Ellinors place

Sitter just nu hos Ellinor. Väntar på henne eftersom hon duschar efter hennes träning :)
Vi ska snart äta tacos sen kommer Josefin och då vet jag inte riktigt vad vi ska göra men nåt skojj iaf :)
Skriver när jag kommer hem ikväl....

Söt tjej♥

Valborgsmässoafton!

God dag min kära blogg :) Började skolan med elevens val där jag hade valt hemkunksap, helt okej faktiskt. Sedan så var det NO, svenska, tyska där jag gjorde nationella. Var lite småklurigt men ändå inte så jätte svårt.. Satt iaf hela tiden. Avslutade skoldagen med matte där vi spelade kort igen, hihih!

När jag kom hem så hjälpte jag Emma att klippa av hennes tights och sy upp dom som hotpants eftersom hon ska ha det på dansavslutningen. För er som ska komma och kolla så är hon med i öppningsnumret.. Det ni..! :D
Sen åkte jag förbi ÖB och köpte en plattång som jag gav ynka 79:- Kanske inte världens bästa men den passar mig eftersom jag inte alls plattar håret ofta.

Nu ska jag städa toaletterna -_- Vid 6 ska jag till Ellinor och då ska jag äta där och lite sånt :)

Dagens kläder är detta;
Linne-Cubus
Kofta-Mammas
Kjol-Åhléns


Sleepmorning

Ska snart gå och lägga mig men slänger in ett inlägg lite snabbt. Imorron är det först sovmorron, det gillas! Sedan rullar dagen på som vanligt, har sista delen NP i tyska vilket är väldigt skönt..

Eftersom det är valborg så ska jag inte sitta hemma och ha tråkigt utan va med Ellinor och Josefine! Ska bli super trevligt eftersom vi har inte setts på länge. Vet inte om vi ska se någon eld för då måste vi cykla till fridhem och det vet inte jag inte om vi orkar, men vi får se ;)

Nu ska jag som sagt sova! Puss på er

9 dagar kvaaaaar! Orkar inte vänta längre :D

Johannu 16 bast!!

Hejsan!
Är nu hemkommen från Johanna efter en jätte trevlig kväll. Förutom jag så var det Hedvig och Johannas släkt, super mysigt :) Johannas kusinbarn Alvin 8 år, var även där och var hur skön som helst. Han var så himla lillgammal så han typ äge ut oss!! Tack du, jag vet.. Pratiiis! Hahahah, så jädra kul! :D
Fick tacos och tårta så nu är min mage väldigt mätt!

Här får ni lite bilder som sammanfattar den trevliga kvällen :)


Tack underbara tjejer för en super mysig kväll!♥♥♥♥♥♥

Kongresshallen

Tjo! Idag hade vi först 3 vanliga lektioner. Började med NP i tyska och det gick väl hyffsat hoppas jag. Sedan musik och slöjd. Sedan åt vi lunch och cyklade ner till kongresshallen där det skulle vara nån föreläsning. Det var södervärn, solberga, guteskolan, athene och roma som var där så det var fullt inne i stora salen. Har inte varit där på länge och shit vad stort det är. Tänk att vi ska dans och sjunga där nästan helg, OMG säger jag bara! :O Kommer vara skiit nervös.
Själva teatern och föreläsningen var lite drygt och jag och Lovisa hade en vild sms diskussion om hur snabbt mannen som föreläste pratade!! Seriöst, det gick i 190.

På vägen hem cyklade jag förbi stan och handlade present till Johanna och sedan förbi atterdags och köpte lite mellis :)
Nu ska jag snart byta om till fotbollskläder.. Hörs ikväll :)


Right now!

God Natt

Har nu sett inseplningen av desperata hemmafruar eftersom jag missade det igår. Älskar den serien asså :)
Börjar bli ganska trött så jag ska gå och lägga mig snart..

Morgondagens planer är först skola. Vid 12 ska vi ner till kongresshallen och se på någon teater och sen var det nån föreläsning typ. Sen ska jag snabbt upp på stan och köpa något till Johanna.P eftersom den tjejen fyller år imorron :) Sen ska jag hem och byta om sen iväg på träning.
Direkt efter träningen åker jag till västerhejde med bussen och äter och så hos Johanna..
Så imorron lär det inte bli mkt inlägg.. Hinner kanske med nåt senare på kvällen eller innan träningen, vi får se!

puss och godnatt

Söjte tjejer det där! :)♥

Duschen nästa

Tjenna people!! :D
Har inte gjort så mkt ikväll för er som vill veta. Känns helt konstigt att inte ha nåt att plugga på för jag känner att vi ändå har ganska mkt i skolan just nu :S Aja, det är bara skönt ;)
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sedan hamna här igen, ovanligt??? Off course NOOO!
Bye sweeties!


Blåbärsmuffins!



Jag vet att dom är helt lila men det gillar vi! :)

Bakning

Hejsan!
Skolan dag har varit lugn, som typ alla andra dagar ;) På matten spelade vi kort eftersom en grupp skulle ha muntliga nationella.. har lärt mig hjärter 7, as kul kortspel, haha :D
På tyskan hade vi prov på glosor. Det gick bra tyckte jag även om jag hade lite slarvfel pågrund av missuppfattningar..

Nu håller jag på att baka. Blev så sugen på att baka muffins efter att jag hade ätit det i skolan så jag har bakat blåbärsmuffins. Just nu är dom i ugnen och jag ser redan hur en har flytit ut över typ två andra, höhö!
Ni får se bilder sen.. Nu måste jag kolla till dom lite ;)

New


Har fått en nya tröja av mamma från stockholm som jag har på mig idag, tack så jätte mkt :)

Nu ska jag kolla lite bloggar sen traska till skolan.. Efter skolan blir det att ta det lugnt, inget plugg, ingen dans, ingen sång, ingen fotboll.. ;)

Helt slut

Är just nu helt slut så jag orkar knappt blogga. Var iaf först på dans och sång, alltid roligt. Sedan tränade jag i stenkyrka. Orkar inte anylersera hela träningen utan jag tyckte det var jätte kul :)
Är nu hemma och har duschat och sitter just och äter kyckling och potatissallad, mums :)

Orkar inte skriva mer..
Puss o godnatt!

Dansskolan


Skulle bara säga att nu snart sticker jag upp till dansskolan! Ska som sagt träna sång+koreografi från 16-18. Sen blir det fotboll direkt efter!
Kommer hem vid 9 nångång så då blir det ett roligare inlägg ;)
pussssss

God Natt!

Ojj då, klockan hann bli ganska mkt. Nu ska jag snart ta och stänga ner datorn och sedan krypa ner i min underbara säng :)
Imorron är det skola som vanligt sen ska jag hem och plugga tyska glosor -_-
Efter det är det sång+koreografi träning. Ska köra med mickar och allt det där, hel najjs :D
Vid halv sju ska jag och Lovisa sen testa och träna med stenkyrka och se hur det är där, trevligt trevligt :)

Men nu säger jag GODNATT!!

Lång dag!

Hejsan! Är nu hemma efter en lång dag eftersom jag både har hunnit med skola, dans och fotbollsmatch!
Skolan idag var ganska lugn. Tycker att måndagar går ganska snabbt ändå. På gympan skulle vi tjejer hålla i lektionen och vi var tvugna att ha med styrka och massa saker. Blev ganska bra tillslut även om vi bara var några få som var med :S

Efter skolan så gick jag hem och bytte om till danskläder. På jazzen så repade vi bara danserna och jag dansade i mina klackskor vilket gick lite bättre än förra gången :P Fick även reda på att jag ska ha barndansen på både första och andra föreställningen vilket betyder att jag har 9 ombyten på sista föreställningen, haha :D

Sen var det fotbollsmatch i dalhem så gällde. Fick spela back för första gången i mitt liv och allmänt tyckte jag inte matchen var så rolig. Många skador också, både knän och fötter :/ Dom vann iaf med typ 6-0...

Nu har jag ätit lite och ska snart hoppa in i en varm dusch!
Hörs kanske senare :))

Morgon

God Morgon! Blev aldrig något inlägg igår kväll för jag stängde av datorn och fixade med andra saker istället.
Ska iaf snart gå till skolan. Efter skolan är det dans. Vi ska dansa med alla kläder som vi ska ha på uppvisningen idag :)
Sen efter det ska jag hem och äta snabbt sen åka till dalhem och spela fotboll. Är hemma vid 9 kanske och då ska jag duscha och äta, så det blir nog ett sent inlägg idag ;)
Nu ska jag borsta tänderna..
pusss


Söndag kväll

Fy fasen säger jag bara! Nu är jag äntligen, äntligen klar med mitt hemprov i genetik. Så jäkla härligt! har verkligen suttit hela dagen med detta. Okej, har varit ute och sen har jag ätit och så men i det stora hela har jag lagt all energi till detta prov denna dag! Känner mig som värsta nörden, haha ;) Men nu är det iaf klart och jag behöver inte tänka mer på det den kommande veckan, hääärligt! :D

Nu ska jag vila min lilla hjärna och kolla lite på facebook och så..
Har lite dåligt samvete för jag ville verkligen sola idag för idag var typ världens finaste dag, men istället har man suttit och skrivit på ett prov! Kul liv där -_-

vi hörs sen :)


Genetik


Sitter som sagt med mitt hemprov i genetik. Det går ganska bra tycker jag. Har kommit en liten bit på väg och hoppas bli klar idag!! Det hade verkligen varit toppen för då slipper jag det i veckan.
Har inte så mkt tid att blogga utan ägnar tiden åt gentiken..

Dansen gick bra också. Lite föräldrar var där och kollade så det var ganska kul :)
Vi hörs senare när jag förmodligen är klar....

Sunshine

God Morgon! Vaknade av ett underbart väder imorse vilket är hur härligt som helst! Ska snart äta frukost sedan bege mig upp till dom små barnen på dansskolan :)
Har inte så mkt mer att skriva utan skriver senare när jag har kommit hem!
pusss på er♥


God Natt

Säger god natt nu för jag hade tänkt gå och lägga mig! Morgondagen kommer bestå av dans och plugg. Ska först ha barndansen sen blir det att jobba med hemprovet. Målet är faktist att bli klar med det i morron hade jag tänkt, så vi får hoppas på det :)
Men vi hörs i morron!
Sov gott

Home

Är nu hemma efter ha varit hos Johanna hela kvällen. Har egentligen varit hemma nästan en timme men har fixat med lite annat fram till nu! Ikväll har vi bakat en äppelkaka som blev god fast jag orkade typ inget. Sedan har vi spelat buzz och sett på TV. En trevlig kväll helt enkelt :)
Bjuder på lite bilder från dagen och även på vår vackra äppelkaka ;)


Fönsterputsar'n

That´s mee! Haha :D Nej, men nu är jag klar med fönstrarna och väntar på pizzan som Emma hämtar.. Ska som sagt upp till Johanna sen så det lär inte bli så mkt inlägg ikväll. Skriver när jag kommer hem istället :)
Pussss

City

Är nu hemma efter en trevlig eftermiddag på stan tsm med Johanna. Vi började traska in mot stan vid 2 så vi var framme 20 över ungefär..
Hittade ganska mkt men det får ni bild på. Blev rikitgt nöjd med mina köp idag faktiskt! :) Johanna köpte även en kofta som jag tvingade henne att prova och som hon sedan erkände att hon gillade! Jag vet vad hon ska ha, haha! ;)♥

Ska putsa fönstrarna snart, skit tråkigt men det måste göras -_- Sedan ikväll ska jag och Emma upp till Johanna och baka och se TV tror jag..
Här får ni bilder på det jag köpte idag :)


Välbehövligt

Är nu hemma efter jätte kul träning. Var inte alls taggad innan men det gick hur bra som helst :) Kände också att den var väldigt välbehövlig för jag har varit lite förkyld nu sista tiden så det var skönt att ta ut sig! :)

Har duschat och väntar nu på att maten ska bli klar i mikron sen blir det stan med johanna!
puss


Training

Nu ska jag bara byta om sedan möta upp Lydia borta vid södervärn så ska vi cykla till träningen! Vi ska tydligen vara ute och träna också och det blir kanske lite roligare än att bara vara inne kanske...
Men nu måste jag byta om! :D
puss


Saturday

God Morgon! Vaknade för ett tag sen och satt mej som vanligt här, höhö. Idag är det som sagt fotboll 11-13 som jag inte är speciellt taggad till.. Sedan efter det ska jag in till stan med Johanna. Måste kolla på lite olika krämer till ansiktet för jag har märkt att mina har tagit slut. Sen kanske det blir att man hittar något annat också :)

Skriver efter stan!
Pusss 

Snart så!

Asså när jag satt där och kollade på cabareten ikväll och på alla uppträdanden och danser så började jag längta så himla mkt till dansavlsutningen. Kommer bli så himla skojj och det är liksom näst, nästa helg så det är liksom snart! :O Vet inte hur länge jag har väntat och så är det snart, äntligen!! Jag kommer att ha 8 ombyten i sista föreställningen så det kommer bli fett stressigt men kul som sagt!! :D  

Nej, no more talk about that! Blir sista inlägget för ikväll..
Hinner kanske med något i morronbitti innan träningen!
Sov Gott!


Discon på avslutningen 2008 då vi var i säves aula, haha :D


Disco och Cabaret

Hejsan! Efter förra inlägget har jag hunnit med ganska mkt.. Städade då först som vanligt.. Sedan så cyklade jag upp till dansskolan och hade disco. Vi fick värma upp själva sedan dansade vi resten av tiden! Nu har vi satt ett slut och en början som kommer bli skit ballt! Sedan bytte vi kläder, för det vi skulle ha funkade typ inte, men det här kommer också blir bra :)

Efter det stressade jag hem och på 20 minuter hann jag äta middag med familjen och duscha. Ganska duktigt tycker jag. Jag mötte sedan upp Ellinor vid säve och så har vi suttit och sett cabaret hela kvällen. Dom var verkligen jätte duktiga och i pausen bjöd dom på en stor muffins och dricka!

Nu har jag kommit och har fixat lite på datorn. Imorron ska jag först träna sen in till stan med Johanna :)
Hörs snart...pusss

Bio

Är nu hemma efter en ganska soft skoldag. Började dagen med att sitta i aulan och välja elevns val.. Jag valde hemkunskap så det blir kul :)
Sedan NO och svenska sen bio på borgen. Jag hade tagit med godis fast vi typ inte fick men det spelade ingen roll för alla hade typ ändå :P
Filmen vi såg var ganska bra tyckte jag!
Nu blir det städ sen dans! :D
pussss

Friday morning

God Morgon! Fick mig en lång sovmorron i morse vilket jag behövde.. Men nu är jag redo att gå till skolan om fem minuter. Ska cykla eftersom vi ska se skolbio idag, inte på roxy utan på borgen, ser man på, ser man på ;)
Men nu hinner jag inte skriva mer, skriver jag kommer hem!
Pusss

Evening

God Kväll!
Har under fixat med Ellinors design till hennes blogg. Kolla den här! Hon blev väldigt nöjd och det var ju kul :) Vi ska även se Cabaret i morron kväll i säve som tydligen ska vara bra så det är ju kul! Ska även bli kul att träffa Ellinor igen eftersom det var ett tag sen vi sågs..
Men innan föreställning ska jag på disco. Det känns som det var igår jag var där men det är ju en hel vecka sen! Dagarna går så grymt snabbt! :S

Nej, slutpratat...
God Natt och sov gott♥

Torsdag

Hejsan! Har nu suttit och pluggat genetik i några timmar så det får räcka nu. Även om jag bara har skrvit en fråga på hemprovet så har jag lärt mig en hel del :)

Back to the day.. Började iaf dagen med NP i matte, sista skriftliga delen. Gick super bra tycker jag, fast vi får väl se hur resultatet blir :P
Sedan var det slöjd där jag fortsatte med balklänningen som mer och mer börjar likna något ;)
Efter skolan var det dans. Vi gick igenom alla danser som vi har på hiphopen, närmare bestämmt 3 stycken. Vi ska liksom sätta ihop det till ett medley så det kommer blir as coolt fast jobbigt. Var helt slut efter att ha dansat 1 av 3 danser, hehe :)
Sedan har vi fått reda på att showgruppen ska vara med med alla sina grejer på båda föreställningarna. Kommer blir väldigt stressigt men så grymt roligt!! :D

Nu ska jag kolla lite facebook sen njuta av kvällen eftersom vi har sovmorron till 9.20 i morron!
Vi hörs sen..
pusss


Genetik


Sitter just nu med mitt hemprov i genetik. Bajs tråkigt verkligen men det måste göras :(
Sammanfattar dagen senare när jag är klar! :)
puss

Forgot

God Morgon! I gårkväll var jag verkligen övertrött och skrattade åt allt så mitt upp i allt det där, glömde jag att ställa min mobil. Så av ren tur vaknade jag för en halvtimme sen :)Men annars hade mamma väckt mig eftersom vi har nationella nu på morgonen..
Efter skolan ska jag på dans, det ska bli kul eftersom vi inte har haft hiphop med sara på några veckor.
Sedan ska jag hem och fortsätta med hemprovet för jag vill verkligen bli klar med det för det är så himla tråkigt -_-

Ha en bra dag..

God Natt

Skriver sista inlägget för idag! Ska snart börja fixa mej sen gå och sova. Imorron bitti är det sista skriftliga nationella i matte, så håll tummarna! :) Hoppas det går bra.
Hinner kanske med något inlägg imorron bitti så då får ni höra om morgondagens planer..
Sov gott!

Products

Lite olika produkter som jag använder :)


Shower


Nu ska jag ta en hääääärlig dusch med hårinpackning sen ansiktsmask! Blir ganska sällan jag gör det men nu ska jag passa på när jag har tid för en gångs skull!
Vi hörs sen..

Home

Hejsan! Är nu hemma efter en ganska lång skoldag fast jag tycker det ändå har gått snabbt :) Började med NO där jag fick mitt hemprov som vi har till nästa onsdag, bajs på det säger jag bara!!:S
Sedan rullade dagen på och på So:n hade vi ingen lärare men vi satt ändå tysta och ordningsamma inne i klassrummet och såg en film om andra världskriget ;)
Avslutade dagen med tyska prov, del 1 som gick gallant.. Vilket är så himla skönt :)

Nu ska jag träna lite på engelska orden till imorron sedan kanske sätta igång med hemprovet så man kommer igång med det..
pusss

seriöst...

..det är snö ute!!! Skämtar vädret med mig eller vad är det frågan om!!?? Jag trodde seriöst att jag drömde i morse när jag kollade ut genom fönstret.. Aja, vi får hoppas det försvinner snart.

Ska snart sticka iväg till skolan men hann slänga in ett inlägg. När jag kommer hem ska jag plugga lite sedan ta det lugnt I think :)


Lydia♥

Var ute med Lydia en sväng förut. Vi gjorde inget speciellt ut gick bara runt och pratade! Kan vara skönt ibland för vi har alltid något att prata om :)♥
 

Nu ska jag kolla lite på TV sen sova!
God Natt!


Svar på kommentar

Josse: Vilken linje ska du gå?

Svar; Jag ska gå Samhällslinjen, inriktning samhälle. I tvåan ska jag sedan välja media inriktning :)

Nu vet ni vad jag ska gå i gymnasiet och jag är väldigt nöjd med mitt val och det känns jätte bra!

Pluggar

Sitter just nu och pluggar engelska glosor för er som undrar! Men ska nu börja med maten!
Ciao!



Rikard Steffen

Hejsan! Är nu hemma efter en dag, först på säve-rikard steffen och sedan dans! Har fått mkt bra information idag om gymnasiet och jag kommer nog välja rätt linje :)

Åkte sen hem och sedan till dansen. Vi både sjöng och dansade lite! Nästa gång ska vi köra med trådlösa mickar igen och lite andra grejer till avslutningen, vilket är gryymmers! :D

Nu ska jag träna lite engelska+tyska glosor. Tur att det inte är massa annat plugg för jag tycker glosor är ganska lätt att plugga på ;)
Sen går jag kanske ut för det är himla härligt väder :)
pusss


God Natt

Oj, nu hann det blev ganska sent så jag går och lägger mig nu. Imorron blir det en dag på Steffen, ska blir riktigt kul! :)
Sov sött

Varning för ganska långt inlägg!

Hejsan! Sorry för ganska sen uppdatering men jag har haft ganska fullt upp idag!
Började alltså dagen med skola.. Först matte där vi jobbade på riktigt bra. Sedan var det SO prov, gick gallant! ;) Skit skönt! 
Sedan rullade dagen på som vanligt med engelska, bild och gympa. På gympan dansade vit bugg och massa, skit skojj för killarna såg så roliga ut :P 

Efter skolan gick jag hem och pacakade danskläder och fotbollskläder snabbt. Sedan bar det av till dansskolan. Vi tränade idag med våra snygga kläder, I like it! Bild kommer :) 
Dansade även i mina klackskor och hur det gick behöver inte diskuteras för det gick sämst, mohaha! ;) 
Cyklade därifrån snabbt till fotbollen men jag var en halvtimme tidigt! Great Anna.. Så jag gick hem till Lovisa och fick en macka, hehe ;) 

När jag kom hem åt jag och så har jag inte hunnit så mkt mer. Har precis duschat och ska fixa mig inför kvällen. Ska även fixa lite skoljobb innan det blir läggdags.. 
Kanske hinns det med nåt mer inlägg i kväll, man vet aldrig ;)
Puss 


:)♥


Måndag morgon

God morgon! Hoppas ni har sovit gott för det har jag :) Gick upp lite tidigare idag för att inte behöva stressa även om vi har sovmorron.
Idag har vi som sagt prov, hoppas det går bra. Har läst på alla punkter lite snabbt nu på morgonen så jag hoppas det sitter. Sen är det jazz, vi ska träna med kläder. Det ska bli skojj det :) Och därifrån åker jag direkt till fotbollen så jag lär ju vara död när jag kommer hem ;)

Vi hörs ikväll!
puss

God Natt

Hade tänkt gå och lägga mig nu så där här är sista inlägget för i dag. Imorron har jag 20 minuters sovmorron, de ni ;)
Efter skolan är det mycket dans och fotboll så ni får nog inte så mkt uppdatering i morron.
Sov gott allesammans så hörs vi kanske i morron bitti :)
Puss


Pink


Nu är dom rosa naglarna! Älskar roosa naglar ;)

Har iaf varit och ätit hos grannen. Trevligt det.. Nu går jag mellan TV:n och datorn eftersom det är Wallander.
Min vecka kommer bestå av 2 prov+NP matte igen, dans, fotboll och en dag på Rikard Steffen, så det är bara att ladda upp inför en nya vecka som jag hoppas går snabbt! Slipper ju en vanlig skoldag eftersom jag ska till säve på tisdag så det blir najjs det :)

På tal om nåt helt annat. Idag på barndansen var det lite pinsamt... Eftersom dom i min barndansgrupp är ganska små så är ju dansen inte speciellt svår. Men idag när vi skulle visa Frida, läraren då, så skulle jag stå på sidan och köra dansen ifall barnen skulle tappa bort sig. Tror ni då inte att det är jag som kommer av mig och står där som ett fån och inte vet vad jag ska göra! Hahah, så kan det gå när man har 1 miljon andra, kanske lite viktigare danser i huvudet ;)

Hörs senare
P
uss

Summer!!


Slapp dag



Har konstaterat att det här har varit en väldigt slapp dag. Skönt på ett sätt men lite tråkigt ändå!
Har inte fått något det av jag skrev om sist gjort, och det är 1 ½ timme sen!
Great Änni Pänni..
nu hade jag tänkt duscha...
Hörs snart!

Headline

Tjo, har nu pluggat klart det mesta I think.. Skönt det ;) Har läst igenom allt och verkligen förstått så det ska nog gå bra på provet i morron. Har ett SO prov om första världskriget om ni vill veta :)
Barndansen gick bra. Eftersom jag var enda assistanten idag så klängde dom på mig och var hur söta om helst, älskar små söta barn :)

Nu ska jag kolla på datorn lite, sen ta en dusch och måla naglarna tror jag..
Hörs sen :) 


Sunday

God Morgon! Vaknade för ett tag sen och satt mig här. Känner att min förkylning blivit lite värre, tråkigt det! Men det är ju typ en period nu då alla är förkylda så det är inte så konstigt.
Ska snart äta frukost sen blir det att gå upp till dansen..

Lär inte bli så mkt inlägg idag för jag ska plugga och så..
Men vi hörs när jag har något kul att berätta ;)
Puss


Jag vet att vi är snygga!! ;)

Sleepless

Nu ska jag sova! Är helt slut efter denna dag, även om den inte har varit speciellt ansträngande..
Imorron blir det först barndans sen plugg hela dagen! Inte kul nej..
Men vi hörs i morron.
Puss


Pictures Isola Bella . Kinnerstugan





Bad Update!

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men igår efter dansen har jag haft fullt upp hela tiden!
Var först på disco då, skit skojj som vanligt :)
Sedan åkte jag hem och fixade mig och åt sedan på Isola Bella med Johanna och Lovisa. Var jätte trevlgit och jätte gott. Men servitrisen vi hade var lite små bitchig, haha ;)

Lovisa sov hos mig inatt så vi vaknade i morse klockan 8 för att åka till kinnerstugan med fotbollslaget på teambulidning. Vaknade iaf av att jag var helt död och hade sjukt ont i halsen, och ville bara sova hela livet!
Vi kom iaf iväg och hela dagen har vi gjort massa gruppövningar ute i kinner! Har varit en jätte rolig dag med mycket skratt. Speciellt när jag och Lydia skulle gunga på en gunga där och så ramlade vi baklänges och låg i en stor hög! Haha, fy fasen vad kul det var, så vi var tvungna att göra om det! Vi är seriöst knäppa men det gillar vi :D♥

Nu ska jag inte bomba er med mer text utan jag slutar här! Bilder från Isola Bella och från dagen kommer i nästa inlägg.. Trevligt va..?? :D
Kram

Hair

Äntligen fredag säger jag bara! Shit vad skönt :) NP i dag i matte! Var skit nervös innan men det gick väl hyffsat. När jag väl var klar och hade gått ut därifrån insåg jag att jag hade gjrot fel och fick typ panik! Så jäkla typsikt.. Lär typ få IG :S

Aja, sen rullade dagen på som vanligt och dagens händelse var när vi satt och åt. Elias och några satt bredvid oss och plötsligt ropar han att han har fått en skruv i mackan! Man bah; Whhhaaatt!!?? En ganska tjock skruv var det som hade hamnat i mackan liksom! Som tur var, var det inte dom som mattanterna hade bakat utan köpes-bröd. Men dom ska typ anmäla det för en bit av hans tand gick typ också av :S Haha, hoppas det står typ i tidningen ;)

Efter skolan åkte jag in till stan och klippte mig. Tyckte det blev ganska bra men ibland är det så jäkla jobbigt för det är så himla tjockt mitt hår!
Nu är jag hemma och väntar på dammsugaren sen ska jag städa lite, sen blire dans..

Lovisa ska också med och äta ikväll så det blir mucho trevligt.
Puss


Fredag morgon!

God Morgon!
Har i princip gjort mig klar för skolan, så jag satt mig här.
Idag börjar vi med NP i matte därför ingen sovmorgon. Hoppas det går bra. Är faktsikt lite nervös men jag får göra mitt bästa helt enkelt.
Sen efter skolan ska jag cykla direkt till frissan. Därifrån hem och städa snabbt sen iväg på disco! Fy tusan vad jag har saknat den! Jag förstår inte hur man kan längta så mkt till en dans som jag gör, haha :D
Efter dansen ska jag hem och duscha snabbt sen iväg och äta med Johanna!
Det betyder inte så mkt inlägg idag, men jag ska försöka när jag har tid!

Nu ska jag fixa det sista sen dra iväg till skolan
Puss


Projekt; Långärmad tröja

Jag har tänkt ett tag på att fixa min långärmade mörkgröna långärmade tröja till en kort och lite snyggare tröja. Ikväll tog jag tag i det och fixade till den och resultatet blev Super!
Kommer deffentivt användas i morron och massor av andra dagar!
Här är reslutatet :)



Vad tycker ni...? :)

Dålig uppdaering

Hejsan!
Sorry för dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp sen skolan slutade..
Fick tillbaka mitt musik prov i dag, suuper nöjd! :)
På slöjden jobbade jag med min balklänning som sakta men säkert börjar likna en klänning ;)

Efter skolan så gick jag hem och åt lite snabbt. Sen cyklade jag till Lovisa och fick stjuss därifrån till träningen.. Det var ganska kul och det var så härligt med fint väder..
Efter träningen så åt jag sen gick jag och Johanna ut en liten stund och pratade. Vi ska till Isola Bella i morron och äta föresten! Myspys

Nu på kvällen har jag fixat med en grej och det blev riktigt snyggt till slut..
Vad, får ni veta i nästa inlägg... ;)

Dresscode



Tröja-HM
Linne-Gina
Jeans-VILA
Smycken-VILA/Ur o Penn

God Morgon!

Hoppas ni har sovit gott, för det har jag :)
Idag efter skolan så är det nästan fotbollsträning direkt! Vi ska träna ute på konstgräset så det ska bli ganska kul, om det kommer någon vill säga.
När jag kommer hem hade jag tänkt plugga lite på So:n eftersom jag inte har så mkt tid i morron och på lördag och jag vill itne plugga allt på söndag..

Vi hörs efter skolan eller efter träning :)
Kram


Famous



Säger God Natt nu för jag hade tänkt dra mig mot sängen. Tänkte först välja ut vilka kläder jag ska ha i morron hade jag tänkt :)
Hoppas ni kommer sova gott!
Puss

Keep On Walking

Hejsan, hoppas allt är bra med er för det är det med mig :)
Idag i skolan var det typ som vanligt, blev klar med mitt dikt arbete! Skit skönt..
Efter skolan följde Johanna P med mig hem sedan cyklade vi upp till dansskolan.
Idag var det både sång och koreografi träning som stod på schemat. Vi tränade med Trådlösa mickar, OMG har alltid velat uppträda med det, haha! :D
Alltså, själv tyckte jag det lät Hemsk när man hörde sig själv i högtalarna! Men det blir lätt så, det är bara att vänja sig :)
Efter det gick Johanna med mig hem och åt här och vi flummade runt som vanligt, haha..
Hon åkte hem för typ en halvtimme sen.. Har hunnit plugga lite SO också, vilket är skönt!

Nu ska jag snart duscha, sen varva ner efter denna underbara dag! :)
Hörs senare
Kram


Morning

God Morgon!
Har precis gjort mig klar för dagen och väntar bara på att gå iväg..
Idag har jag på mig ett ganska somrigt linne för det är så himla fint väder idag :)
Idag är det ganska seg dag.. Eller mellan gympan och tyskan är det typ 1½ timmes håla men då brukar jag sitta med på spanska lektionen för dom börjar tidigare än vi som har tyska!

Men nu ska jag kolla lite bloggar sen börja gå mot skolan.
Är på dansskolan från 16-18 så det blir nog inte så mkt inlägg idag eftersom jag slutar 15.30 och när jag kommer hem från dansskolan ska jag plugga lite..
Men vi hörs när jag har tid..
Kram

Blue Nails!


Höhö, målade naglarna lite blått! Fräänt såhär till våren tycker jag :)
Handen ser dock lite rolig ut tycker jag ;)

Nu ska jag sova! God Natt på er gott folk..
Puss

Pictures

Lite bilder från kvällen! :)


Inne

Haha, jag känner att jag skriver inlägg hela tiden :D Men just nu känns bloggandet roligt tkr jag:)
Är iaf inne nu efter ha vart ute med Johanna. Vi satt oss och pratade, hur mysigt som helst fast ganska kallt..

Ska snart duscha, sen får ni bilder från kvällen!
Hörs snart!

Sun

Alltså det är sol och vååår ute! Förstår ni hur lycklig jag är!!?? Hur härligt som helst liksom :D
Sången gick bra och vi ska träna i morron igen.. 16-18, gryymers! :)
Har vart ute med Johanna och ska ut nu igen! Måste ju passa på nu när det är sol :P

Hörs senare..

Dagens...

Humör: Glad
Vill ha: FREDAG!!
Klädstil: Rosa/röd/orange tunika, svarta tights, armband, ring
Saknad: Mitt gamla fotbollslag! :(  
Frisyr: Uppsatt
Låt: Meet Half Way-Black Eyed Peas
Roligaste: Vikarien på hemkunskapen, haha :P
Tråkigaste: Nationella prov i matte på fredag!!

Tisdag

Hejsan!
Är hemma från skolan nu :) Skön skoldag eftersom vi bara gick till 2. 
Började dagen med svenska där vi jobbade med vårt diktarbete och så.. 
På No:n såg vi en jätte intressant film om typ sjukdomar som förs vidare i generationer.
Natalia berättade även att hon ska bestiga Mount Everest.. Får vi väl se hur det går med den saken ;)
Avslutade dagen med hemkunkap där vi gjorde olika soppor. Jag jobbade med Amalia och Joel och vår blev
helt okej :P

Nu väntar jag bara på att gå iväg på sången på dansskolan :) 
Hörs senare.. 


Tisdag morgon!

Hejsan!
Hoppas ni har sovit gott för det har iaf jag gjort. Ska snart gå till skolan men hann slänga in ett inlägg. Det är ganska skönt när man blir klar i tid på mornarna tycker jag.
Efter skolan ska jag som sagt iväg på sång sen ska jag hem och plugga lite. Ska även be mamma ta ner klackskor från förådet som vi ska dansa med på avslutningen!! :O
Jag kan seriöst inte ens Gå i klackskor.. Hur ska jag då kunna Dansa i dom..?? :P
Men det löser sig säkert...
Vi hörs sen..
Puss

God Natt

Säger god natt nu för det blir inga mer inlägg idag..
Imorron går vi till 2, vilket är väldigt skönt :)
Sen är det sång, ska bli jätte kul! Sen på onsdag ska vi typ ha extra träning med trådlösa mickar och dansträning och massa. Så det ska bli jäätte kul!! :D

Hoppas ni kommer sova gott, tror nog att jag kommer göra det för jag är grymt trött :)
Kram


Måndag

Skolan har rullat på bra idag. Var ganska kul att träffa alla igen :) På So:n gjorde Amalia den så kallade alv-frisyren på mig! Riktigt snygg, men det blev att jag tog ut den efter ett tag :P

När jag kom hem så åt jag lite sen cyklade jag upp till dansen. Vi körde med glitter hattar och guld kavajer som vi ska ha på avslutningen. Kommer bli grymt snyggt ! :D Och nu är det inte långt kvar heller, lääängtar!
Hade sen tagit fel på tiden så fotbollen började 17.30 och jag stod på dansskolan 17.24. Bravo Anna!
Hann iaf vara med och träna vilket var skönt!

Nu är jag helt slut och har duschat och ätit och känner mig frääch igen :)
Hörs sen
Puss/A


Snyggingen själv jö! Dock syns inte den heta alv-frisyren så bra ;)

07.53

God Morgon!
Börjar 8.20 idag, därför hinner jag skriva ett inlägg.
Efter skolan är det dans direkt, sen fotboll. Vi ska börja träna på riktigt gräs idag, typ i skeppsparken. Så det ska bli kul :)
Blir nog inte lika många inlägg om dagarna som jag har hunnit nu på lovet eftersom allt drar igång nu ;)

Men vi hörs ikväll
Puss/A

God Natt

God Natt kära vänner!
Hörs i morron!
Puss/A

Maaat


Nu har Johanna gått hem och jag har duschat och så. Våra grannar kommer ner och äter nu också :)
Vi såg en film om andra världskriget som var rätt bra. Fast lite konstiga namn i filmen bara.. Linge Lingon ;) haha

Vi hörs sen! :)

Inne igen

Nu är vi tbk inne igen :) Det var is kallt ute så vi bestämde oss för att gå in och se film i stället!

Heting Geting :)

Today



Tröja-JC
Jeans-VILA
Smycken-VILA/Tomas Sabo

Nu ska jag och Johanna ut på äventyr. Nej, men vi ska typ ut och cykla sen se film I think :)
Hörs när vi kommer in..

Just nu!


Plugg

Har redan börjat plugga faktiskt. Tycker det är riktigt bra gjort av mig. Istället för att dra ut på det började jag med en gång :P
Håller på med ett diktarbete som ska vara inne på fredag. Har ganska mkt nu i veckan-dans, fotboll, sång och allt det där.. Så jag gör det nu istället!
Mer uppdatering sen..
/A


Uppdatering

Tänkte bara uppdatera lite hade jag tänkt. Sitter iaf och ser Djävulen bär prada :)
Och det suger hårt att Team Mojje åkte ut i körslaget! Nu ska jag aldrig mer kolla på det där programmet!!!

Imorron är det lite plugg som gäller sen kanske vara med någon. Man vet aldrig..
Säger God Natt nu iaf!
Puss/A

Right now



Sitter just nu och ser TV, körslaget. Mojjes kör är roligast att se, tycker jag! :D
Blir nog att sitta här i kväll så det blir nog lite fler inlägg ikväll. Hoppas ni gillar det :)
Kram

Dresscode



Tröja-BikBok
Tights-HM
Smycken=örhängen-VILA

Youcam

Just nu är jag gryymt glad! Har laddat ner ett program så jag kan ta massor av bilder på mig själv i webben som jag aldrig har kunnat! Fett najjs! :D
Så ni kommer få ganska många sånna bilder framöver I think :)


Lite bilder som jag har tagit nu :)













Dagens

Humör: Glad
Vill ha: Större garderob
Klädstil: Randdig tröja, svarta tights
Saknad: Dansen
Frisyr: Utsläppt
Låt: What Hurt The Most- Cascada
Roligaste: Att Tove blev så glad över den nya designen
Tråkigaste: Att det snart är måndag

Loose

Vi förlorade semifinalen detta år. Lite tråkigt men jag tyckte vi kom ganska bra till ändå!
Direkt efter åkte jag på träning. Vet inte om jag ska kalla det fotbollsträning för det var typ inget seriöst.
När jag kom hem städade jag det vanliga jag brukar. Sedan så har jag fixat Toves blogg. Tyckte faktsikt den blev rikitgt snygg :)

Ikväll kommer våra grannar ner på mat, myysigt :)

Klicka på bilden för att komma till Toves blogg..
 

09.16

Hejsan!
Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska cykla bort mot södervärn.
Efter innebandyn ska jag iväg på fotbollsträning sen städa mitt rum mm.
Och om vi går till final så är den klockan 3.
Bye! /A

23.41

Hejsan!
Har ändrat lite på min design som ni kanske ser. Asså seriöst, jag kan inte ha min design längre än en vecka innan jag byter!! Jag är som jag är....
Sitter iaf och lyssnar på lite spotify och sitter nog här ett litet tag till.
Imorron blir det upp och spela påskcupen semifinal. Ska nog möta ett roma lag som vi alltid har förlorat mot, men nu ryktas det om att deras absolut bästa spelare inte är med... Låter ju super bra! :) Så vi får hoppas på det bästa helt enkelt.

Vi hörs i morron!
Godnatt/A

VARNING FÖR BILDBOMB!!






Affären

Sticker upp på affären med Emma och Johanna nu. Vi ska vara nyttiga och köpa grönsaker och dipp istället för godis :)
Bilder från dagen kommer upp när jag kommer hem, kanske 11 eller nåt ;)
Puss på er/A

Crazy


Uppdatering

Vaknade som sagt hos Lovisa imorse efter att vi tagit en härlig sovmorron! Skit skönt :)
Tog sen bussen hem och busschaufören körde förbi min hållplats, man bah; tack! :S
Eftermiddagen har spenderats i lokalen tillsammans med Johanna. Vi har tagit massor av snygga bilder och sminkat oss och sånt:)

Ni får massa bilder sen ska ni se!
Ikväll blir det tallang hos Johanna tsm med syster min♥
Puss/A

Tal-fel

Efter denna kväll har jag nu kommit fram att Lovisa har ett allvarligt tal-fel! Vi kallar det schombi-felet! 
Hon kan nämligen inte säga juste! Hon säger schuste.. Lite svårt att skriva men hoppas ni fattar.

Nu ska vi sova föresten. Vi är trötta efter att ha bastat, sett TV, spelat kort, druckit juice, ätit FETA goda mackor och massa annat!
Så vi säger god natt då!


Bilder får sammanfatta denna dag!





Tack för en mysig dag tjejer det har varit toppen! :)


Ska snart sticka iväg på fotboll. Sen blir det att sova hos Lovisa :)


Dagens


Sun

Tjo!
Vaknade upp till sol i morse vilket var väldigt härligt! Man får nog passa på att vara ute så länge den håller sig uppe!
Ska iaf in till stan med Johanna och Hedvig, om dom nu kommer sig in till stan från Vibble :P Men det återstår att se.
Sen ikväll blir det fotboll, skönt att röra på sig plus att det är sol :)
Puss/A


Good Night!

God kväll!
Har suttit hela kvällen och kollat på DVD från dansuppvsningen från förra året, haha vilket liv jag har ;)
Men jag är så gryyyymt taggad till avslutningen. Synd bara att allt är över så snabbt. Men jag ska iaf se till att ha så kul som det går hela den dagen!
Okej, nu har jag tjatat om dansuppvisningen i flera inlägg så jag förstår om ni inte orkar läsa om det mer men just nu är det den jag längtar som mest till :)

Ska iaf snart krypa ner i min sköna säng och sen sova.
Imorron blir det nog att vara med Hedvig sen blir det fotbollsträning :))
Puss/A


Bilder


18.34

Gör bara en snabb uppdatering nu, för jag ska nämligen ut med syster min!
Sov iaf hos Lisa i natt. Vi hoppade studsmatta, pratade, såg TV, åt mat hos hennes mormor och morfar och sov!
Gjorde egentligen inte så jätte mkt utan tog det mest lugnt som var ganska skönt eftersom jag ahr haft ganska speckat schema nu på lovet!

När jag kom hem hade vi extra dansträning igen. Har äntligen gjort klart all koreografi till ETT medley, bara två kvar! Haha, nu är det bara att lära alla som inte var där idag :P
Men det blev iaf grymt bra och vi kommer äga hela dansavslutningen! höhö :)
Och våra kläder kommer vara awesome. Vill inte säga utan det får ni se på dansavslutningen eller bilder efter vet ni!

Men ni får bilder och sånt sen för jag ska som sagt ut nu..
Puss/A

Snabb uppdatering

Hej!
Kom precis hem från stan med Saga. Vi hittade skit snygga disco kläder till vårat par. För er som inte vet ska vi böraj tävla par i disco! Skit kul!! :D Vi ska börja nästa termin men är redan klara med dansen..
Nu ska jag iaf äta sen sticka upp till dansskolan..
See yaa!


God Morgon

Är nu uppe och vaken. Vaknade dock av typ en gräsklippare utanför, så jäkla irriterande!!
Ja, ni kanske har läst mina planer för dagen i mitt förra inlägg så jag behöver kanske inte sitta och rabbla upp allt igen.

Blir nog inte så många inlägg men kanske något ute hos Lisa :)
Meningslöst inlägg men jaag ville bara uppdatera lite.
/A

Meet Me Halfway

Cupen idag jag gallant! Vidare till semi på lördag vilket känns najjs :)
Efter allt åkte jag hem och duschade sen hem till Lovisa på kafferep som jag så vackert kallar det.
Massor med härligt folk och gott fika. Var sedan kvar en stund efter tillsammans med Lovisa, Lisa, Lia och Filippa.
Kvällens planer blir nog att bara vara hemma och ta det lugnt för morgondagen kommer bli lång.

Först stan med Saga.
Dansskolan för att träna tillsammans med showgruppen.
Åka med Lisa till hennes mamma i Tofta och sätter upp hennes studsmatta och sen sover jag där.
Låter väl hur bra som helst...? :)

Bjuder därför på denna charmiga bild på mig och Lisen! :)

GRATTIS MIN ÄNGEL!


16 år idag gumman! Hoppas du får världens bästa dag! :)♥

Ladda


Då är det bara att ladda upp inför morgondagen då! Påskcupen är det som gäller. För er som inte vet är det en innebandy cup för skolklasser här på ön. Vår klass har varit i final varje år men aldrig lyckats vinna, men det hoppas vi i år! :)
Första matchen börjar 12.20 i södervärnshallen så kom gärna och kolla.
Ska spela hela dagen sen hem till Lovisa som fyller hela 16 bast i morgon! Inte dåligt :)
God Natt på er/A

Home

Är nu hemma från Lydia! Har haft super mysigt tsm med henne ikväll. Har sett TV, ätit glass, ätit nattmacka, fotat, pratat och massa annat :)
Tack tjejen!♥


Anna Gottfridsson


At Lydias place!

Tjoo!
Dålig uppdatering idag, I know men jag har inte haft tid! Sitter iaf nu hos Lydia och ser Ballar av Stål-sjukt program!
Vi har köpt Ben and Jerrys men den var inte så god, sen har vi tagit bilder på hällarna, mys pys :)
Nu orkar jag inte blogga mer. Puss hej/A


Vi kallas...


PizzaPuddingarna!:)♥

Mr. Bean

Sitter just nu och ser på Mr. Bean tsm med Emma och hennes kompis Julia som ska sova här ikväll. Eftersom jag har soffa i mitt rum ska dom sova där så jag får spendera min natt i Emmas säng :)
Till middag gjorde jag och Emma tacos som blev väldigt gott. Fast vi båda var ganska propp mätta efter påsklunchen så orkade vi tacosen.

Imorron är det ändrade planer. Jag och Lydia är en annan dag i stället för jag och Saga ska träna dans, skojj :)
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer!
Blir kanske mer inlägg ikväll!
/A

Mätt

Asså fy tusan vad mätt jag är! Jag spyr snart. Att man alltid ska äta så mkt och att man aldrig lär sig när man ska sluta i tid, så jädra typsikt mig! :@
Hittade även mitt påskägg tillslut. Där fanns pengar och godis. Har nu tryckt i mig massa godis, som jag inte skulle ha gjort. Det är nog anldeningen till att jag mår som jag mår!
Får spara det till ikväll istället..

Har vart ute med syster i det fina vädret och spelat lite fotboll som gav mig vårkänslor. Kvällen blir slapp med TV tittande. Har inte gjort så mkt dom senaste 2 dagarna men i morron drar allt igång.
Söndag; Va med Lydia
Måndag; Påskcupen hela dagen + till Lovisa eftersom hon fyller år!
Tisdag; Dansskolan
Onsdag; Johanna???
Aa, det är iaf det som är uppbokat än sålänge. Sen får man väl ta dagarna som dom kommer..
Nej, nu ska jag sluta babbla!
/A

Perfect


Började morgonen med en springrunda på 5 km. Samma som jag sprang förra gången. Ganska skön runda fast lite tråkig. Tyckte även det gick lite lättare den här gången än förra!
Kom sedan hem och gjorde en god frkost.
Gårdagen spenderades med Hedvig. Hur trevlig som helst med pizzabak och massa annat! Bilder finns på Facebook :)

Dagen blir nog ganska lugnt. Ska äta lite påsklunch sen och kanske få nåt ägg. Vet inte om jag är med Lydia ikväll, men det återstår att se!
Glad Påsk alla läsare :)

Första dagen på lovet!

Härligt med lång sovmorgon eftersom det är äntligen är loov!!! Började med att städa båda toaletterna. Tyckte jag var väldigt effektiv och gjorde det direkt på morgonen så jag slipper ha det kvar.
Ska städa mitt rum också men jag orkar inte. Men jag måste sätta igång snart ändå.
Ska ju va med Hedvig idag, hon kommer till stan vid 2 och då ska vi nog in till stan en kortis och sen hem till henne. Vi ska inte fritera räkor utan vi ska baka pizza i stället :)
Sen sover jag inte där utan tar bussen hem vid åtta.

Ganska seg dag men det kan vara ganska skönt också.
Vi hörs senare! Puss/A



Btw, så längtar jag  gryyyyymt mycket till dansavslutning!! :D  





Evening

Ganska dålig uppdatering idag, men det får gå för denna gång.
Har varit med Johanna och Joel nu ikväll. Vi gick först till Humlan och satt där och tråkade sedan gick vi hem till han och typ gjorde naada!!
Nu är jag iaf hemma och är ganska trött!

Imorron ska jag leka med Hedvig. Vi ska först gå på stan. Fast vi lär ju bara gå på typ Åhléns för att alla andra affärer är stängda på grund av röd dag! Tyyyyypiskt...
Sedan ska vi hem till henne och fritera räkor. Hur det ska gå vet jag inte för ingen av oss kan det typ, så det blir ju kul att se hur det går med det.
Sedan sover jag hos henne på kvällen.

Nu sitter jag och tråkar på facebook och ska snart gå och sova!
Puss på er/A


Våryra!

Goddag gott folk! Nu är det äntligen lov, härligt härligt! :) Nu på lovet ska jag spela innebandy, va med kompisar och så ska jag nog va lite på dansskolan för jag tror vi ska sätta all koreografi nu på lovet :)

Dagen har iaf varit bra! Vi hade våryra, vilket betyder att man går runt i olika rum och gör roliga saker och är utklädda också. I år var det sommar tema men jag hade enbart en klänning. Det var ganska kallt.
Vi blev blandade 7, 8, 9:or och jag hamnade med Joel från min klass och lite annat folk från dom andra klasserna då. Vi var ritkigt bra och fick ihop bra poäng.
Efter lunch samlades alla i gympasalen för utdelning för priser av bäst utklädnad och den grupp som hade fått flest poäng då.
Från vår AE var jag tydligen den enda nian som vågade gå fram. Så jag vann ju då för niorna i min AE. Haha, ett presentkort i caffis :P
Sen var det fotboll, lärarna mot eleverna. Jag var med och spelade och det var super kul! På slutet stod det 4-4 så det avgjordes på straffar där vi vann!!! Bäst som vi är! :D

Nu är jag hemma och pustar ut efter den här dagen. Den har varit helt galen och kaosigt och gud vet vad ;)
Sen ikväll är det dans, najjs!
Bilder kommer nog sen tror jag, fast det blev inte så många..
Puss/A