Somebody

Hejsan!
Sämst uppdatering idag I know! Men skolan har rullat på som vanligt. Hade matte prov som kändes riktigt bra, skönt såhär innan lovet :)
Vid 5 hade jag utvecklingssamtal och det gick bra.
När jag kom hem från det åt jag sedan stack jag ut med Johanna. Vi gick ut till kneippbyn och runt där. Haha, vi lekte japanska turister och spelade in filmer. Vi blir som vi blir ibland men det gillar vi! :D
Var inte hemma förränn 2 timmar senare.

Nu sitter jag och chattar med Hedvig och Johäänna! Dom kommer till mig 8 imorron. Varför, vet jag faktiskt inte men det blir trevligt because aj lav dem! :)
/anna


I know you love them!! ♥

07.36

Tjo!
Ska alldeles strax bege mig mot skolan men slänger in ett inlägg innan :)
Idag har vi matte prov och jag hoppas det går bra. Sen efter skolan så har jag utvecklingssamtal som jag också hoppas går bra.. Sen blir det nog att ta det lugnt eller nåt!
Ganska meningslöst inlägg men skit samma.
Vi hörs efter skolan!
/anna

Like it

Är nu hemmkommen från Lovisa där jag har varit hela kvällen. Även om vi inte har gjort speciellt mycket är det alltid skönt att bara umågs och prata, för det behövs ibland :) Jag skulle även läsa hennes franska glosor, och jag känner att jag verkligen har rätt uttal. Inte sant Lovisa..? ;) haha
Var skit rädd när jag skulle hem eftersom jag skulle stå där i busskuren själv. Men eftersom Lovisa var så snäll så stod hon med mig där så jag stod bara typ 4 minuter själv.. Ja, jag är mörkrädd!!!

Har duschat av mig nu och har fixat låten jag ska sjunga på dansavslutningen. För er som inte förstår så går jag i showgruppen och det är både dans och sång. Min låt är skiiit svår och snabb är den också så nu blir det att plugga text! :)
GodNatt /anna

Dresscode


I want summer!


Tisdag!

Hejsan!
Kom hem från skolan för ett tag sen, slutade nämligen 13.25 idag :)
Dagen har rullat på som vanligt.. Förhörde Johanna. P på hennes gentik som hon ska ha prov på! Hahaha, galet skojj :D
Ska snart iväg på sång sen ska jag nog träffa Lovisa
Hörs sen/anna

Bildbomb- Lovisa Löfengrenen!

Jag och Lovisa tummade förut på att vi skulle ha en bildbomb på varandra på varandras bloggar. Här kommer iaf dom snyggaste bilderna på min bästaste vän Loviiiisaaaaa!! :)♥



















Tack för att du finns!
Jag.älskar.dig!

Training

Nu är jag klar med all träning för dagen, och fy tusan vad jobbigt det har varit.
Först gympa som sista lektion där vi körde innebandy och det var ju ganska jobbigt. Sen stressa iväg på dans, skitskojj som vanligt! Fick även reda på kläderna och det kommer bli grymmers!
Efter det cyklade jag hem fort och bytte om till träningskläder och löparskor. Sedan cyklade jag, Lydia och Lovisa till gutavallen. Där ifrån sprang in i innerstan, sen ner till hamnen och upp för hela gutebacken, benen gjorde så ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men jag klarade det enda bort till tallunden utan att stanna.
Där körde vi lite back och intervall träning. Avsltuningsvis så sprang vi tillbaka till gutavallen, en himla omväg ;)

Nu är jag hemma och har ätit och duschat och är totalt slut i hela kroppen. Men det är skönt, och jag gillare! (Y)
Nu ska jag bara ta det lugnt sen blir det sängen!
Puss på näsan/anna


Snabbt

Skriver bara ett snabbt inlägg innan jag ska iväg på dans. Sen direkt efter det är det löpträning med fotbollen :)
Skolan har varit bra idag, såg film de 2 första lektionerna vilket var najjs!
Hörs sen..Puss/A

Disco låt

Höhö, den här låten dansar vi till på discon. Den är ganska gammal med den funkar :)

Cascada-Truly Medly Deply (remix)

Light

Sitter här med tända ljus, hur mysigt som helst juuuuu! :D Har ätit hos grannarna ikväll, vilket resluterade att jag är propp mätt! Ajaj..
Nu sitter jag liksom bara och gör ingenting, uppdaterar facebook för att se om nåt händer liksom. Det låter väl ganska kul..? ;)

Imorron är det ny vecka som gäller! Ska se film på so;n så det blir ganska lugnt. Sedan är det dans och sen är det direkt hem och iväg på löpträning med fotbollen.
På tisdag har vi fått beting på svenskan men det har jag redan gjort så jag ahr sovmorron. På onsdag matte prov.
Och på torsdag är det Våryra på skolan. Man ska gå runt i olika klassrum och göra olika saker. Sen ska man vara typ utklädd och det är sommartema! Sedan blir det 9;orna mot lärarnai fotboll, så det taggar vi till! :D

Haha, kul information att få veta hela min vecka liksom men det får gå!
Puss på lilltån/A

Done

Nu är jag klar med pluggandet, vilket gick förvånansvärt snabt idag. Lite märkligt.. Men det kändes bra, så nu är det skönt att det är klart. Ska dock bara ha hjälp med matten av Danne sen, hehe :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra!
En sak är säker, och det är att ni är dåliga på att kommentera, vilket är väldigt tråkigt :(
/anna

Sometimes


Loong time ago, and I miss it!

Sitter nu här och pluggar lite, inte kul nej! Har skrivit lite på vårt diktarbete. Det ska vara klart efter påsk, men jag hatar att skjuta fram saker så jag fixar lite med det nu :) Ska läsa igenom So nu sen ska jag göra klart några mettetal eftersom vi har prov på onsdag!
Later /A 

Morgon

God Morgon :)
Ska alldeles snart cykla bort till dansskolan och ha barndansen, ska bara äta lite frukost först. Sedan blir det lite plugg..
Känner mig ganska trött idag, kan det kanske bero på att man har fått sovit en timme för lite i natt...??
Skriver mer sen!
Puss/A

Filmkväll

Foto; Mee!

Började kvällen med att se Körslaget och lite andra Tv program tsm med Johanna och syster.
Sedan så så jag och Johanna en film som jag för tillfället inte kommer ihåg namnet på, men den var grymt bra :)
Hon gick för typ 5 minuter sen så nu sitter jag här.
Ska snart gå och lägga mig I think. Och i natt ska man vrida fram klockan också! Alltså får vi sova en timme kortare, noowww :(

Hoppas ni kommer sova gott!
Puss/anna


Saturday night!

Tjoo :)
Började dagen med en hård fotbollsträning. Allt från kondition, styrka, snabba fötter och massa annat. Var inte mycket mer en helt slut när träningen var klar. Men det känns skönt nu efter :)

Sedan åkte jag och Johanna in till stan. Jag hittade ett par svarta jeans leggings som jag har letat efter länge, på cubus! Sedan så köpte jag en musmatta och nya hörlurar till mina nya Mp3.
Efter det gick vi enda vägen bort till godis äffären. Var lite kaosigt där inne, plus att det luktade bajs av en unge som stod typ framför oss, hahaha :D
Nu sitter jag hemma hos henne och väntar medan hon äter mat. Vi ska sen ner till mig och se TV och film med allt godis.

Imorron blir det barndansen sen lite lätt plugg, vi har inte så jätte mkt nu inför lovet vilket är skönt!
Ett litet kollage med bilder från dagen :)
/anna


23.34

Ska alldeles strax göra mig klar för natten, känner att jag börjar bli ganska trött. Ska bara bädda rent först, så blir det nytt och frächt :)
Vi hörs i morron, blir nog efter stan eller innan träningen!
Sov Gott alla :)
/anna

When I say something, I mean it!


love♥

Disco

Har nu kommit hem från discoträningen och ätit mat och duschat. Var helt slut efter passet men det var grymt kul. Vi bestämde kläder som vi skulle ha och Sara sa att det skulle bli dom häftigaste kläderna hon hade valt till en grupp, haha! :D
Vi gjorde klart hela dansen och den är grymmers, det kommer bli super bra på uppvisningen :)
Blev så jäkla taggad på disco så jag försöker ladda upp disco dansen från förra året men den är ganska lång så det lär ju typ ta 2 timmar, som med den andra filmen. Plus att det är ganska dålig kvalitet för jag filmade från datorn :P

Nu väntar jag på att pappa och Emma ska komma hem från affären med godis, mums :)
Sen blir det Let´s dance finalen..
/anna


Friday!

Skolan har rullat på som vanligt idag! Bytte elevens val till matte istället för jag behövde hjälpt och det var mucho trevligt där :)
På tyskan skrev vi upp 160 glosor, man bah; WHAAAT!? :O Haha, men jag tror vi ska dela upp alla ord när vi väl ska ha läxa på dem!
När jag kom hem drog jag ut på städningen lite för jag tkr det är sååå grymt tråkigt, men nu är det iaf gjort.
Ska snart iväg på dans också 17.10 exakt.
Skulle egentligen vara med Lydia men hon hade glömt bort att hon skulle va med en annan så vi tar det en annan dag istället!

See you! /anna



22.36

God kväll!
Har spenderat kvällen framför datorn, som vanligt ;) Ska snart bege till min säng också. Har sovmorron i morron också, hur skönt som helst :)
Efter skolan ska jag hem och städa, sen är det disco som gäller! Najjssss :D Sedan ska jag vara med Lydia, länge sen vi var, så jag saknar henne♥
På lördag är det först fotbollsträning. Sen ska jag in en sväng på stan med Johanna för hon vill tydligen bränna lite pengar ! Sen hade vi tänkt ta en power walk till den nya godisaffären och sen typ gå hem, låter nyttigt va..? ;)
På söndag är det upp och sen iväg och vara assistent på barndansen och så lite plugg efter det.

Så jag har i princip min helg planerad, like it! Nej, nu ska jag borsta mina tänder!
God Natt /anna

Stressigt

Dagen började med tyska i 20 minuter. Sedan cyklade jag och Jennie till solberga eftersom vi skulle simma med klassen. Det var skit jobbigt! Men ganska skönt efteråt, men jag kan ju säga att det känns i benen nu efttersom jag sprang igår också ;) Efter badet stjussade jag Amalia på pakethållaren tbk till skolan, i motvind måste jag lägga till...
Sen rullade skolan på som vanligt!
När jag kom hem var det bara att cykla till sången. Skit skojj! Vi fick veta lite vad vi ska sjunga på avslutningen, och det kommer bli bäst!
Och Tove; du kommer klara låten hur bra som helst! Du var jätte duktig :)
Hem igen och sen mat.. Efter det gjorde jag vofflor. Blev lite stressigt eftersom vårt voffeljärn gick förvånansvärt snabbt! Dom blev lite konstiga men helt ät-bara ;)

Nu ska jag duscha av mig lite och sen ta det lugnt. Känns som att allt har gått i ett idag, men det är skojj, ibland ;)
Puss /anna


Seg

Känner mej helt seg i kroppen så det blir nog att gå lägga sig i tid ikväll.. Fast jag vet inte om jag klarar av att hålla det ;)
Och i morron är det bad också, så jag måste packa badkläder-blääää orkar inte!! Chattar iaf med Lovisa på facebook, hon är lite konstig hon :* ♥ Ni kan ju föresten läsa hennes nya blogg här! Fast man fattar inte vad det står för hon skrev ner random saker som Lisa sa på ett café tydligen. Dom är som är...

Nu orkar jag inte skriva mer!
/anna


Där är hon jö- Lovisa Löfengrenen!!! :D

Avklarat

Har nu varit ute och sprungit! Tror det blev ½ mil, skönt! Men det var grymt jobbigt när jag vände, seriöst allt gick typ i slowmotion. Och när jag var nästan hemma spurtade jag till dörren och när jag väl stannade visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Var heelt jäkla slut. Har ju inte vart ute och sprungit detta år, så det var nog därför.
Nu har jag stretchat ut och gjort plankan så nu väntar duschen sen mat. Shit vad härligt :)

Känner mig iaf nöjd med den träning jag fått idag. Använde även min nya MP3, funkade hur bra som helst :)
Nej, nu ropar duschen..
/anna

Springa

Är nu tbk från skolan, kändes jätte konstigt att komma dit igen!
Men nu är jag iaf hemma och ska ut och springa. Väntar bara på att mamma ska komma hem med Mp3 som har kommit!! :D Har förberett en spring-låtar-mapp som jag bara ska lägga över så kan jag springa ut sen.
Vid halv 8 ska kanske jag och Johanna.P till säve och se nån musikal ;)

Men vi hörs ikväll!
Puss/anna


Uttråkad

Uttråkad är bara förnamnet säger jag bara! Efter 10 minuter var jag redan uttråkad och gick runt här som ett fån.. Jag förstår inte att folk bara kan gå runt på dagarna och göra absolut ingenting! Ska snart tbk till skolan, inte så jätte kul nej! Men iaf nåt som händer!
Nu låter det som jag typ inte har nåt liv, men jag menar jag har ju dans eller fotboll nästan varje dag så det känns skit tomt när man har en ledig dag :S hehe, hejdå!
/anna

Håla 2 ½ timme!

Seriöst, nu har jag håla i 2½ timme! Förstår ni vad jobbigt :/ Ska alltså tillbaka till skolan 14.20 för att ha tyska som sista lektion. Egentligen kunde man få typ beting men asså jag har ändå ingen dans, fotboll eller sång idag så jag kan lika bra gå tilbaka till skolan. Tyska lektionerna brukar ändå vara ganska slappa ;)
Hade Sista nationella i engelska idag också, fasen vad skönt. Man skulle skriva en "uppsats" på 80 minuter. Vet inte om det blev så bra, men jag skrev det som kom upp i hjärnan så vi får hoppas på det bästa :)

Nu ska jag väl typ ha as tråkigt fram till 2, men det får gå..
sen när jag kommer hem tror jag att jag ska ut och springa!
/anna



Yesterday



Great

Är hemma från dansen nue! Det var skojj, som vanligt :) När jag kom hem hade jag fått den stora äran att laga maten. Det blev paella, hur det nu uttalas kan ju diskuteras... Det blev väldigt gott, så jag tycker att jag är en riktigt hajjare på att laga mat om jag får säga mitt :)

Nu blir det lata sig framför datorn! Som vanligt......
/anna



Dränkt katt?

Nu är jag hemma från stan! Cyklade dit i lite lätt regn, ganska jobbigt. Jag, Lisa och Lovisa skulle iaf hitta en present till hennes låstsas syrra Jennie. Gick väl kanske inte så jätte bra ;) Sen kunde Lisa inte va mer så jag och Lovisa gick på DinSko och hon provade skor. Sen gick hennes buss så jag cyklade hem i typ spöregn och motvind! Fy faasen vad jobbgt. Plus att jag hade tights som var helt dyngsura så mina lår var helt iiiiiis kalla! :S
Såg ut som en dränkt katt, seriöst!!

Nu har jag iaf gjort mig lite lunch. Stuvade makaroner och korv, finnns inget godare!!
Tar nog det bara lugnt fram till dansen, sitter vid datorn och lyssnar på musik och så :)
/anna

God Morgon!

Har ätit frukost och hamnade av någon konstig anledning vid datorn! Konstigt va..? ;) Ska snart börja fixa mig inför dagen, sen ska jag väl se om jag kommer mig ner till stan med Lisa. Hon kan typ bara vara till halv 1, så efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske träna på lite bra-att-ha-ord till engelska uppsatsen på Nationella provet i morron!
Senare är det ofc dans!
/anna


Music Makes Me Lose Controll!

Tjenna! :)
Skoldagen gick snabbt idag tyckte jag, så det var ju skönt.. Slöt senare med gympan så jag fick stressa hem och äta och packa ner både fotbollsgrejer och dansgrejer innan dansen. Vi la på det sista på dansen, och den är grym! Lite speciell kanske men det gillar vi :) Sen efter dansen cyklade jag fort bort till Säve och hade fotbollsträning..
När jag kom hem så duschade jag snabbt och cyklade bort till Lisa eftersom hon fyller år idag!♥ Åt smörgåstårta, kakor och tårta så jag vart ju proppmätt!! Sedan resten av kvällen spelade mest Lovisa och Lisa Wii medan jag kollade på. På slutet fick dom nån kick och började träna massa magövningar och sånt.. Dom är som dom är, men det är därför jag gillar dom :)

Nu har jag kommit hem och ska snart gå och sova. Är ju ledig imorron, fett skönt! Ska ner en sväng på stan med Lisa sen ska jag på dans istället för sång för Annen skulle tydligen inte vara där..
Kram/anna

Beställt


Har precis beställt denna från NetOnNet! Super bra när man ska ut och springa! Liten och behändig :)
För endast 278:- är den miiin! :)


Wipeout!

Hejsan!
Som ni ser är min design fixade. Johanna har gjort headern, tack så jätte mkt :)♥
Just nu sitter jag och ser Wipeout! Så jäkla kul.. Seriöst, dom är ju helt galna!!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva! Imorron ska jag till Lisa eftersom hon fyller år. Sen på tisdag är vi ju lediga och då ska jag va med henne :)

Kram/anna

 
Bilder från igår :P

Disco träning!

Maja, Sofia, Malin och Åsa tränar :)


Original Video - More videos at TinyPic

Helgen!

Okej, nu har uppdateringen varit sämst! Sorry för det.. Men i fredags dansade vi iaf på Endre matchen! Helt sjuukt vad folk det var! Hela södervärn var smockad med folk så dom hade satt in extra bänkar! Och jag var skit nervös.. Men det gick jätte bra tyckte jag, även om jag gjorde fel en gång :P
Sen på kvällen var jag grymt trött så jag gick och la mig ganska tidigt..
Igår så var det först träning. Sen åkte jag och Emma på stan och åt och handlade lite. Fick med mig present till Lisa, halsband, armband och trosor! När jag kom hem var jag med Ellinor och jag åt hos dom på kvällen och hade det trevligt.
Idag var det först barndans, skojj som vanligt! Och så himla söta dom är. Tänk att man har varit så liten :)
Nu har jag inte gjort så mkt. Suttit vid datorn och så..

Håller på att ladda in en film från när några tränade på disco dansen innan uppvsningen i fredags, men det går så segt att ladda upp så jag vet inte om det funkar :S
Puss
/anna

Fridayy!

Tjo!
Äntligen fredag säger jag bara! Dagen har flytit påå bra! Har jobbat på bra på lektionerna vilket känns riktigt bra! Och inga läxor över helgen heller!! Ellor jo, fast den har vi till nästa torsdag så det är lugnt ;) Fick även reda på mitt NP resultat i svenskan. Seriöst, jag var skit nervös innan och mitt hjärta gick typ i 190 för läsförstålse provet kändes inte alls bra! Men när jag fick veta resultatet blev jag nöjd ändå, så jag hade oroat mig i onödan! Typiskt mig!!!!
Nu ska jag snart pysa iväg till dansskolan för att träna det sista innan uppvisningen på Endre matchen ikväll :)
Sen blir det disco! Och ikväll ska även Lisa sova här, trevligt värre eftersom jag inte har träffat henne på länge♥
/anna


Fullt upp!

Har jätte mkt just därför sen uppdatering! Först skola idag då.. Hade musik prov vilket jag tror jag ganska bra, skönt det! Sedan på slöjden fick jag sprätta det jag hade sytt på min klännig men jag fixade det snabbt så det var inga problem:) Efter skolan var det dans direkt. Fick reda på att jag ska dansa på Endre matchen i morron, så kom och kolla!! Så vi tränade till det.
När jag kom hem åt jag sen nu har jag precis städat klart mitt rum och toaletterna eftersom jag har skit mkt dans hela eftermiddagen i morron. Först träning innan matchen 15-16. Sen disco 17-18. Sedan då dansa på matchen 19- vet inte hur länge det håller på.. Men det ska bli grymmers kul för jag älskar ju dans!

Nu ska jag duscha! Puss /anna

Möte

Är hemma från mötet med klassen nu. Har hunnit duschat och sånt också :) Vi ska iaf åka på klassresa nu i slutet av nian eftersom vi har tjänat in ganska mkt pengar. Först så var det ganska kaosigt för alla vi olika.. Men efter att vi elever hade pratat så kom vi fram till ett gemensamt beslut som kommer bli super bra! Kommer bli så jäädra skojj asså! :D Och det är verkligen nu man uppskattar det man har jobbat ihop :)

Blir nog sista inlägget för ikväll! Puss /anna

Torsdag

Hade likabehandlingsgrej hela förmiddagen fram till lunch idag. Var inte så jätte kul med bättre än vanliga lektioner. Sedan efter lunch var det bara gympa och språk kvar. På gympan spelade vi pingis och på tyskan satt Birger bara och pratade hela tiden ;) När jag kom hem fixade jag tyska läxan som är till i morron sen har jag läst på till musiken som vi har prov på i morron.. Ska snart iväg på möte med klassen där vi ska prata om klassresan. Skriver kanske mer ikväll!
/anna

Snabbt

Hejsan!
det får bli ett snabbt inlägg för jag ska snart gå och borsta tänderna och sova för jag är grymt trött!
Hade iaf Nationella i engelska idag, både hör- och läsförståelse! Hoppas det gick bra, det kändes ganska bra iaf.
Sedan rullade dagen på som vanligt. Sedan tränade vi lite koreografi på dansen eftersom Annen var borta!
När jag kom hem åt jag sen kom Ellinor hit och vi pratade och hade det trevligt :)
Vet att bloggen är lite tråkig nu, men just känner jag att bloggen inte kommer i första hand för det är allt från dans till skola, fotboll, plugg, kompisar m.m
Men bättre blir det sen :)
GodNatt
/anna

Spex

Idag hade vi ju spexfoto i skolan! Skit skojj verkligen :D Vår klass var ju helt random saker och fotot blev verkligen super bra!:D Ni får se det sen när det kommer :)
Sedan rullade skolan på som vanligt. När jag kom hem från skolan hade mina hotpants från dance and gymshop kommit så jag blev skitglad. Och dom satt super bra också :)
Hade även publik på dansen, nån lärare till Madde och massa annat folk.. Det var riktigt skojj!

När jag kom hem pluggade jag lite, skit tråkigt men det måste göras ;)
Imorron är det sång fast Annen är inte där så vi ska träna koreografi istället. Det börjar ju faktiskt dra ihop sig till den 8:e Maj :)
Nu ska jag fortsätta se Svenska Hollywood fruar!
/anna

Morgondagen!

Har redan hunnit 3 Hela inlägg denna kväll, inte dåligt det! :)
Jo imorron ska vi ta spex foto i skolan! Fy fasen vad kul!! Vi ska typ vara random saker i klassen.. Jag ska va tönt och ha as snygga glasögon på mig ;), nån ska va ninja, brat, regnman?, troll mm ;)
Så det ska bli skojj! :D
Sen är det dans på kvällen, skoj skojj! Men jag måste plugga till musik provet vi har på torsdag och göra klart frågorna till SO:n också :/ Aja, men det löser sig :)

En annan sak som jag kan berätta är att jag är kär i Zalem Al Fakir!! Så jäädra söt och duktigt! Hans låt ägde ju i Melodifestivalen :) Så här får ni hans låt ;)
Puss


Stockholm i bilder!




Stockholm

Är hemma från stockholmo nu! Har varit jätte trevligt! Men jag orkar inte berätta just allt, och det tror jag ni inte orkar läsa heller! :D

Men vi kom ju upp på fredag förmiddag. Vi åkte till hotellet och laddade om till att åka in till stan.. Vi bodde liksom en bit utanför själva city så det tog en liten stund att ta sig in.
Men när vi kom in till stan så shoppade vi. Jag köpte två tröjor på Monki och en klänning på Gina.
Vi åt och begav oss till globen city för att strosa runt innan allt började. Såg bland annat Ola och Sherly Clamp där innan ;)
När allt började var det verkligen sjukt häftigt, det kändes verkligen som det var på riktigt och inte genrep. Det var klart vid 10 ungefär och då åkte vi till hotellet och gick och la oss :) 

På lördagen gick vi också på stan och jag fick med mig två grejer från Gina och en fin kläning från Salt :)
Sedan gick flyget hem vid havl 5 ungefär :)
När vi kom hem så gjorde jag mig och iordning och åkte ner till Joda där Johanna P och Hedvig var. Åt och hade jätte trevligt.. Sedan åkte vi hem till Johanna och hade super kul och såg mello!
Och jag och Hedvig sov där också..

Imorse tog jag och Hedvig bussen hem och jag hade barndans. Sedan under dagen har jag pluggat lite och vart med mamma och syster i follingbo.
Okej, nu blev det ganska mkt men skit samma! Bilder kommer nångång ;)
/anna

Åker snart

God Morgon!
Lägger bara in ett snabbt inlägg nu innan vi åker. Jag tror vi ska åka om cirka 20 minuter :)
Flyget går som sagt 11.30. Har duschat och så nu på morronen och är nu redo för stockholm!!
Kommer hem igen vid 5 ungefär imorron eftermiddag, då ska jag, johanna P och Hedvig ut och äta på Joda sen ska vi sova hos Johanna! Mysigt :)

Ha en bra fredag! Bilder kommer nog i helgen eller nåt :)
/anna

Huvudstaden i morron!

Hejsan!
Idag i skolan hade vi första hjälpen grej hela dagen. Det var intressant och så men hon som höll i det var så jäkla seg ibland :S Slutade iaf vid 2 och då tog jag och Jenny bussen in till stan och jag bytte mina mjukisbyxor till ett par andra plus ett par gråa tights :)
Tog sedan bussen hem och gick på dans. Har börjat på en till dans med Sara. Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit rolig dans alltså! Längtar till nästa gång :) Har räknat ut att jag har 7 danser till avslutningen... PLUS alla danser till dom medlyn vi ska sjunga! Så det blir skojj det :D
När jag kom hem lagade jag Tacos sedan har jag varit ute och gått med Johanna i en timme!

Imorron åker vi till Stockholm så jag är ledig från school. Flyget går 11.30 så det blir sovmorgon! Najjs :)
Sedan ska vi gå och shoppa och sedan se genrepet till finalen i mello!
Ska verkligen super shoppa eftersom jag har fått massor av pengar nu när jag fyllde år! Det gillar vi starkt! :)
Blir nog nåt inlägg imorron också!
/anna

16-årsdagen är över för denna gång!

Tjo!
Herregisses vilken Underbar dag jag har haft! Alla gratulationer har verkligen gjort min dag! Är så himla glad över det :)
Imorse iallafall så kom mamma o emma och väckte mig eftersom pappa jobbade. Jag fick massor av pengar, kläder, spa grejer, solglasögon, hotpants till dansen m.m. Super bra verkligen!
Sen i skolan så var det massor av folk som gratulerade och som hade sett mig i tidningen och så så det var jätte kul.
Efter skolan så gick jag hem och duschade och fixade mig inför kvällen. Sedan vid halv 7 kom släkten och även Lisa, Lovisa och Johanna, Ellinor kom lite senare :)
Vi åt hamburgare och sedan super god tårta. Fick även jätte fina presenter som; Film om mig, Sjal, fotlänk, örhängen, massageojla, nagelbandsdgrej, muffinsformar, ansiktsmask, godis, pengar, smoothie recept och glas till det. 
Efter det så satt vi ungdomar på mitt rum och hade det jätte trevligt. Så nu gick dom hem!

Har verkligen varit en toppen dag och jag tackar alla som har gjort den helt klart Bäst! :) 
Nu är det sängen som väntar, eller snart ;)
Puss på er!
/anna 

In Action!



















Desperata Hemmafruar!

Sitter och ser på det just nu! Samtidigt som jag laddar in bilder från Kungsberget som min kusin Johan tog med sin systemkamera! Dom kommer nog upp på bloggen nån gång! :)
Imorron is it the big day jö! Jag fyller 16, najjs det! :D På kvällen kommer lite släkt och nära kompisar och firar mig så det blir trevligt :)
För er som inte har sett så är frågorna besvarade, det är bara att skrolla ner :)
Puss på er!
/anna

Frågestund avslutad!

Nu kommer svaren från frågestunden! Det har varit jätte kul att svara på alla frågor, tack så jätte mkt! :)

Maja;
Vem äre bäst i världen. Maja sundstrand eller maja sundstrand??
Maja Sundstrand ;)

Matilda;
är du tillsammans eller håler du på med någon ? :)
Nope ;)

Hedvig;
Ehm vad ska jag fråga..
Vilka linjer har du sökt till, alltså 1, 2 och 3?
:)
1. Sam Sam, men ska välja media i 2:an :)
2. Handel
3. Barn och fritid

Ellinor;
Har du färgat håret någon gång?
Nej, jag har aldrig färgat det faktiskt!

Emilia;
1. tkr du de är kul och blogga? :)
2. varför börja du blogga?
3. Har du någon kille?
4. Favorit maträtt?

Ja är säämst på frågor, men här fick du några iaf! :)
1. Ja, jag tkr det är jätte kul att blogga fast det blir lite tråkigt när ingen kommenterar :/
2. Hmm, mina kompisar hade blogg så då började jag också!
3. Nej
4. Tacos, bakad potatis.. Men jag tkr om det mesta ;)
Nej då, det var roliga frågor :)

Alma;
Skulle du någonsin vilja sluta blogga?
Ja, någon gång slutar jag väl ;)

Johanna;
1.Vart skulle du helst vilja bo i hela världen?
2.Vad är det bästa med mig? :D¨

Puss
1. Jadu! Jag vet inte riktigt, jag trivs där jag bor just nu ;)
2. Du är snäll, omtänksam och rolig :)

Josefine;
Vilket är ditt favvo plagg?
Någon klänning eller tunika! Sen älskar jag olika tights :)

Farhia;
om du enbart fick välja tre sker att leva med, vad skulle det isf vara? :)
PUSSEN
Min familj, mina vänner och en dator! Haha :D
Lite svår fråga, men ;)

Lisa;
Sjulis :D eller Gotland? Hahah
Haha, båda!! ;D

Moa;
de var inte så svår fråga lisa ;D Sjulis ofc (a)
Om du fick vara ett djur, vilket? xP
I snitt hur många besökare har du? och..
Hur många inlägg har du skrivit under hela din "blogg karriär"? ;)
En fågel tror jag, härligt att kunna flyga!
Haha, inte så många!! Typ 20 :P
Det här blir mitt 713:e ;)


Anna;
Säg tre saker du inte skulle klara dig utan?!
Säg tre saker som du är nöjd med hos dig själv?!
Säg tre saker som du önskar du var bättre på eller var annorlunda?!

:) <3
Min familj, mina vänner och en dator ;)
Mitt hår, min längd, mina tänder ;)
Att jag hade längre naglar, bättre tålamod, bättre på att uppskatta saker :)

Tove;
Hej Anna :)
Varför har du så bra humor?
Hur bestämde du dig för att börja dansa?
Vilken sorts dans gillar du mest?
Hur långt vill du komma med dans?

Det var väldigt mycket dans nu märke jag, haha :D <3
ha det bra!

kram
Aw, vad gullig du är! Haha, jag vet faktiskt inte! Men det är kul att du tycker det! :*
Jag började när jag var 3 så jag vet inte riktigt hur jag bestämde mig. Sedan har jag bara fortsatt!
Disco tror jag! Sånt härligt tempo och allt går så snabbt :)
Jag vill börja och tävla och så men jag vill inte börja på nån balettakademi eller så. Jag känner att dansen är en hobby för mig och inget framtidsyrke ;)
Det är bara kul med många dansfrågor :)







Frågestund!

Tänkte ha en frågestund här på bloggen! Vilket är något nytt för mig :)
Men jag vill helst inte ha dumma frågor, och helst inte anonyma :)
Annars är det bara att fråga på!
Den avslutas i morron någon gång!!


Like it!

Tjoo!
Allt bra med er, med mig är det iaf bra! Eller har bara gryymt ont i halsen! Det kommer perioder då jag får så ont så jag knappt kan svälja! :S Var inte med på gympan utan stod bara i mål när dom spelade ;)
Första dagen har varit bra annars. Jag och Jenny jobbade på bra på matten så det känns bra:)
Vi fortsatte med den grymma dansen idag på dansen. Super härlig dans. Vi ska ju går ner i spagat/split, vet inte vilket som är vilket, aa, och jag kan nästan det! Fett stolt :)

Har ätit och läst igenom Hemkunskapen eftersom vi har prov i morron. Ska snart duscha också. Sen blir det Tv..
Imorron är det sång och jag lär ju inte kunna sjunga så bra om min hals ska hålla på såhär :/
/anna♥

Back to schoool!

Jaha, då var lovet slut då. Har vart ett gryymt lov om jag får säga det.. Har fått gjort det jag älskar mest, både spelat fotboll och dansat massoor :) Jag tycker faktiskt inte att lovet har så gått så fort som alla säger, jag har verkligen njutit av den veckan som har varit.
Och nu är det inte långt kvar till påsklovet heller.
Har glömt och säga det bloggen så jag säger det nu. Att på onsdag fyller jag år, är kanske inte så jätte tagg men det kommer väl, haha :D
Sen på fredag åker jag upp till sthlm och shoppar, ser melodifestival genrepet och bor på hotell, najjsigt vääre ;)

Får bli sista inlägget för ikväll, men kom igen nu läsare och kommentera lite, det blir så tråkigt annars :(
/anna


Anna fixar!

Kollade genom mina mycken förut och fick för mig att fixa ett snygg armband. Tog två "stenar" från två olika halsband och armband och satt det på ett armaband så det blev som berlocker nästan!
Syns kanske inte så jätte bra på bilden, men men :)


New Body!


Här var alla paket jag fick hem från New Body.. Det tog lite tid men det var ganska kul att sortera :)
Det kanske inte ser så mkt ut, men det var 42 stycken ;)

Btw, nu har jag fixat Lydias design, kolla in den här! :)

Städar

Håller på att städa just nu, eller golvet håller på att torka så jag väntar på att få ställa tbk sakerna :)
Hämtade ju New Body grejerna förut och shit vad mkt det var, men nu är allt uppdelat i påsar :D
Efter städningen ska jag plugga sen fixa Lydias design!

See you!
/anna

The Last Day!

Nej, nu är det sista dagen på lovet! Vill inte :( Fast på ett vis ska det bli skönt att komma igång igen. Dansen börjar som vanligt och massa sånt :)

Den här dagen blir nog en ganska lugn hemma dag. Ska åka bort till Natalia snart och hämta New Body sakerna, och det är ju inte några kartonger heller. Jag sållde ju 41 paket :S Haha ;)
Sen ska jag plugga lite hemkunskap eftersom vi har prov på tisdag, men det är inte så mkt och jag kan det ganska bra så det är lugnt :)
Sen ska jag hinna med och städa mitt rum också eftersom jag inte gjorde det i fredags.
Vasaloppet går ju nu också, har sett lite grann. När vi har varit i Sälen så har vi ju åkt precis dom vägarna som dom åker så det är ju lite kul :)

Tack o Hej!
/anna♥


Made by Idaaa! :)

Sommar? Ja tack!

Nu kan faktiskt snön ta och försvinna så att våren kan komma!
Satt och kollade på sommarbilder och fick värsta sommarkänslan :)



♥ OMG vad brun man var! :O

Stan!

Hej!
Imorse var det först träning 11-13. Men jag var inte med eftersom jag hade så ont i axlarna men jag var iaf där och tittade på! ;) Jag och Lydia roade oss med att hitta på en egen hälsningsfras, den var ju skit bra! ;)♥

Sedan gick jag in till stan med Amanda. Hon shoppade ganska mycket medan jag bara hittade ett nagellack på HM ;) Men jag tänkte spara mina pengar till jag kommer upp till sthlm nästa fredag.. Då ska jag även kika på det jag la upp en bild på för typ nån vecka sen.

Nu har jag inte gjort så mkt, tagit ett bad bara. Försöker hitta spotify invite men det går inte så bra för mig! Så om någon kan hjälpa mig med det så kommentera gärna!

Jag vet att jag har varit kass med bilder på senaste tiden, men det kommer! Jag lovar :)
/anna♥

Italobrothers-Stamp On The Ground


Kväll!

Sorry för dålig uppdatering men men..
Var först i södervärn och såg fotboll, trevligt trevligt. Sen gick jag hem och åt lite och stack iväg till dansskolan. Vi skulle komma på koreografi till alla medlyn vi ska göra. Kan väl inte säga att vi kom speciellt långt, men på slutet när typ alla gått så kom det fram mycket snygga steg ;)
Fick även sjunga för Annen och hon tyckte jag hade utvecklat min röst vilket var riktigt roligt :)

Nu på kvällen har jag och Emma varit uppe hos grannen, sett tv, lyssnat på musik och spelat Wii! Najjs det.
Imorron är det träning sen ska jag på stan med Amanda som jag inte har vart med på år och dar! :O
GodNatt
/anna♥

Morgon

God Morgon!
Ska snart börja äta frukost och fixa mig inför dagen men först ett inlägg!
Har skit ont i nacken idag, seriöst jag kan knappt röra mig! Fy asså :( Har värmekudde vid axlarna just nu så vi får väl se om det hjälper.
Vid halv 12 ska jag sticka iväg till södervärn och möta upp Johanna och Hedvig för att se fotboll. Tror Johanna. S också ska med ;)
Sedan ska jag bort till dansskolan och träna sång och dans.. Sen kanske jag är kvar efter, vet inte än.

Sen önskar jag alla vänner som är i semi i krullis lycka till! Hoppas ni går vidare och vinner allt! Vet folk i sexan, sjuan och nian som har gått vidare så man får hoppas på det bästa :)
/anna♥

10 saker ni inte visste om mig!



1. Jag har ett hjärta som tandsmycke
2. Jag är beroende av lypsyl
3. Jag har aldrig firat jul på Gotland, bara hos min mormor och morfar
4. Jag och min bästa vän Lisa ska åka till England på språkresa i sommar i 3 veckor
5. Jag har dansat i 13 år
6. Jag har flera miljarder nagellack, okej lite överdrivet
7. Jag har aldrig färgat mitt hår
8. Jag har snart haft min blogg i 2 år
9. När jag var liten hade jag super lockigt hår
10. Jag älskar bakad potatis

Nu fick ni veta lite mer om mig! ;) 
/anna♥ 

Dans!

Hejsan!
Har inte orkar skrivit på bloggen föränn nu, därför dålig uppdatering.
Jag stack iaf väg till dansskolan, jag och Saga dansade lite! Najjs de ;) Sen hade vi Robert i HipHop, det var ganska kul :D
Egentligen skulle jag på fotbollsträning men jag hoppade den eftersom det var sånt skit väder!
Har inte gjort så mkt mer här hemma heller. Stretchade förut för att mitt mål är att komma ner i spagat till dansavslutningen i vår och jag är snart nere så det är tummen upp för det! :D
Hade med mig kameran men det blev inte så mkt bilder utan bara videor idag :)

/anna♥

Dansskolan hela dagen!

Sticker snart iväg till dansskolan. Jag och Saga ska träna lite innan Hiphopen med Robert börjar halv 1 :) Så det blir najjs :) Har med mig kameran så vi får väl se om det blir några bilder.
Vet inte om det blir någon träning på konstgräset i det här vädret senare ikväll, hatar verkligen att träna ute när det är såhär kallt! :S

Bye/anna♥

Krullis!

Hejsan :)
Krullis idag gick säääämst!! Seriöst! När klockan var 9 och vi skulle börja var inte Elias där så vi spelade med 3 utespelare plus målis. Sen kom han inte till nästa heller så det blev samma sak där. Men då skadade Emma fingrarna och fick åka till lassarettet. Sen var det ett himla kaos om folk som inte kunde ställa upp i klassen och vara med osv. Så kom Elias, men då hade ju Emma åkt vi var fortfarande bara 3 utespelare.
Förlorade alltså alla matcher! Shit vad pinsamt det var :S Men aja ;)

Efter det stod jag och Hedvig i kiosken och det var kanske inte så jätte kul, men har man Hedvig där blir det trevligt :)
Gick hem sen i den här jäkla kylan! :S

Imorron blir det dans, för det mesta av dagen :)
/anna♥

Mor och döttrar dag!

Började dagen med att se klart filmen som vi såg i går kväll.. New in Town hette den! Jätte mysig film :)
Sedan åkte vi iväg till Kometen och handlade lite och hämtade ut en film vi hade hyrt genom internet.. Åkte sedan in på stan och gick i massa affärer. Provade massa saker men nästan inget satt bra, tråkigt nog! Men ett par skor från DinSko fick jag med mig :) Kommer dock att användas i vår/sommar, så det är ju ett tag kvar.
Från stan åkte vi till Norgatt och fikade macka och fikabröd, smarrigt ;) Satt där och pratade och hade trevligt och avslutade med att åka förbi ÖB och handla lite saker..
Nu är jag hemma och ska nog bara ta det lugnt och sen se filmen vi hyrde; Bröllopsfotografen.

Sedan efter den här dagen är det fullt upp. I morron är det först Krullis till halv 1. Direkt efter det ska jag och Hedvig stå i kiosken på säve och sälja för Dalhem.
På torsdag har jag anmält mig till en extra dans med Robert, alltså HipHop. Ska bli skit kul:) Sen har jag fotboll på kvällen.
På fredag har jag sång och dans på dansskolan i princip helda dagen. På lördag stan med Amanda och på sööndag plugg!
Ojj, blev ganska mkt, men det är bara kul!


Fika på Norgatt :)




Nya skor :)


/anna♥





Tisdag!

GodMorgon!
Har vaknat, ätit frukost och.......inget mer! Hehe, ska snart se klart en film med mamma och Emma. Sedan ska vi ner på stan och kolla lite sedan åka till Norgatt och fika, mysigt :)
Imorron ska jag först spela Krullis, sen stå i kiosken där på säve till 4.

Bilder från dagen kommer nog i kväll!
/anna♥

Helt slut!!

Seriöst, jag är helt död efter kvällens träning. Ibörjan berkade det inte bli så jätte seriöst men sen körde han igång med styrke träning, och fy tusan vad jobbigt det var!
Avslutade sen med att spela match mot några handbollskillar! Haha, sämst dom va.. Nej, men vi vann tillslut med 4-3 ;) Eftersom jag var tvungen att ta i det sista och inte förlora mot dom var jag heeeelt slut efter! Hela kroppen typ skakade och jag är fortfarande typ röd i ansiktet :S

Har tagit en välförtjänst dusch och ska snart äta!
/anna♥

Krullis!

Har vart i säve nästan hela dagen, därav ganska dålig blogging :)
Pysade iväg dit vid 10 ungefär med mamma. Träffade Maja och Saga där så jag var med dom. Dansade och lite sånt och såg på fotboll :) Sedan gick jag hem till Ellinor och överraskade henne.. Efter ett tag gick vi tbk till säve och såg Emma spela sin sista match.
Efter det åkte vi hem till oss och gjorde inte så mkt, pratade mest. Sedan gjorde vi fruktsallad och tillslut var det dags för Ellinor att gå hem eftersom hon skulle på träning.

Ska sticka iväg jag nu också och träna fotboll i säve!
Bloggar nog mer ikväll
/anna♥

God Morgon!

Hejsan :)
Har precis vaknat och ska snart börja få i mig lite frukost :)
Sen ska jag och mamma åka iväg till Säve och kolla Emma när hon spelar Krullis..
Skriver mer sen! :)
/anna♥