med mys och film :) Najjjs!

Nu måste jag äta, tar det som blev över av pizzan, haha! Sen blir det match mot p18! :)

Skriver i kväll

Today..

..IM WEARING THIS!


Shorts- Vila Tröja-Urban Street Outlet Halsband-Systers :)

Sitter ovh väntar på att lilla Lydia ska komma. Vet inte vad som händer idag, men nåt skojj iaf :)

GodMorgon!

Ojjojj, ett litet morgoninlägg..:)
Har varit vaken sen 9 men har legat och dragit mig ett tag. Vädret är väl kanske inte på topp, men men.
Idag får vi se vad som händer, Lydia ville kanske träffas :)

Ikväll blir det match, ska bli super kul jöö :)

Nej, nu vankas det frukost :)

23.06

Kom precis hem från Lovisa efter en såå otroligt myysig kväll med fliickorna :)
Men jag kan börja att berätta om min dag :)

Började då jobba klockan 8 i morse. Och i dag var det verkligen inte mycket disk så det var jätte skönt. Eftersom det var min sista dag så kändes det faktiskt lite sorgligt att säga hejdå till dom man har jobbat med :( fast jag lovade att komma förbi och ta nån fika nån dag :)
Slutade halv 12 eftersom allt var klart då.

När jag kom hem så undrade Lydia ifall jag vi kunde åka på Kneippbyn, så visst :) Men först skulle vi mata hennes kompis kanin så vi cyklade dit :) Matade den och släppte ut den lite sedan åkte vi till Lydia och åt kött och pommes:) Dom har en riktigt rolig ismaskin, en såndär som man trycker på så kommer det is från dörren i frysen. Så vi hade lite iskrig där ett tag. Sen när vi har satt oss och ätit flyger det ut en isbit och försöker gå till attack, hahahah! Det var dagens roligaste för vi garva såå mkt! Låter kanske inte så kul men det var det! :)
Aa, vi åt sedan mötte vi även upp Lovisa vid Oskarsstenen och vi cyklade till Kneippbyn. Eftersom Lovisa inte hade fått något frikort efter att ha stått parkeringsvakt till Kneippbyn så åkte vi till Tessan och hämtade det :)
Vi gick in och hade skojj på sommarland och sprang omkring där som galningar :)
Sen efter ett tag gick vi in på vattenland och åkte bland annat den nya shark river, den var fett kul och vi skrek GARANTERAT högst av alla i tunneln :)
Efter ett tag kom Tessan och hon var med oss. Runt halv 6 cyklade vi hem.

När jag kom hem åt jag sen så städade jag först mitt rum eftersom mormor och morfar har bott där i mer än en vecka, och så flyttade jag tillbaka alla mina grejer till mitt rum.
Duschade av mig och åkte sen till Lydia.

Vi bestämde med Lovisa att vi skulle ses på Ica Maxi för att köpa något nyttigt att ha till kvällen men det slutade med Vindruvor och lösviktsgodis :) Thats us! :)
När vi sedan kom hem till Lovisa bakade vi kladd kaka. Eller rättare sagt, Lovisa bakade den, jag och Lydia gjorde mest...............ingenting :)
Sedan satt vi och prata och hade det riktigt mysigt och roligt för man kan verkligen inte ha tråkigt med dom två! :)
Runt halv 11 cyklade jag och Lydia hem, lite läskigt var det men eftersom vi var två så var det lite tryggare :)

Tack för en underbar och super rolig och mysig kväll tjejer. Bland det bästa på länge<3

Bilder får ni kanske i morron. Orkar inte ladda upp nu.
Blev ganska långt men man får ha lite tålamod :)

GodNatt på er! :)

19.45

Hejhej!

Det som har hänt under dagen o massa annat får ni reda på i nästa inlägg.
Ska iväg med sötnosarna Lydia och Lovisa som jag har tillbringat hela dagen med...

Men som sagt, större uppdate kommer senare..

Ska gå nu! :)

22.03

Det blir ganska mkt bloggande för min del på dagarna ändå. Inte för att jag vet om alla orkar läsa alla inlägg men jag tkr det är kul att skriva iaf :) Idag har jag liksom skrivit 4 inlägg så det här blir mitt 5:e :)

Ska typ gå och lägga mig om ett tag eftersom jag ska upp halv 7 i morron igen. Det är sista dagen jag jobabr. Sen slipper jag gå upp så tidigt på några dagar innan skolan börjar.
Efter jobbet i morron vet jag inte vad jag ska göra. Om det är fint väder vill jag sola eller bada :)

Nej, nu blir det att kolla runt på lite andra bloggar o sånt :)

SovGott :)

Design och bilder!

1. Någon som läser denna blogg som är bra på att göra riktigt snygga designer!? Kommentera! För jag vill ha en riktigt proffsig och snygg design...

2. Här kommer lite bilder från dagen:






Inte så många bilder, men det blev inte så mycket fotograferande idag...!

Kom nu ihåg!! Kommentera om nån känner sig proffsig på att göra blogg designer!? :)

Stranden

Har nu varit hemma ett tag från stranden och har duschat av mig all sand och sånt :)
Tänkte berätta lite vad vi gjorde i Gnisvärd då...
Först kom i dit, då kände vi på vatnnet och det var verkligen jummet i vaattnet, feta najs asså :) 21 grader!! :) så vi hoppade i med en gång och var i ganska länge och kastade med waboba boll och lite sånt. sen gick vi upp och solade och åt lite kakor och sånt. Efter ett tag blev jag rastlös så då hällde jag sand på Lovisa och tvingade med henne ut :) Då blev det fett höga vågor så då kastade vi oss i dom o så :)
Vi gick upp och solade lite till och snackade sen så åkte vi hem :)
Mysig dag, eller det blev ju typ bara nån timme men det var kul ändå :)

Ikväll ska vi äta grillat, mumsigt :) Sen ska jag nog va hemma för det är sista kvällen mormor och morfar är här, sen så är jag ganska trött efter en dag på stranden plus att jag gick upp halv 7 i morse och jobbade...

Imorron ska jag jobba sista dagen. Sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra :)

bilder kommer i nästa inlägg, orkar inte ladda upp nu...

Kram


okej...

..fick precis ett sms av lovisa att dom inte kommer riktgit än.
Men idag på jobbet så gick det bra men det var ganska mkt disk o sånt. Kom dit vid 8 och fixade och lite sånt. Sen stod jag i disken resten av tiden och jag slutade 20 över 12. När jag då gick till min cykel var det nån jäääkel som antingen har släppt ut luften på mina däck eller gjort punka!! :( Så jag ringde pappa så fick han hämta mig med bil på stora torget.
När jag kom hem packade jag ner lite badkläder och sånt. Sen åt jag! :)

På tisdag är det match mot p18 95-or. Då ska vi slå dom asså! Vi har ju gjort det förut men vi ska göra det igen:)

Skriver sen efter stranden med bilder o massa :)

Puss o Kram skumbanan! :)



Bjuder på denna vackra men gamla bild :)

Måste rusa!

Snabbt bara...

Om typ 5 minuter kommer lovisa, hennes pappa och lena och hämtar mig och vi ska till gnisvärd och bada :)

Skriver om dagen i kväll :)

Hmm...

Asså nu skriver jag det här med sorg i hjärtat men: sommarlovet är ju snart slut :( Shit vad fort det har gått. Det känns som jag inte hunnit med allt jag vill. Fast jag vet inte riktigt vad jag vill :)

Även om det låter hur konstigt som helst så kan jag inte sluta tänka på fjällen. Jag vet att jag ska njuta av sommarlovet som är kvar. Men sen kommer julen som man ser fram emot så himla mkt. Efter det så är det ju fjällen som jag längtar till allra mest. Dom 2 år vi har varit i fjällen med våra kompisar har jag haft så otroligt roligt. Det har nog varit dom roligaste resorna i mitt liv hittils. Tänk liksom skidåkning varje dag, god mat på kvällen och roligt sällskap. Kan man ha det bättre liksom?? :) Och eftersom jag har haft så otroligt fula hyrda skidhjälmar dom senaste åren har jag önskat mig en egen av min moster i julklapp! haha. Och liksom jag tycker ändå att höst terminen går ganska fort. Om man tänker efter liksom... Sen dom dagar då det börjar närma sig fjällen brukar jag räkna ner på ett papper, haha, jag är skojjig jag ;)

Neej, nu tillbaka till verkligheten. Sitter uppe hos mina grannar just nu och vi har ätit kräftor och räkor, gott gott :)

Imorron och i övermorron blir det jobb sen såå slutar jag. Då ska jag njuta av dom dagar som är kvar av sommarlovet.

Kan tyvärr inte bjuda på några biler eftersom jag inte sitter vid min dator :)

GodNatt

Dagen :)

Hej hej!
Har varit hemma ett tag efter att jag och lovisa hade varit på stan.
När vi kom dit så jag gick vi till Märthas och åt. Det blev paj med sallad. Asså det var sådär, pajen hade dom inte gjort själv plus att den var kall i mitten när vi fick den -_-
Vi gick vidare och kollade runt lite. Köpte dricka och lite sånt för det såå himla varmt!
Vi gick ner till Adelsgatan och där hittade jag en tröja för 50:- på Urban Street Outlet. Väldigt snygg och bra att ha i höst tillexempel. Innan hade den kostat 249:- men kostade nu 50:- så det var bra.
Hittade inget annat så vi åkte hem och Lovisa stannade här en liten stund.
Nu ska jag byta om o lite sånt får 7 ska vi iväg.
Lite bilder från dagen:


Lovisa<3

Yeeh, vår lunch -_-








En rekomendation :)


Dagens köp, vad ska man kalla det då?? En kortärmad tjocktröja!!??
Aja, 50:- på Urban Street Outlet :)

See you!




Dagens..

..outfit:

                                                      Kläning-GinaTricot



..mål:
Tyckte jag själv var mitt eget. Amanda gjorde en snygg hörna och jag nickar in den! Första nickmålet i hela min fotbollskarriär. Mucho glad är jag :) Kan ju även påpeka att vi sedan vann mot Fårösund med 10-0!!!!!!!!!!!!!! haha :)


..planer:
Väntar på att Lovisa ska komma så ska vi sticka ner på stan och äta. Sen blir det shopping. Mycket trevligt! :)
Ikväll blir det mat hos grannarna!

Skriver sen!

Match!

..nu ska jag bara byta om, sedan åker jag o pappa och hämtar lydia och sen lovisa. Match mot fårösund!
Nu jädrar ska vi krossa dom asså....!!!!

Skriver hur det har gått senare! Puss

Morgondagen! :)

I morron blir det nog en rolig och varm dag.
Klockan 10 ska vi samlas ute i Traume för vi ska spela match mot Fårösund. Asså vi ska krossa dom!! :)
Eftersom jag har tagit ledigt så har jag ju hela dagen fri efter det och då ska jag och Lovisa gå på stan. Eftersom vi inte har vart på länge ska det bli kul att träffas. Stan har jag inte heller varit på, på evigheter eftersom jag har jobbat. Och dom dagar jag har varit ledig så har jag solat o massa sånt :)

Längtar till i morron och hoppas det blir en rolig dag! :)

Nu har jag absolut inget att göra. Vill verkligen gå ut eller något. Men nej :(

Puss o Kram skumbanan! :)


Today...

..IM WEARING THIS!


Linne-VeroModa Shorts-Vila

Vindruvor :)

Hejhej!
Kom Precis innanför dörren efter att ha kommit hem från jobbet. Jag slutade vid tjugo i 5. Har städat rum hela dagen. Trodde att det skulle bli jobbigare än det var.
Imorron har jag tagit ledigt på grund av fotbollsmatch, jippie :)

På väg hem cyklade jag förbi Atterdags för jag ville ha något att äta på. Ville inte köpa något nyttigt så det blev vindruvor :)
Jag börjar gilla den affären mer och mer asså, på tal om.............ingenting ;)

Hela familjen är i ire så nu är jag hemma själv. Vet inte vad jag ska göra. Ta det lugnt eller ringa till nån :)

Skriver kanske sen :)

Fårö forever in my hart! :)

Haha, najjs rurik där va...?:) Just nu sitter jag ute på terassen och skriver eftersom det är sån varm och härlig kväll.
Men jag tänkte berätta lite om dagen.

Vid ungefär 20 i nio så åkte jag, mamma och emma till fåröfärjan. Efter kom danne, gertrud, oskar, gertruds syster och hennes son johannes.
När vi kom dit hittade vi en bra plats precis vid vattnet. Vi började med att ta ett dopp eftersom det var så varmt och det var jäätte skönt :)
Sen så solade vi och badade i omgångar o massa sånt. Till lunch åt vi mammas sallad som hon hade gjort, mums säger jag bara! :)
Efter lunch så hyrde vi tramp båt och åkte ut med den.  Super mysigt och jag hoppade i där det var super djupt, men det var häärligt:)
Aa, sen resten av dagen solade vi och badade hela tiden. Vi åt som en liten kvällsmat av den mat som var kvar.
Vid 6 satte vi oss i bilarna och åkte hem :( jag hade gärna kunnat stanna längre:)

Vi var hemma runt halv 8 eftersom det var ganska lång färjekö.

Nu kommer lite bilder:


När vi hyrde tramp båt :)


Me and emma are springing out ;)


Hehe, innan vi skulle åka hem :)

Det var inte så många bilder, men några iaf :)

GodNatt


Sommarstugan :)

Hejhej!
Idag har jag varit ute i stugan hela dagen :). Morfar och Danne byggde klart vår trapp och den blev super fin! :)
Sedan har jag solat massor och badat. Plus att jag har bränt mig lite.
Vi åt där o massa sånt. Sedan åkte jag, emma, mamma och mormor och handlade till sallad som vi ska ha med i morron :)

Som sagt, äntligen i morron åker vi till fårö och sudersand! :) Ska bli så himla härligt och kul. Har inte varit där på 2 år :O
Så det blir jag, mamma, emma, gertrud, danne och oskar.
Vi ska ha super kul och hyra trampbåt o massa sånt :)

Bilder orkar jag tyvärr inte uppdatera men när jag har tid och lust så gör jag det :)

Nu blir det att kolla runt på lite andra bloggar sen ska jag inte gå och lägga mig såå himla sent eftersom jag ska upp halv 8 i morron för vi redan åker till fårö vid halv 9.

Uppdatering kommer i morron kväll :)

Ha de bra i morron och i kväll för det ska jag ha :)

22.12

God Kväll :)
Vid 4 ungefär cyklade jag till Ellinor. När vi kom dit så hoppade vi i hennes pool och badade och hade skojj :)
Sen gick vi upp för hon skulle äta. Då åt jag lite också. Sen efter ett tag igen hoppade vi i igen. Sen så gick vi upp och duschade av oss o massa sånt. Vid halv 8 så åkte vi hem till mig och jag åt.
Sedan så fixade hon mina naglar :) Rosa med två silver stjärnor. Bild finns på min systers blogg eftersom hon fick likadant fast med guldstjärnor :)
Efter det så var jag och Ellinor ute och åkte kickboard, hihi =)

Nu ska jag väl bara ta det lugnt o sånt och i morron får jag äntligen sova ut eftersom jag är ledig :)

GodNatt


Allmän information :)

Hej igen.
Har inget att göra så jag tnäkte skriva ett inlägg :)

Imorron och i övermorron är jag ledig, jippie :) Så i morron vet jag inte vad vi ska göra men på torsdag ska vi kanske åka till fårö med gertrud och dom :) fett kul det ska bli då asså :) har inte varit där i sommar. Men jag, oskar o emma ska typ hyra trampbåt då ;) Feeta najs asså!

Om jag då återgår till dagen..Efter det förra inlägget har jag: Ätit, legat på spikmattan, suttit vid datorn och lite annat. Gått mest runt här i lägenheten för det finns inget att göra XD.
Hoppas Ellinor ringer snart så vi kan va för det var verkligen as länge sen vi va :)

Nu blir det spaning på lite andra bloggar.

KramKram




Jobb!

Hej hopp! Är hemma från jobbet redan. Det var typ överbemanning på folk så jag slutade redan 20 över 12. Jag trodde jag typ skulle gå till 4, men icke. Skönt för den delen :)
Idag har det varit kul på jobbet. Dom jag jobbar med är verkligen hur snälla och trevliga som helst :)
Det var typ en gubbe från Norge som hade tappat sin väska och där låg massor av värdesaker. Två tjejer som jag jobbar med, försökte ringa runt och få tag på han. Till sist fick det bli att dom skulle skicka väskan till hans adress...
Men nu när jag skulle gå hem, då kommer han! Kors i taket! Så det blev ett lyckligt slut till slut :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ta det lugnt tror jag. Ikväll ska jag ju träffa Elli Pelli :) Ellinor alltså, mucho trevligt ska det bli :)

Nu kommer pappa från jobbet! :)haha, hejdå! :)

22.32

God kväll kära läsare. Kvällen har jag tillbringat med Alexandra, Sabastian, Linus, Emma, Julia (Fia och Smilla tidigare på kvällen.) Först spelade jag, Alexandra, Linus och Smilla kubb. Först vann jag och Smilla, sen Linus och Alexandra :). Sedan cyklade vi till Atterdags och köpte godis sedan satt jag och Alexandra och åt det.
Senare kom Sebastian och då kom även Linus ut igen och vi spelade lite fotboll och snackade och sånt :)

Trevlig kväll helt enkelt :)

Imorron är det jobb. Sedan på kvällen ska jag till Ellinor och vi ska typ bada i hennes pool :)

Går typ och lägger mig nu eftersom jag ska upp tidigt i morron :)

GodNatt :)



Måste rusa!

Solen väntar nu för mig. Det var så lite folk idag så jag slutade klockan 1 istället för kanske 4. Meeeega skönt :)

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA! HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG :)<3 Min mamma fyller nämligen år idag:)

Nej, nu kan jag inte sitta inne och skriva mer.

Solen nästa.....

Tråkigt!

Hej jag har tråkigt!!
Fett tråkigt, har inget att göra. vet inte ens vad jag ska skriva. ehm........................... ikväll är det sista kvällen min moster är här! Jag kommer sakna henne mega mycket! :(
Och i morron fyller mamma år. Grattis mamma i förskott! :) Och om en exakt månad fyller joel år. Och om en månad och en dag fyller min syster år. Jag vet att ni typ flyger av stolarna där hemma av denna intressanta informationen men jag har inget annat att skriva om sörru :)

Därför laddar jag upp en väldigt gammal bild istället. Eeeeeeeeeeeenjoy!! :)


Oooooooooojj, vad liten man kunde vara då! Spanien 2005. Gissa om jag var den lyckligaste männsikan på jorden när jag hade fått dom där flätorna!? :)

17.15

Jobbade i dag från 11-16. Och det var såå gryymt mkt folk asså. Första dagen på medeltidsveckan och eftersom hotellet/caféet ligger mitt i smeten av allt var det liksom tjockt med folk!

I morron ska jag vara i frukosten och sedan hjälpa till med disken i caféet. Så jag jobbar över.

Har inga planer för efetrmiddagen/kvällen.

Kram


Nu är det slut..

.. med p18 cup. Mötte hässelby i C-final men där förlorade vi med 3-2. Fast jag var lite glad ändå för jag gjorde båda målen :) Hehe, vi kom sist i cupen...

Ikväll har jag varit med Lovisa. Först var vi hos henne sen kom hon hit. Vi köpte godis och satt ute på vår lekplats i nån timme typ.

SovGott!

OMG OMG OMG!!

Skulle bara gå in och kolla på resultaten på p18 cup. Då ser jag: C-final Hässelby SK - Visby AIK 13.00, jag ba whaaaaaat!!?? Så vi ska alltså spela C-final. Jag tror vi ska möta förloraren i den andra gruppen.
Klockan 1 alltså. Så nu är det bara att ringa runt till massa folk. Har redan väckt typ 3 stycken :P